همه چیز درباره ی Xbox Live

ممنون. ولی چجوری باید بازی ها رو برای ال تی 3 پچ کنیم؟؟
آموزشش تو سایت هست؟
با همون برنامه abgx360 دیگه! اون چیزی که ذهن شما رو مشغول کرده مال زمانی بود که ورژن جدید ABGX360 نیومده بود!
1 سوال : برای REEDEM CODE کردن کارت گلد نیاز به Credit card هست!؟

سلام اقایون
من دستگامو فروختم و پروفایالمو هم back up گرفتم اما الان که یه دستگاه جدید گرفتم می بینم پروفایله نیست
خودمم چون می خوام glitch کنم دیگه نمی تونم وصل شم لایو
کسی هست که این مرامو واسه من بزاره mail و pass و بهش بدم برام از لایو دانلودش کنه و یه هم بددش
واقعا لازمش دار

بده داداش e:mail تو
خراب رفاقتیم

---------- نوشته در 05:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:06 AM ارسال شده بود ----------

من امروز update کردم live و - و هیچ مشکلی نداست بازی ها هم همش اجرا میشن
lt+3 و dashboard م هم : 2.0.14719.0

یکی یه کمکی به من بکنه بلکه از نادانی در بیام
میخواستم بدونم از کجا باید فهمید کی آپدیت موجب بن شدن میشه.مثلا این LT3+تا کی جواب میده(یعنی تا کی میشه باهاش به لایو وصل شد)
پیشاپیش ممنون از پاسختون:x

یکی یه کمکی به من بکنه بلکه از نادانی در بیام
میخواستم بدونم از کجا باید فهمید کی آپدیت موجب بن شدن میشه.مثلا این LT3+تا کی جواب میده(یعنی تا کی میشه باهاش به لایو وصل شد)
پیشاپیش ممنون از پاسختون:x

تا جایی که یه داشبورد برای مبارزه با ال تی 3 نیاد بیرون!!!!

سلام من ال تی3 رو ریختم باهاش افلاین هم بازی میکنم تا حالا از ترس بن شدن به لایو وصل نشدم اما شنیدم با ال تی3 میشه به لایو وصل شی و بازی کنی منم میخوام برا اولین بار به لایو وصل بشم مشکلی از بابت بن شدن وجود نداره
برا وارد شدن به لایو باید چیکار کنم
ممنون

سلام من ال تی3 رو ریختم باهاش افلاین هم بازی میکنم تا حالا از ترس بن شدن به لایو وصل نشدم اما شنیدم با ال تی3 میشه به لایو وصل شی و بازی کنی منم میخوام برا اولین بار به لایو وصل بشم مشکلی از بابت بن شدن وجود نداره
برا وارد شدن به لایو باید چیکار کنم
ممنون
[h=3]طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش[/h]

---------- نوشته در 01:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 PM ارسال شده بود ----------

سلام.کارت های لایو گلد دارای تاریخ انقضا هست؟یعنی اگر چند روز از گلد قبلی مونده باشه گلد جدید رو وارد کنیم قدیمیه سوخت نمیشه؟

برای مثال:
اگه شما در تاریخ 2010/01/01 گلد 1 ساله بزنی می نویسه تا 2011/01/01 اعتبار داری.
بعد اگر دومین کارت 1ساله رو بخوای در تاریخ 2010/12/01 بزنی،(یعنی هنوز 1 ماه از گلد قبلیت باقی مونده) ، اوون 1 ماه سوخت نمی شه و اعتبار جدید رو می نویسه تا 2012/02/01 !!!!
حتی اگر 5 ماه هم مونده باشه و 1 ساله بزنی دوباره می نویسه 1 سال و 5 ماه اعتبار داری.!!!

یعنی نمیشه باهاش به جای اشتراک های چند ماهه بازی کرد؟

نه نمی شه. مثلا شما از یه تم خوشت اوومده قسمتش 160 پوینته. باید با کارتای پوینت اکانتت رو شارج کنی بعد بری بخری. فقط تم پولی نیست کلی چیز دیگه پولی منتها بجای دلار و .... از پوینت استفاده می کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or