سلام.اون دکمه وسطی دسته رو بزن بعد برو قسمت readem code بعد اونجا کد لایو رو فعال کن یا میتونی بری توی سایت ایکس باکس بعد اونجا از قسمت sign in ایمیل و پسوردتو بزنی بعد وارد اکانتت بشی بعد بری قسمت readem code اونجا کد گلد رو بزنیسلام.من تازگیا یه دونه از این گلد های مجانی گرفتم و میخوام استفاده کنم ولی کجا باید فعالش کنم؟راهنمایی میکنید؟
ممنون.
ببین این سایت وقتی واردش میشی از طریق ای پی شناسایت میکنه
بعد به تعداد بازدید کننده هات جایزه ازاد میکنه
بعد لینکش که ازاد شد به شما چند سایت معرفی میکنه شما باید برید بازدید کنید
و هر بار قسمتی از رمز به شما نشون میده
واقعا عالیه
دوست عزیز من اینترنت وایمکس ایرانسل 512 گرفتم البته نامحدود خیلی خوب جواب میدهسلام دوستان من با اینترنت وایرلس ا مگ به لایو وصل میشم ولی ازش راضی نیستم میخوام اینترنت مخابرات بگیرم مشکلی از نظز mtu و dns نداره اخه شنیدم برای لایو مشکل داره؟
ببخشید یه سوال؟؟؟؟؟؟
من میخوام پرفایلم ایکس باکسم را در لایو اکتیو (فعال) کنم.... اکانت هم خریدم.... و وقتی وارد میکنم میرم داخل و میرسم به قسمت مشخصات محل سکونت و همه را پر میکنم.... میگه که کد پستالت غلط یا وجود نداره.... ولی من از هر جایی که میتونستم کد دیدم و وارد کردم....خیلی این کارو انجام دادم ولی قبول نکرد که نکرد.....؟؟؟؟
ممنون میشم یه کمکی کنید..... مرسی

اکانت گلد خریدی ؟ببخشید یه سوال؟؟؟؟؟؟
من میخوام پرفایلم ایکس باکسم را در لایو اکتیو (فعال) کنم.... اکانت هم خریدم.... و وقتی وارد میکنم میرم داخل و میرسم به قسمت مشخصات محل سکونت و همه را پر میکنم.... میگه که کد پستالت غلط یا وجود نداره.... ولی من از هر جایی که میتونستم کد دیدم و وارد کردم....خیلی این کارو انجام دادم ولی قبول نکرد که نکرد.....؟؟؟؟
ممنون میشم یه کمکی کنید..... مرسی
دوستان من کنسول رو Wireless به مودم وصل کردم میخوام برم Live از MTU ایراد میگیره! از پارس آنلاین سرویس میگیرم قبلا به لایو میتونستم وصل بشم اما الان یه مدت ـه که مشکل دارم. کنسول هم به مودم خیلی نزدیک و سیگنالی که از مودم میگیرم 3 خط ـه! به پشتیبانی هم زنگ زدم نتونست واسم کاری انجام بده! MTU رو تو CP ـه مودم دستی رو 1300 و 1400 تنظیم کردم ولی مشکل حل نشد! پورت های NAT هم باز کردم...
کسی میدونه این مشکل چجوری حل میشه؟!