[h=3]طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش[/h]سلام من ال تی3 رو ریختم باهاش افلاین هم بازی میکنم تا حالا از ترس بن شدن به لایو وصل نشدم اما شنیدم با ال تی3 میشه به لایو وصل شی و بازی کنی منم میخوام برا اولین بار به لایو وصل بشم مشکلی از بابت بن شدن وجود نداره
برا وارد شدن به لایو باید چیکار کنم
ممنون
سلام.کارت های لایو گلد دارای تاریخ انقضا هست؟یعنی اگر چند روز از گلد قبلی مونده باشه گلد جدید رو وارد کنیم قدیمیه سوخت نمیشه؟
سلام دوستان یه سوال ابتدایی داشتم : این Microsoft® Points چیه به چه دردی می خوره
یعنی نمیشه باهاش به جای اشتراک های چند ماهه بازی کرد؟برای خرید از لایو هست مثل کارت شارژ اعتبارمیده ومیتونی برا خرید از لایو چه بازی چه فیلم واهنگ برا دانلود مصرف کنی
یعنی نمیشه باهاش به جای اشتراک های چند ماهه بازی کرد؟
اقا يه سوال ؟
اگر من بازي ارجينال batel fild 3 رو براي xbox بگيرم امكان داره بن بشوم
اقا يه سوال ؟
اگر من بازي ارجينال batel fild 3 رو براي xbox بگيرم امكان داره بن بشوم
بعد از آپدیت 14719 آپدیت دیگه ای هم اومده؟
مرسی
هنوز نه ولی به احتمال خیلی زیاد (نزدیک زمان ریلیز بازی Mass Effect3) یه آپدیت میاد بیرون چون هنوز هم باگ داره.بعد از آپدیت 14719 آپدیت دیگه ای هم اومده؟
مرسی
سلام دوستان من به لایو وصل شدم بازی thr elder scrolls v رو گذاشتم وارد بازی که شدم نوشت باید اپدیت انجام بدی حدود 10 mg بود این اپدیت مربوط به پچ جدید 4/1 این بازی هست؟دانلود انجام بدم مشکلی پیش نمیاد؟هم lt 3 دارم و بازی هم به روش burner max رایت شده...راستی dlc و پچ های بازی xbox چطور باید از لایو دانلود کرد؟