Tαylor Swift
کاربر سایت
وصل می شی ولی نه بازی می تونی بکنی، نه میتونی پیام بدی و نه ...:dمن گلد ندارم اما راحت وصل میم به لایو ؟ مشکل دقیقا کجاست ؟ به لایو وصل نمیشه یا فقط نمیشه بازی کرد ؟
من اکانتای uk هام راحت وصل میشن ولی us هام نمی شنشاید شما هم از آن دسته افراد باشید که اکسباکس لایو موقّتاً از دسترستان خارج شده است. ماکروسافت از این موضوع باخبر است و بطور جدّی در پی کشف مشکل ایجاد شده؛ همچنین از کسانی که نمیتوانند وارد شبکهی لایو بشوند پوزش میطلبد.
پیغامی که در صفحهی Xbox Live منتشر شده، بدین شرح است: "شاید کاربرانی برای ورود به شبکهی لایو از طریق کنسول یا سایت Xbox.com مشکلاتی را تحمّل میکنند.
ما از این مشکل آگاهیم و در صدد رفع آن هستیم."
ادامه میدهد: "برای هرگونه ناراحتی احتمالی که از این مشکل ناشی میشود عذرخواهی میکنیم و از صبوری شما متشکّریم."
در توئیتر Xbox Support نیز درج شده است: "ما میدانیم که کاربران با مشکلاتی در XBLدست و پنجه نرم میکنند و در پی یافتن مشکل هستیم. ممنون از صبر شما."
لینک منبع
بازیسنتر | اخبار | اکسباکس لایو ناکار و پیگیریهای ماکروسافت

من یه اکانت گلد 3 ماهه خریدم ولی کد پستی میخواد و هرچی میزنم قبول نمیکنه.اکانتم هم برای UKه.
ببخشید یه سوال دیگه ، من lt3 دارم ، می خوام وارد شم میگه آپدیت لازمه ، باید آپدیت کنم؟
بچه ها دستگاه من lt2 هست ولی اپدیت داشبورد مکس پین 3 رو داره همه بازی هام هم اجرا میشه حالا میگم اگه به لایو وصل بشم و این بازی المپیک 2012 رو بخام لایو بازی کنم ایا میشه یا نکنم اینکارو چه خطری داره این کار؟
دوستان شدیدا به یک کد 100 مایکروسافت پوینتی نیازمندم قرض بدین بعدا پس میدم.