Wrath OF Joker
کاربر سایت
بازی ای که روی هارد نصب و اجرا میشه،برنر مکس هست؟
ینی برای لایو امنه؟
توپخونه ارزونتره؟؟؟؟ گرونتره؟؟؟ اطمینان سایت بیشتره؟؟؟؟؟؟ اطمینان توپخونه پیشتره؟؟؟؟؟؟
جان من کامل جواب بده ببینیم چی میگی!!!!!!!!![]()
دوستان من دیروز به لایو وصل شدم و آپدیت هم کرد
الان اگه بخوام لایو بازی کنم چیا لازمه؟
در چه صورت بن میشه؟
شنیدم واسه لایو هم هک میکنن که دستگاه رو بن نکنه، خودم میتونم هک کنم؟ سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
واسه بازی حتما گلد ممبر باید باشی؟
ممنون
امشب لایو رایگانه دیگه ؟!
دمتون گرم که جواب میدید.یه سوال دیگه. چیجوری میشه یه پروفایل off line که تمام آچیومنت هات توش هست رو بیاری تو لایو؟
نمیشه ! اگه بخوای بیاری همه اش میپره !
دمتون گرم که جواب میدید.یه سوال دیگه. چیجوری میشه یه پروفایل off line که تمام آچیومنت هات توش هست رو بیاری تو لایو؟
آقا چرا اطلاعات غلط می دی دست مردم؟
---------- نوشته در 10:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:17 PM ارسال شده بود ----------
اگه با اوون پروفایل عضو لایو هستی که فقط کافیه کانکت شی خودش می بره تو لایو ثبت می کنه اما اگه عضو نیستی گزینه ی Join to Xlive رو که بزنی و با پروفایل آنلاین بشی تمام آچیومنتاتو ثبت می کنه.
پس گرونتره،نمی دونستم.من به شخصه نزدیک دو سال دارم از سایت خرید می کنم و هیچ مشکلی هم نداشتم،در حالی که پشتیبانی خوبی هم داشتن.گرونتره. اینکه مشخصه که. بازم سوال دومتم مشخصه. شما بری حضوری کدو وانشده بهت بده مطمئن تره یا از یه جای دیگه واست وا کنه و خودش بخونه امنه؟
از طرف 1 دولار که کم میشه! ولی فقط 1 دولاره دیگه!!
تا جایی که می دونم:اون 1 ماه 1 دولار قیمت داره که بایست paypal یا credit کارت داشته باشی که قبلا پولی نبود . واسه قسمت اضافه کردن دوست . گوی وسط رو بزن سپس جایی که تعداد فرند ها رو زده(مثلا 0) روی اون قسمت کلیک کن و در بالای صفحه باز شده گزینه add friend هست که با کلیک کردن رو اون و نوشتن گیمر تگ طرف request داده میشه و وقتی که طرف accept کنه حله . یعنی وقتی طرف آن باشه می فهمی و ... واسه جوین شدن هم در بازی های متفاوت فرق داره ولی به راحتی می تونی بفهمی که چطوری به بقیه جوین شی. همینطور می تونی به تاپیک اون گیم در همین سایت بری و سوال کنی.
سلام من دو تا سوال داشتم...
1. اگه یه بازی آرکید رو با یه پروفایل دانلود کنیم با پروفایل های دیگه هم قابل بازی کردنه؟؟؟
2. سیو و اچیومنت های یه پروفایل رو نمیشه به پروفایل دیگه منتقل کرد؟؟ ( هیچ راهی نداره؟؟؟ )
نه ربطی به قبلا بازی کردن نداره. شما در صورتی بن می شی که توی لایو بازی یه بازی غیر امن بزاری تو دستگاه. تازه اوون موقع هم بن نمی شی اول فلگت منی کنند بعد که بن ویو شروع بشه می رو حالت بنآخه اینجوری بن نمیشم؟چون بازی هایی که برای لایو امن نیست رو با اون پروفایل بازی کرده بودم.
آقا چرا اطلاعات غلط می دی دست مردم؟
---------- نوشته در 10:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:17 PM ارسال شده بود ----------
اگه با اوون پروفایل عضو لایو هستی که فقط کافیه کانکت شی خودش می بره تو لایو ثبت می کنه اما اگه عضو نیستی گزینه ی Join to Xlive رو که بزنی و با پروفایل آنلاین بشی تمام آچیومنتاتو ثبت می کنه.
ببین برادر من این کارو تست کردم ! نه مثه شما از روی حدس و گمان بزنم !
من خودم اولای 3 سال پیش همینجور شدم و وصل که شدم اکانتم ریست شد !
پس شما اطلاعات غلط نده !
من الان با microsoft point برای فیفا انلاین پس گرفتم به یک چیزی دانلود شد حدود 108 کیلوبایت بعد بازی کردم.فقط خواستم بدونم این 108 کیلوبایت انلاین پس کجا ذخیره میشه؟و اگه هارد ریسیت بشه اونم میپره؟