Real Madrid 9
کاربر سایت
آقا بالاخره آپدیت کنیم یا نه؟ تو رو خدا یکی کمک کنه؟!!یکی از بچه ها آپدیت کرده و بازیاش اجرا می شن.ولی ممکنه بعدا مشکی پیش بیاد؟
دوست عزیز اگه lt3 دارین با خیال راحت اپدیت کنین . و مشکلی پیش نمیاد . موفق باشین .
آقا بالاخره آپدیت کنیم یا نه؟ تو رو خدا یکی کمک کنه؟!!یکی از بچه ها آپدیت کرده و بازیاش اجرا می شن.ولی ممکنه بعدا مشکی پیش بیاد؟
اره حجمش یکم زیاد بود ( شاید 120 130 مگ هم بشه ) و همین یکم مشکوک می کنه ادم رو !!!!b-)منم اپدیت دارم میکنم یکم زیاده فکر کنم
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
خبرشو میدم تموم شد
اره حجمش یکم زیاد بود ( شاید 120 130 مگ هم بشه ) و همین یکم مشکوک می کنه ادم رو !!!!b-)
1-اگه LT3 داری مشکلی نباید باشه میتونی وصل بشی و نیازی به برنامه ی خاصب نیست فقط بازی هات باید Burner Max باشهدوستان من تازه Xbox گرفتم یه چند تا سوال در مورد Live داشتم:
دستگاه من LT3 هست. می تونم با این ورژن به لایو وصل بشم و بن نشم یا نیاز به نصب برنامه ی خاصی داره؟
برای خرید از Market palce برای آواتار به گیم پوینت احتیاجه ؟
و این که برای بازی آنلاین باید نسخه ی برنر مکس بازی رو داشته باشیم؟
این حرف قانع کننده ای هستدوستان فکر مجانی شدن لایو رو کاملا از سرتون بیرون کنید. دلیلش هم اینه اگر بخوان یه چنین کاری انجام بدن قبلش حتما می گن که کسی نره XboxLive Gold Membership بخره. شما اینطوری تصور کنید که اگر یهو مثلا از فردا بخوان رایگان کنن امکانت لایو رو تکلیف کسایی که تا 10 ماه دیگه پول لایو رو پرداخت کردن چی میشه.
پس مطمئنا اگر هم بخوان این کار رو بکنن (100 سال سیاه انجام نمیدن:d) قبلش اعلام می کنن.
مقدار X چیه؟دوستان! من آپدیت کردم و بازیام همه اجرا می شن.ولی مقدار X تغییر کرد که نمی دونم چه مشکلی میتونه پیش بیاره!