همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان تا همین الان به خدا داشتم زاززار گریه میکردم که چرا این طوری شده؟؟؟
بعد من گفتم شاید بزنم پروفایلم وباره دانلود بشه حل بشه پروفایلم پاک شد دیگه هم دانلود نمیشه چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تف و فحش و بد و بیارهکه حق این هکر هاست
مغزم داره منفجر میشه
العان رفتم تو ساپورت ایکس باکس لایو ثانیه به پانیه داره این افراد زیاد میشه
صبح با یکی دعواکردم اون طرف گلیچر بود گفتم پس اون گلیچ کرده دیدم نه خارجی ها هم همین مشکلرو دارن

شاید شما هم از آن دسته افراد باشید که اکس‌باکس لایو موقّتاً از دسترستان خارج شده است. ماکروسافت از این موضوع باخبر است و بطور جدّی در پی کشف مشکل ایجاد شده؛ همچنین از کسانی که نمی‌توانند وارد شبکه‌‌ی لایو بشوند پوزش می‌طلبد.
پیغامی که در صفحه‌ی Xbox Live منتشر شده، بدین شرح است: "شاید کاربرانی برای ورود به شبکه‌ی لایو از طریق کنسول یا سایت Xbox.com مشکلاتی را تحمّل می‌کنند.
ما از این مشکل آگاهیم و در صدد رفع آن هستیم."
ادامه می‌دهد: "برای هرگونه ناراحتی احتمالی که از این مشکل ناشی می‌شود عذرخواهی می‌کنیم و از صبوری شما متشکّریم."
در توئیتر Xbox Support نیز درج شده است: "ما می‌دانیم که کاربران با مشکلاتی در XBL‌دست و پنجه نرم می‌کنند و در پی یافتن مشکل هستیم. ممنون از صبر شما."

لینک منبع

بازی‌سنتر | اخبار | اکس‌باکس لایو ناکار و پی‌گیری‌های ماکروسافت

من گلد ندارم اما راحت وصل میم به لایو ؟ مشکل دقیقا کجاست ؟ به لایو وصل نمیشه یا فقط نمیشه بازی کرد ؟
وصل می شی ولی نه بازی می تونی بکنی، نه میتونی پیام بدی و نه ...:d

---------- نوشته در 10:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:53 PM ارسال شده بود ----------

شاید شما هم از آن دسته افراد باشید که اکس‌باکس لایو موقّتاً از دسترستان خارج شده است. ماکروسافت از این موضوع باخبر است و بطور جدّی در پی کشف مشکل ایجاد شده؛ همچنین از کسانی که نمی‌توانند وارد شبکه‌‌ی لایو بشوند پوزش می‌طلبد.
پیغامی که در صفحه‌ی Xbox Live منتشر شده، بدین شرح است: "شاید کاربرانی برای ورود به شبکه‌ی لایو از طریق کنسول یا سایت Xbox.com مشکلاتی را تحمّل می‌کنند.
ما از این مشکل آگاهیم و در صدد رفع آن هستیم."
ادامه می‌دهد: "برای هرگونه ناراحتی احتمالی که از این مشکل ناشی می‌شود عذرخواهی می‌کنیم و از صبوری شما متشکّریم."
در توئیتر Xbox Support نیز درج شده است: "ما می‌دانیم که کاربران با مشکلاتی در XBL‌دست و پنجه نرم می‌کنند و در پی یافتن مشکل هستیم. ممنون از صبر شما."

لینک منبع

بازی‌سنتر | اخبار | اکس‌باکس لایو ناکار و پی‌گیری‌های ماکروسافت
من اکانتای uk هام راحت وصل میشن ولی us هام نمی شن:-/

دوستان من از سایت ایکس باکس میخوام اپدیت 2 گیگیه بتلفیلدو دان کنم بعد گفته این وارد my games کنسسولتون میشه ینی اگه از کامپیتر دان کنم دیگه نیازی به دان کردن از کنسول نی؟

برای من وصل میشه

---------- نوشته 07-07-2012 در 12:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 06-07-2012 در 11:57 PM ارسال شده بود ----------

من یه اکانت گلد 3 ماهه خریدم ولی کد پستی میخواد و هرچی میزنم قبول نمیکنه.اکانتم هم برای UKه.

این رو امتحان کن به احتمال زیاد درست میشه UK POSTAL CODE : SY5 3WG ( فقط قرمزه رو بنویس )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or