همه چیز درباره ی Xbox Live

مشکل در دانلود پروفایل

دوستان من یه مشکلی دارم که نمیتونم پروفایلمو ریکووری کنم چکار کنم ؟ :d فک کنم فقط من نیستم پ هر کی راهی یاد داره بگه . مشکل از سرعتم نیست
مدیریت : برای هر سوال یه تاپیک جدید باز نمیکنن !

Last edited by a moderator:
دوستان من یه مشکلی دارم که نمیتونم پروفایلمو ریکووری کنم چکار کنم ؟ :d فک کنم فقط من نیستم پ هر کی راهی یاد داره بگه . مشکل از سرعتم نیست
آره جدیدا گویا اکثرا مشکل دارن.شاید با عوض کردن پس اون پروفایله مشکلت حل بشه

ميشه يكي كمكم كنه!
ميتونم به نت وصل شم ولي به لايو نميتونم وصل شم
دي ني اس هم گرفتم

Sent from my iphone 5 using tapatalk

شما اکانت ساختی؟ اگر نه باید گوی وسط دسته رو بزنی و روی گزینه ی Join to XBL رو باید بزنید و برای خودتون اکانت بسازین.یادتون باشه که ایمیلاتون ماله کشور امریکا باشه.

شما اکانت ساختی؟ اگر نه باید گوی وسط دسته رو بزنی و روی گزینه ی Join to XBL رو باید بزنید و برای خودتون اکانت بسازین.یادتون باشه که ایمیلاتون ماله کشور امریکا باشه.

اصلا به اكس باكس لايو كانكت نميشه كه اكانت بسازم

اصلا به اكس باكس لايو كانكت نميشه كه اكانت بسازم

شما اول برو ستینگ بعد نتوورک ستینگ.بعدش Check your network بکن.اونجا میفهمی که مشکل از کجاست.اگر بن شده باشه همونجا ارورش رو میده.اگر هم که نه.میتونه مشکل از این باشه که دستگاه مودمتون رو نمیتونه شناسایی کنه.یا اینکه سرعت اینترنتتون خیلی پایینه.

شما اول برو ستینگ بعد نتوورک ستینگ.بعدش Check your network بکن.اونجا میفهمی که مشکل از کجاست.اگر بن شده باشه همونجا ارورش رو میده.اگر هم که نه.میتونه مشکل از این باشه که دستگاه مودمتون رو نمیتونه شناسایی کنه.یا اینکه سرعت اینترنتتون خیلی پایینه.

سرعت دانلودم ٢ مگابايت هستش
بن هم نشدم
ميشناسه مودمو به نت هم وصل ميشه ولي مرحله اخر كه ميخواد به اكسباكس لايو وصل شه ارور ميده
Mtu
با وايرلس هستم

سرعت دانلودم ٢ مگابايت هستش
بن هم نشدم
ميشناسه مودمو به نت هم وصل ميشه ولي مرحله اخر كه ميخواد به اكسباكس لايو وصل شه ارور ميده
Mtu
با وايرلس هستم

خب مشکلات متعددی میتونه داشته باشه. شما فقط ارورش رو مطرح کنید.

ارور MTU مربوط به مودم میشه. باید عدد MTU مودم رو روی عددی که ایکس باکس میخواد تنظیم کنید. (یا از اون بالاتر) دقیق یادم نیست چند بود.

بله دي لينك دارم ولي تو اونجا نيست
و دي ان اس ي كه شركتي كه ازش اي دي اس ال گرفتم بم داده با اينيكه تو ديوايس اينفورميشن هس فرق داره

اصاً اون کارو نباید بکنید باید پورت های لایو رو تو dns ستینگ وارد کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or