همه چیز درباره ی Xbox Live

با عرض درود و خسته نباشید خدمت شما دوستان ! :d
آقا بنده یه گیمر خیلی شوت هستم در واقع متاسفانه گیمر نیستم , و اینکه همین امسال کنکور دادم و ورودی بهمن دانشگاه شدم پس کلی وقت دارم و تصمیم گرفتم با آنلاین بازی کردن پرش کنم ! :d
غرض از مزاحمت این بود که از آموزه های شما استادان گرامی استفاده کنم برای شروع کردن آنلاین بازی کردن , و از اونجایی که بنده همنطور که ذکر کردم یه آدم واقعا شوت در امر گیم ing :d هستم ,خواستم از اول کمکم کنید البته اگه مرحمت کنید ! :d
میخواستم اگه میشه راهنمایی کنید , و بازم ذکر میکنم چون خیلی شوت هستم نیاز به یه راهنمایی جامع دارم , بنده تنها کاری که بلدم با ایکس باکس بکنم اینه که بازی رو بزارم اجرا کنه ! :d

ممنون میشم کمک کنید ! :x

در ضمن اگه یه جوانمردی پیدا شه ایدی یاهو منو ادد کنه اونجا یه توضیح بده که سریع کار ما هم راه بیوفته واقعا appreciate مندیم و اینا !
اینم آیدی یاهو من : shadow_wolf_021@yahoo.com

شما اول کابل Lan ات رو به کنسول وصل کن و به اینترنت وصل شو. بعد از اینکه ثبت نام کردی در XLIVE اگر مشکلی داشتی مطرح کن، در خدمتیم :دی

من اولین بار میخاستم با دستگاه نو به لایو وصل بشم . 1 ما trial داد وقتی زدم purchase رو دیدم شماره credit card اینا میخاد زدم اومدم بیرون . الان دوباره چجوری برم فعالش کنم با چیز پی ان چجوری برم ؟

مثلا تو فیفا 13 میرم مثلا اخبار روز رو نشون بده میگه your profile does not have premission (یه همچین چیزی) این علتش چیه ؟ فیفا 13 هم اولش یه اکانت origin درست کردم بعد یدونه کد خاست که اونم کنسل کردم

سلام.اقا برای share کردن کنسول و کامپیوتر چند تا کارت شبکه لازمه؟و اینکه ایا میشه online pass رو از طریق سایت ایکس باکس خرید؟

به دو عدد. یکی برای X360 و یکی برای مودم. قاعدتا مادر بورد یکی داره و یه دونه اضافی باید بخرین.

بچه ها الان به لایو وصل شدم یه درخواست جدید اومد:
xbox live termd of use changed.
گزینه هاش هم see tems of use و یا اینکه باید cancel کنی .
میدونم اپدیت نیست ولی میگم خطری نداره؟
نزنیم دستگامون بن شه بره هوا؟

سلام ببخشید یه سوال داشتم من الان یه گلد 1 ماه زدم می خواستم ببینم الان می تونم یه 15 روزه روش بزنم یا باید وایسم تا 1 ماه تموم شه لطفا کمک کنید.....

شما اول کابل Lan ات رو به کنسول وصل کن و به اینترنت وصل شو. بعد از اینکه ثبت نام کردی در XLIVE اگر مشکلی داشتی مطرح کن، در خدمتیم :دی

ممنون ولی عزیز منم مشکل هم راجع به همین مقدماته , من الان xbox رو وصل کنم , اول اینکه بن نشه , اپدیت خاصی باید باشه؟؟؟ وصل نکنم منهدم بشم؟! :d
بازی ها چی؟؟من بازی کپی رو بزارم مشکلی پیش نمیاد؟؟
اینا رو سوال دارم وگرنه راه انداختنش رو ور میرم پیدا میکنم ! :d
پیشاپیش سپاس گذارم ! :d

بعد یه سوال دیگه , مثلا یه دست فیفا چقد شارژ از اینترنتممیبره؟

ممنون ولی عزیز منم مشکل هم راجع به همین مقدماته , من الان xbox رو وصل کنم , اول اینکه بن نشه , اپدیت خاصی باید باشه؟؟؟ وصل نکنم منهدم بشم؟! :d
بازی ها چی؟؟من بازی کپی رو بزارم مشکلی پیش نمیاد؟؟
اینا رو سوال دارم وگرنه راه انداختنش رو ور میرم پیدا میکنم ! :d
پیشاپیش سپاس گذارم ! :d

بعد یه سوال دیگه , مثلا یه دست فیفا چقد شارژ از اینترنتممیبره؟

شما سوالات پایه داری که :دی
اولا باید دستگاهتون LT+3 باشه و اینکه بازی های کپی که میگیری همشون باید برنرمکس باشن. یه دست فیفا رو نمیدونم ولی 2 ساعت که بازی می کنی فیفا رو میشه حدود 8-9 دست کلا 100 مگ میبره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or