Abolfazl3007
کاربر سایت
چندتا سوال داشتم
بعد 6 ماه میخوام دوباره برم لایو
میخوام بدونم بازیای قدیمی مثه mortal kombat یا red dead یا اصلا این مورتال کمبت جدیده mortal kombat editon اینا رو میشه الان راحت لایو بازی کرد دیگه و برنر مکس نمیخوان همم؟
بعدش من gears of war 3 رو خریدم یارو به من گفت که برنر مکسه ولی قیمتش 3 تومن بود!؟؟!!؟ چطور؟؟؟ راهی هست که بفهمم بازی برنر مکسه یا معمولی؟
تازه امروز اومدم برم لایو هنوز test connection رو نزدم یه پیغام اومد بالا که An update may be required to connect to XBOX LIVE ... اینجور چیزا حالا من Yes continue بزنم یا no,not now ؟؟؟
نه اون بازیها XGD2 هست برنرمکس نمیخواد
نه برنرمکس نیست . هیچ کس بازی 100% رو 3 تومن نمیده . با نرم افزار حجم دیسک چک کن اگه بالای 8 گیگ باشه برنرمکسه .
اون آپدیت جدید هست که هنوز c4 تاییدش نکرده . اگه بزنی ریسکش پایه خودته .

اه باز این آدم چت مخ اومد.)(دیدی تو کالاف یه جا میتمرگه هی تیر میزنه ذلیل شده)(عامو خاک بر سرت با ای بازیت دیدی باختیم.خب چرا خبرت یه تیری نمیزنی؟دفعه ی بعد بیای کیکت میکنم)خب وقتی آدم این چیزا رو میشنوه حالش از هر چی بازی هست بهم میخوره.بقیه بازی ها هم اینقدر بعضی از دوستان پای دستگاه نشستن و بازی کردن که همین که میشینن رو صندلی جلو مانیتور کنسول که خاموش هست میدونه باید چه بازیی رو اجرا کنه.