همه چیز درباره ی Xbox Live

اولا چرا از پشت شهرداری؟این هم سایت برا فروش هست!
بعد اگه اکانت مال آمریکاس مطمئنی که پوینت هم مال آمریکاس؟
چند پوینته؟
بابا خیلی کم شده فروشش ... کلی گشتم این ور و اون ورو پیدا نکردم جایی رو ... تو همین سایت هم کلی پرسیدم کسی جوابمونو نداد که ...
پوینت رو که واحدش دلار هست پس به احتمال زیاد باید آمریکا باشه (اروپا یورو هستش)
1600 تا ...

بابا خیلی کم شده فروشش ... کلی گشتم این ور و اون ورو پیدا نکردم جایی رو ... تو همین سایت هم کلی پرسیدم کسی جوابمونو نداد که ...
پوینت رو که واحدش دلار هست پس به احتمال زیاد باید آمریکا باشه (اروپا یورو هستش)
1600 تا ...
پوینت اروپا وآمریکا که ربطی به دلار نداره!ولی چون 1600 تاست نال امریکاس حالا از تو کامپیوتر برو سایت xboxlive و از اونجا بزن!

پوینت اروپا وآمریکا که ربطی به دلار نداره!ولی چون 1600 تاست نال امریکاس حالا از تو کامپیوتر برو سایت xboxlive و از اونجا بزن!
اونجا هم زدم باز میگه try again Later
حتی با یه برنامه الان آی پیم رو هم بردم رو نیویورک ...... ولی گویا فایده نداره که نداره...

دوستان اگه سی دی burner maxباشه بن نمی شم؟
دوست عزیز قضیه بن شدن همیشه یه چیز وابسته به احتمالات هستش...
با برنر مکس بودن شما احتمال بن شدن رو میاری پایین ... ولی معلوم نیست که ... ممکنه مایکرو فردا یه حرکتی بزنه که دیسکهای برنر رو هم تشخیص بده...
خلاصه دیسکت برنر باشه و full stealth هم باشه نگرانی خاصی نمیمونه ... ایشالا بن نمیشی...

دوستان یه سوال می خواستم بیبنم الان که xbox من از کپی خور در اومده می تونم دوباره lt3 رو روش بریزم و کپی بازی کنم ؟ بعد رو بازی ارجینال که تاثیری نداره که نشه دیگه بازی کرد ( بازی قدیمی و برا 2010 هست ) بعد برای لایو اگه خواست اپدیت کنه مشکلی نداره ؟

دوستان یه سوال می خواستم بیبنم الان که xbox من از کپی خور در اومده می تونم دوباره lt3 رو روش بریزم و کپی بازی کنم ؟ بعد رو بازی ارجینال که تاثیری نداره که نشه دیگه بازی کرد ( بازی قدیمی و برا 2010 هست ) بعد برای لایو اگه خواست اپدیت کنه مشکلی نداره ؟

دوست عزیز من نمیدونم حالا کپی خور دستگاتون پریده یا نه چون چیزی نگفتین فقط همین جا گفتین پریده و اگه پریده باشه اول باید برین کپی خورش کنین تا بتونین کپی خور بازی کنین و میتونین lt3 بریزین بعددش و اپدیتم کنین چه الان چه بعدش به مشکلی نمیخورین موفق باشین .

دوست عزیز من نمیدونم حالا کپی خور دستگاتون پریده یا نه چون چیزی نگفتین فقط همین جا گفتین پریده و اگه پریده باشه اول باید برین کپی خورش کنین تا بتونین کپی خور بازی کنین و میتونین lt3 بریزین بعددش و اپدیتم کنین چه الان چه بعدش به مشکلی نمیخورین موفق باشین .
کنسولم فت هستش ! و lt2 بودش و خودم چند وقت پیش بردم از کپی خور در بیارم و cfw ریختم انلاین باهاش بازی کنم بازی ارجینال هم گرفتم ولی اینجا ایرانه دیگه !!! بازی ارجینال به زور گیر میاد !!!! بعد الان مشکل من اینه که بازی های ارجینالم رو که اجرا می کنه ؟ چون بازی xgd3 نیست ! کلا میشه بعدش بازی های ارجینال گذاشت تو دستگاه ؟ چون می خوام بازی های همین جوری رو با کپی بازی کنم و باحالا رو انلاین !!! بعد می خوام ببینم راحت میشه با کپی خور ( lt3 ) انلاین بازی کرد با برنر مکس ؟! که به احتمال 100 درصد باید بشه !!
ولی مشکل اصلی من اینه که حالا که من دوباره بخوام کپی خور کنم اطلاعات رو هاردم پاک میشه ؟ شامل gs ها و اطلاعات بازی هام واکانت لایوم ! ممنون میشم کمک کنید !

کنسولم فت هستش ! و lt2 بودش و خودم چند وقت پیش بردم از کپی خور در بیارم و cfw ریختم انلاین باهاش بازی کنم بازی ارجینال هم گرفتم ولی اینجا ایرانه دیگه !!! بازی ارجینال به زور گیر میاد !!!! بعد الان مشکل من اینه که بازی های ارجینالم رو که اجرا می کنه ؟ چون بازی xgd3 نیست ! کلا میشه بعدش بازی های ارجینال گذاشت تو دستگاه ؟ چون می خوام بازی های همین جوری رو با کپی بازی کنم و باحالا رو انلاین !!! بعد می خوام ببینم راحت میشه با کپی خور ( lt3 ) انلاین بازی کرد با برنر مکس ؟! که به احتمال 100 درصد باید بشه !!
ولی مشکل اصلی من اینه که حالا که من دوباره بخوام کپی خور کنم اطلاعات رو هاردم پاک میشه ؟ شامل gs ها و اطلاعات بازی هام واکانت لایوم ! ممنون میشم کمک کنید !

دوست عزیز شما چه کپی خور چه اورجینال راحت میتونین اورجینال بازی کنین و این اصلا مهم نیست چون میشه . ولی راجبه کپی خورا میتونین راحت با برنر مکس و lt3 با خیال راحت برین لایو و زندگی کنین .
و برا این کارم ببرین پشت شهرداری پیش یه ادم کار بلد تا براتون دررست حسابی درستش کنه همین . چیزی نمیشه موفق باشین . فقط حواستون باشه پیش کی میبرین .

خب به یکی که اکانت اروپا داره بفروش!
نه قربونت ...
کارت ماله US هستش و اکانت منم US ...
منتها رفتم تو TROUBLESHOOT مایکرو گفته اگه تا 24 ساعت ارور برطرف نشد باید بری پیش فروشنده و بگی واست اکتیوش کنه ... که یعنی اینکه رسما این کارت دزدی حساب میشه ... یعنی مثلا از فروشگاه پیچوندی و باید ببری پیش فروشندش و از این حرفا ... به آب دریا برسیم خشک میشه دیگه ... یه فروت نینجا خواستیم بزنیم ...
راستی آقا امیر دست شما هم درد نکنه ... خیلی حال دادی بهمون با راهنماییات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or