همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام بچه ها من دو روز پیش آپدیت کردم لایو الان دوباره آپدیت میخواد تا الان بازی کردم ... همین الان این آپدیت اومد. مشکلی نداره؟ اگه نداره لینکشو بم بدین

آره یه آپدیت دیگه دادن کسی از بچه ها آپدیت کره بیینیم مشکل داره یا نه

اصلا لینکو ولش کن مشکلیی نداره این آپدیت همین الان اومده کسی تست نکرده؟

این دوستمون idahadi21 اون بالا پست داده ایشون داشتن اپدیت می کردن برا اینکه خیالتون راحت شه باز از ایشونم میتونین بپرسین موفق باشین .

دو عدد کد 48 ساعته مجانی برای هدیه به دونفر از شما دوستانم دارم. برای اینکه تقسیم عادلانه انجام بشه، لطفا درخواست خودتون رو همراه با دلیلی که این کد رو برای چی لازم دارید به صورت پیغام خصوصی برای من بفرستید.

دو عدد کد 48 ساعته مجانی برای هدیه به دونفر از شما دوستانم دارم. برای اینکه تقسیم عادلانه انجام بشه، لطفا درخواست خودتون رو همراه با دلیلی که این کد رو برای چی لازم دارید به صورت پیغام خصوصی برای من بفرستید.

کد 48 ساعته چی؟ :دی استفادش چیه؟ :دی

RGH چیه؟
من الان کنسولم اسلیمه به لایوم وصل میشم فقط چند وقت یه بار Error میده که به بعضی از Contentـا دسترسی ندارید، همین!

الان برو از کنسول یه Profile بساز، ساختی میپرسه که میخوای Gold بخری، بزن Not Now بعد گزینه میده 1 month free trial اونو بزن
مرسی اقا پویا از راهنماییتون درست کردم ولی باز نشد میخوام یک کارت ا ماهه گلد بخرم عکس هایی که مشکل داشتم رو گذاشتم موقع تشکیل پرفایل پیغام رو عکس اول باید بزنم no thanks تو عکس دوم renewal به صورت اتومات off هست نمیدونید چطور on میشه فکر کنم مشکل از اونه..راستی شما میدونی چطور میشه یک گیمر تگ رو به طور کامل حذف کرد از سایت خود xbox میشه حذف کرد 2 تا قبلی رو میخواستم حذف کنم اخه با ایمیال هاش نمیشه پروفایل ساخت باید حذف بشه

i976_1.jpg

k5917_2.jpg

r5655_3.jpg

طبق اپدیت 16 feb برای اضافه کردن 1 ماه گلد مجانی حتما باید credit Card داشته باشید .

Requires Credit Card to be added to use the 1 Month Gold free trial membership
2.0.14717.0 February 16, 2012

طبق اپدیت 16 feb برای اضافه کردن 1 ماه گلد مجانی حتما باید credit Card داشته باشید .

Requires Credit Card to be added to use the 1 Month Gold free trial membership
2.0.14717.0 February 16, 2012
عجب بد شانسی هستم من...مرسی اقا پویا ببخشید شما میدونی چطور پروفایل هایی که اضافی ساختم حذف میشه...اگر کارت گلد بگیرم که دیگه هیچ مشکلی پیش نمیاد به خاطر نداشتن credit card

سلام دوستان گیمر تگ من SHAHRIYAR 101 هست لطفا درخواست دوستیم رو قبول کنید راستی میشه لطفا یک سایت معتبر که خودتون هم از اون خرید کردید برای خرید اکانت گلد به من معرفی کنید؟

سلام دوستان من امروز رفتم دستگاهم رو ال تی 3 ریختم.
می خواستم بدونم چه طوری باید بازی ها رو برای LT3 پچ کرد؟؟
منظورم اینه که آیا اول باید با ABGX پچ کنیم و بعد برنر مکس رایت کنیم؟

سلام دوستان من امروز رفتم دستگاهم رو ال تی 3 ریختم.
می خواستم بدونم چه طوری باید بازی ها رو برای LT3 پچ کرد؟؟
منظورم اینه که آیا اول باید با ABGX پچ کنیم و بعد برنر مکس رایت کنیم؟

سلام دوست عزیز بله اول پچ می کنین بعد رایت به لینک پایین مراجعه کنین .

http://forum.bazicenter.com/thread54783/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or