همه چیز درباره ی Xbox Live

خیلی وقت پیش من اکانت لایو ساختم با همین پروفایلم
الان میبینم که نوشته لوکیشن تهران! من یادمه یک ماه گلد رایگانم رو اون موقع استفاده کردم
اما الان که میخوام این بیلینگ ها رو وارد کنم برا یونایتد کیگ دوم رو که میزنم ارور میده همشونم 80070057 هست که رفتم دیم نوشته این برا پخش ویدیو است!!!!!!!
دارم داغون میشم کمکم کنین دیگه میخوام با سر برم تو دیوار
بعبد میدونم که اون موقع اکانتم رو با لوکیشن تهران ساخته باشم چطور میتونم بفهمم که لوکیشمو کجا گذاشته بودم
راستی این یک ماه گلد رایگان که الان تو صفحه داشبور جریانش چیه؟ هرچند که ما گیریم ب این لوکیشن

خیلی وقت پیش من اکانت لایو ساختم با همین پروفایلم
الان میبینم که نوشته لوکیشن تهران! من یادمه یک ماه گلد رایگانم رو اون موقع استفاده کردم
اما الان که میخوام این بیلینگ ها رو وارد کنم برا یونایتد کیگ دوم رو که میزنم ارور میده همشونم 80070057 هست که رفتم دیم نوشته این برا پخش ویدیو است!!!!!!!
دارم داغون میشم کمکم کنین دیگه میخوام با سر برم تو دیوار
بعبد میدونم که اون موقع اکانتم رو با لوکیشن تهران ساخته باشم چطور میتونم بفهمم که لوکیشمو کجا گذاشته بودم
راستی این یک ماه گلد رایگان که الان تو صفحه داشبور جریانش چیه؟ هرچند که ما گیریم ب این لوکیشن
اون تهران که مربوط به ساعت xbox میشه و اصلا لوکیشن برای تهران نداره.تو این ساته که برات پخ کردم نوشته چجوری میشه فهمید اکانت مال کجاست ببین به کارت میاد

دوستان من آدرس رو که ریجنم انگلیس هست وارد میکنم
تتو داشبور عکس یه دسته 360 نقره ای هست که نوشته یک ماه رایگان ایکس باکس لایو گلد
میرم اونجا خرید رو که میزنم ارور 80070057 رو میده که مربوط به ویدیو هست
آیا باید وی پی ان شیر کنم برای خرید این یک ماه رایگان یا کلا این سره کاریه!

با دانلود 3gb میشه بازی کرد؟

اره خوبه
من با 4 گیگ بازی میکنم
ببخشید.من ایکس باکسم ارکید،خودش wi fi داره؟

با 512 راحت میشه بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه اسلیمه داره اگه فته نداره
ولی بهرام میگه باید اداپتور وصل شه.قضیه چیه؟

Last edited by a moderator:
اگر کسی از اینترنت استفاده نکنه و خودت تنها از اینترنت استفاده کنی آره ، خیلی هم خوب میگیره ، من خودم 512 دارم .
بعد ببخشید.ایکس باکس من ارکید خئدش wifi داره؟

بعد ببخشید.ایکس باکس من ارکید خئدش wifi داره؟
اگه اسلیمه داره اگه فته نداره

ولی بهرام میگه باید اداپتور وصل شه.قضیه چیه؟
خوب XBOX چیه؟ اسلیم یا فت؟
من خودم اسلیم دارم از WIFI هم استفاده میکنم ولی فت که داشتم فقط با کابل لن میشه وصل شد

خوب XBOX چیه؟ اسلیم یا فت؟
من خودم اسلیم دارم از WIFI هم استفاده میکنم ولی فت که داشتم فقط با کابل لن میشه وصل شد
arcade سفیده

---------- نوشته در 09:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:01 PM ارسال شده بود ----------

اینترنتم وایرلسه

Last edited by a moderator:
ببخشید.من ایکس باکسم ارکید،خودش wi fi داره؟
خیر نداره ، فقط Slim ماژول WIFI رو بصورت آنبرد داره برای سری Fat تنها راه خرید Wireless Adapterش هستش ! (حالا B/G یا سری جدیدش N)
خواهشا برای هر سوال یه پست نده همه رو یجا بپرس !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or