Arsh The K
کاربر سایت
سلام دوستان من الان ماکروستفت پوینت خریدم و تد اکس باکس زدم ولی این بیلینک اینفورمیشن دیگه چه؟ postal code منو نمی گیره شما راهی بلدید؟
1- باید گلد باشیدوستان cod باز یه دو تا سوال ازتون داشتم: 1- برای انلاین بازی کردن cod:bo ایا باید گلد باشیم؟ 2-هزینه انلاین بازی کردن بلک اپس توی لایو چقدره؟چند پوینت؟
برای من حدود 40 مگ تقریبا میشه!یه سوال.ما که الان میریم لایو.چه مقدار از اینتزنت کم میشه؟
---------- نوشته در 05:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:02 PM ارسال شده بود ----------
یه سوال دیگه.چطوری باید گلد شیم.بعدش چطوری باید پوینت بگیریم.؟
پوینت مجانی هست؟
ممنونم از جوابت یعنی فقط گلد بودن کفایت میکنه؟ برای خرید مپی چیزی پوینت نمیخواد؟1- باید گلد باشی 2-فقط بعضی بازی ها برای آنلاین بازی کردن نیاز به پوینت دارن که خوشبختانه سری بازی های Call Of Duty هیچ کدوم نیاز به پوینت ندارن !
فقط گلد بودن کفایت میکنه!ممنونم از جوابت یعنی فقط گلد بودن کفایت میکنه؟ برای خرید مپی چیزی پوینت نمیخواد؟
آره تاپیکش هنوز هستآقا یه سوال؟پوینت رایگان هم وجود داره که ما بگیریم.برای گلد و اینجور چیزا؟

هست ولی پیر میشه تا گیرت بیاد باید بخری.ایمیلتو چک کنی شاید یک 320 تایی بهت داده باشه از طرف cod mwآقا یه سوال؟پوینت رایگان هم وجود داره که ما بگیریم.برای گلد و اینجور چیزا؟
پوینت رو باید از سایت های دیگه بخری 1000 پوینت میشه 12.5 دلار به پول ایران بیش از 20 هزار تومن میشه!پوینت رو برای گلد شدن نمیشه داد!برای گلد شدن باید اکانت مدت دار گلد بخری سه ماهه میشه 20 دلار که ارزون ترین جایی که من دیدم میده 35 هزار تومن یکساله هم میشه 50 دلار که اون هم 80 هزار تومن تو ایران هست!ساعتی 14 مگابایت.عالیه.آقا برای گلد بودن چقد پوینت بدیم.؟
پوینت چطوری باید بخریم؟ بعد 1000 پوینت چقد میشه به پول ما.