همه چیز درباره ی Xbox Live

نه عزیزم عوض نکردم
سوالم این بود که چجوری و از کجا میشه عوض کرد
توی سایت Xbox/live که پیداش نکردم
از طریق خود xbox هم قبلا امتحان کرده بودم , نشد

تو سایت ایمیلتو وارد کن وپروفایلتو لوگین کن .my account رو بزن پایین صفحه این گزینه رو بزن اونجا میتونی عوضش کنی>>>
billing contact information

تو سایت ایمیلتو وارد کن وپروفایلتو لوگین کن .my account رو بزن پایین صفحه این گزینه رو بزن اونجا میتونی عوضش کنی>>>
billing contact information
ممنون اما تو صفحه billing information هم این گزینه کشور غیر فعاله و نمیشه دستش زد
چیزی که دیشب تو سایتهای خارجی دیدم , میگن که دیگه نمیشه کشور رو تغییر داد و فقط باید یه اکانت دیگه بسازی
نمیشه اچیومنتها رو از این اکانت به یه اکانت جدید منتقل کرد ؟
کار لایسنس ترانسفر چیه ؟

ممنون اما تو صفحه billing information هم این گزینه کشور غیر فعاله و نمیشه دستش زد
چیزی که دیشب تو سایتهای خارجی دیدم , میگن که دیگه نمیشه کشور رو تغییر داد و فقط باید یه اکانت دیگه بسازی
نمیشه اچیومنتها رو از این اکانت به یه اکانت جدید منتقل کرد ؟
کار لایسنس ترانسفر چیه ؟
دوست عزیز حالا شما چرا می خوای تغییر بدی؟!

میشه منو راهنمایی کنید من چجوری میتونم بازی رو اپدیت کنم مثلا روی PS3 CALL OF DUTY MW3 رو که میزارم میگه اپدیت 1.3 براش امده ؟ یا PES 2012 میخوای بری توش میکه اپدیت 1.6 امده
حالا XBOX چجوری میشه بازیو به اخرین ورژن اپدیت کرد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

دوست عزیز حالا شما چرا می خوای تغییر بدی؟!

چون الان که دیگه نمیشه تو حالت عادی با ایکس باکس خزید کرد و باید از چی پی ان استفاده کرد و اینی هم که من دارم برای آمریکاست
درنتیجه نمیتونم با ایکس باکس خرید کنم

اقای editEhsan من هم پیگیر شدم چون اکانت من هم ماله انگلیس بود و می خواستم عوض کنم اما متاسفانه نمیشه به هیچ وجه این ماله خوده xbox live است من وارد بخش ماکروسافت paymet هم شدم اما Country بسته بود.اما درمورد ماکرت که گفتی برای من ***** نبود اصلا و براحتی توی تمام بخش هاش رفتم فقط یک تم مجانی می خواستم دانلود کنم که گفت به منطقه شما نمی خوره.
Code:
[h=2]Overview[/h][LEFT]You can change the name, address, phone number, or email associated with your Xbox LIVE billing account. Here’s how.[B]Note[/B] If you want to change the credit card associated with your Xbox LIVE membership, please see [URL="http://forum.bazicenter.com/billing-and-subscriptions/manage-payment-options/change-xbox-live-payment-option"]Change your Xbox LIVE payment option[/URL].[B]Note[/B] You cannot change the country that is associated with your Xbox LIVE account. If you have switched countries and want to access Xbox LIVE from your new location, you have to create a new Xbox LIVE account in your new region.[/LEFT]
یک سوال دوستان این Theme های رایگان که توی صفحه xbox.com است برای کنسول را نمیشه دانلود کرد؟!من با دو تا چیز پی ان امتحان کردم گفت برای منطقه شما نیست.درحالی که من اکانتم ماله EU است و چیز پی ان هم برای آلمان.​

سلام
من یه مشکلی دارم ممنون میشم کمک کنید.
من بازی back ops رو میتونم لایو بازی کنم ولی 3 4 روزه که mw3 وقتی میخوام بازی کنم با اینکه به لایو وصل هستم ولی ارور lost connection میده (در صورتی که به لایو وصل هستم)و فقط تو mw3 این مشکل رو دارم.
ممنون

سلام
شاید پچ ال تی 3 نکردیش

بله میتونید
من اپدیت کردم و مشکلی پیش نیومده

حالا سوال من
من اکانت هم ساختم یه جا نوشت اکانت گلد فری هستش اما بعد از یک ماه از کردیت کارد شما کم میشه که ازم کردیت خواست ، که من گزینه no thanks رو زدم
یعنی الان نمیتونم بازی کنم؟؟یا میشه

مثلا تو بازی فیفا 2010 ، همیشه میگه نمیتونه به سرور وصل بشه

من اکانت هم ساختم یه جا نوشت اکانت گلد فری هستش اما بعد از یک ماه از کردیت کارد شما کم میشه که ازم کردیت خواست ، که من گزینه no thanks رو زدم
یعنی الان نمیتونم بازی کنم؟؟یا میشه

مثلا تو بازی فیفا 2010 ، همیشه میگه نمیتونه به سرور وصل بشه.

خیر نمیشه.وقتی که گلد ممبر نباشید،از لایو دیس میشه میرید تو بازی.

موفق باشید.

میشه منو راهنمایی کنید من چجوری میتونم بازی رو اپدیت کنم مثلا روی PS3 CALL OF DUTY MW3 رو که میزارم میگه اپدیت 1.3 براش امده ؟ یا PES 2012 میخوای بری توش میکه اپدیت 1.6 امده
حالا XBOX چجوری میشه بازیو به اخرین ورژن اپدیت کرد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ???????????????????????????

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or