همه چیز درباره ی Xbox Live

بچه ها چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید :-*

همه ی بازیها برای اینکه بازی کنیم تو لایو به مایکروسافت پوینت نیاز دارن ؟؟ مثلا black ops 2 که بیاد چقدر پوینت میخواد ؟
الان قیمت پوینت چجوریاس ؟
قیمت گلد چنده ؟؟
برای اینکه dlc و آپدیت بازیهارو دان کنیم هم نیاز به گلد هست ؟

بچه ها چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید :-*

همه ی بازیها برای اینکه بازی کنیم تو لایو به مایکروسافت پوینت نیاز دارن ؟؟ مثلا black ops 2 که بیاد چقدر پوینت میخواد ؟
الان قیمت پوینت چجوریاس ؟
قیمت گلد چنده ؟؟
برای اینکه dlc و آپدیت بازیهارو دان کنیم هم نیاز به گلد هست ؟

نمیخاد . از 100 تا بازی 5 تا بازی شاید بخاد .
قیمت
dlcها اره ولی اپدیتها رایگانه . حتی بعضی از dlcها هم رایگانه.

آقا یه سوال داشتم . من قبلا به لایو نمیرفتم اصلا گیمر تگ هم نداشتم . با پروفایلم هر جور بازیی بازی کردم ( قبل از تاریخ ریلیز - 97 درصد - بدون استیلث - ... ) تاریخ دستگاه هم رو 2005 بود . الان که به لایو وصل شدم با همون پروفایل و تاریخ رو درست کردم آیا مشکلی در آینده ایجاد میشه از لحاظ بن اینا چون قبلا دقت نکردم ؟ یا مهم بعد از وصل شدن به لایو هست ؟

2 . در ضمن من الان تاریخ تمام save هام رو هارد کنسول 2005 هست . اینم موقع وصل شدن به لایو مشکل ایجاد نمیکنه ؟

آخرین ویرایش:
آقا یه سوال داشتم . من قبلا به لایو نمیرفتم اصلا گیمر تگ هم نداشتم . با پروفایلم هر جور بازیی بازی کردم ( قبل از تاریخ ریلیز - 97 درصد - بدون استیلث - ... ) تاریخ دستگاه هم رو 2005 بود . الان که به لایو وصل شدم با همون پروفایل و تاریخ رو درست کردم آیا مشکلی در آینده ایجاد میشه از لحاظ بن اینا چون قبلا دقت نکردم ؟ یا مهم بعد از وصل شدن به لایو هست ؟

2 . در ضمن من الان تاریخ تمام save هام رو هارد کنسول 2005 هست . اینم موقع وصل شدن به لایو مشکل ایجاد نمیکنه ؟

آقا یه نفر کامل جواب ما رو بده دیگه لطفا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or