gamekhor2007
کاربر سایت
تا 16 جواب میده.میتونید توش بازی بریزید یا سیو بازییعنی فلش بیشتر از 16 support نمی کنه؟
میتونم یک پچ رو تو فلش دانلود کنم و هر وقت خواستم فلشو بزنم به دستگاه؟![]()
تا 16 جواب میده.میتونید توش بازی بریزید یا سیو بازییعنی فلش بیشتر از 16 support نمی کنه؟
بدون دیسک رایت شده به روش برنر مکس لایو نرو
من این همه مدت بدونه حتی یکبار بخوام دیسکامو چک کنم ببینم مشکلی دارن برای لایو یا نهT، بدونه مشکل تا الان دارم همینکارو می کنم :d هیچ مشکلی پیش نیومده .
اینا همه جو می دن آهای فلان کنین بله کنین اومدین به فلان می رید از حرفا همه باد هواست هیچ مشکلی پیش نمی یاد مایکرو 2 ساله غید بن کردن رو زده .
والا ما که این همه رفتیم هیچی نشد. خودم spec ops رو کلی بازی کردم و هنوزم می کنم و هیچی نشد:d
ولی من شنیدم فقط 4 تاش لازمه برنر مکس باشه : gears of war..forza4..ace combat halo فکر کنم. البته فقط شنیدم چون من هیچ کدوم رو لایوشو نزدم.
بابا این که خوبه. من خودم چند تا از دیسک هامو که بازی می کردم کامل قرمز بود. البته هیچ چیز قطعی نیستممنون ولی من که گیج شدم.یکی میگه نرو یکی میگه برو عین خیالت هم نباشه و ...........
الان من با این دیسک برم لایو فلگ میشم یا نه؟یا اصلا به این چیزا توجه نکنم و لایو بزنم.هان؟؟![]()
بابا این که خوبه. من خودم چند تا از دیسک هامو که بازی می کردم کامل قرمز بود. البته هیچ چیز قطعی نیست
چرا جواب میده من خودم 32 گیگ استفاده میکنم.ولی فقط 16 گیگش قابل استفاده میشه و 16 گیگ دیگه رو میشه توش چیزای دیگه ریختیعنی فلش بیشتر از 16 support نمی کنه؟
میگم هیچ چیزی قطعی نیست ولی این خوبه. من با بد تر از اینشم بازی کردم:d و هیچی نشد.پس با خیال راحت بزنم؟؟
دوست عزیز شما که می خوای بیشتر حافظه داشته باشی یه هارد ایکس باکس بگیر خودتو راحت کنیعنی فلش بیشتر از 16 support نمی کنه؟
پس با خیال راحت بزنم؟؟
شما تو برنامه درجه رو روی high بزار و چک کن دیسک رو.هیچ ارور زرد و قرمزی نباید داشته باشه.دیگه انتخاب با خودت هست
آپديت جديد رو وقتى ميزنم no. كينكتم خاموش ميشه !!!؟؟؟؟؟ چرا ؟؟؟
دقیقااین بازیه ghost recon مگه redeem code میخواد؟؟!!!! چون وقتی میخوام بازی کنم uplay ازم میخواد ثبت نام کنم منم ثبت نام نکردم اونوقت برام زد 5 لول بیشتر نمیتونی بازی کنی.!!!
این بازیه ghost recon مگه redeem code میخواد؟؟!!!! چون وقتی میخوام بازی کنم uplay ازم میخواد ثبت نام کنم منم ثبت نام نکردم اونوقت برام زد 5 لول بیشتر نمیتونی بازی کنی.!!!
کلا چه برای Co-Op بازی کردن و چه برای انلاین بازی کردن باید 800 پوینت پیاده شی.همچنین باید ثبت نام هم انجام بدید.دقیقا
برا منم همینه
بعد میری uplay میگه ثبت نام کن
من هنگ کردم لطفا کمک