همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان من الان 3ماهی هست لایو نرفتم... و فریمورم الان lt2 هست...
الان باید برا لایو رفتن آپدیت کنم و میگن فلگ میشم اگر برم لایو...
باید چیکار کنم؟!

فقط هم فیفا12 میزنم...

باید چیکار کنم؟!

فقط هم فیفا12 میزنم...

شما LT3 رو نصب کنی و بازی فیفا رو هم پچ کنی هیچ مشکلی برای لایو نیست ....
دوستان من رفتم لایو ولی 1 ماه مجانی Gold رو نداد بهم، قضیه ـش چیه؟

دستگاه شما اگه آک باشه امکان نداره که 1ماه گلد رایگان رو به شما نده ...

خب این گیمر تگ رو ازکجا میشه ساخت !؟

شما اول از همه وصل بشین لایو بعد اینکه وصل شدین لایو تو قسمت پروفایل یه گیمر تگ راحت درست کنین کمی ور برین خودتون متوجه میشین اصلا خیلی اسونه .

---------- نوشته در 02:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:10 AM ارسال شده بود ----------

من چنجا خوندم که بعد از 24 ساعت ممکنه بدنش، دستگاهمم من تازه گرفتم! LT3ـو نصب کردم، پروفایلم ساختم، ولی Goldـش نکرد!

شما گیمر تگتونو درست کنین اخرش که کارتون تموم میشه بعد ساخت به شما 1 ماه گلد میده منم دستگام نو بود همون اول یه ماه رایگان داد راحت بهم .

---------- نوشته در 02:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:12 AM ارسال شده بود ----------

باید چیکار کنم؟!

فقط هم فیفا12 میزنم...

شما اول باید هم فریمورتونو هم داشتبوردتونو اپدیت کنین بعد اونم بازیهاتونو به روش برنر مکس بخرین یا رایت کنین و راحت برین لایو هیچ اتفاقی براتون نمیفته .

شما گیمر تگتونو درست کنین اخرش که کارتون تموم میشه بعد ساخت به شما 1 ماه گلد میده منم دستگام نو بود همون اول یه ماه رایگان داد راحت بهم .

گیمر تگم عوض کردم خودم، یه چیزی گذاشت رفتم عوضش کردم، ولی یه ماه Goldـی نگرفتم.

سلام
من دیروز یه اکانت سه ماهه گلد خریدم تست کردم سالمه ولی وقت میخوام بزنم تو بخش ریدوم کد میره تو بخش Billing Contact Information
بعد اونجا مشخصات خودم (ادرس )رو پر میکنم ولی هی به پستال کد گیر میده کش.ور که برای پروفایلم انتخاب کردم انگلیس هست هر کاری کردم نشد نمیدونم چجوری پستال کد رو بزارم تو اصلا پستال کد انگلیس رو نمیدونم چطوری این بخش رو سالم بگذرونم
(ما که هنوز تو فعال کردن لایو هم مشکل داریم)
ایا شما دوستنا اگه اکانت گلد خریداری کردید این مشکل رو داشتید

سلام
من دیروز یه اکانت سه ماهه گلد خریدم تست کردم سالمه ولی وقت میخوام بزنم تو بخش ریدوم کد میره تو بخش Billing Contact Information
بعد اونجا مشخصات خودم (ادرس )رو پر میکنم ولی هی به پستال کد گیر میده کش.ور که برای پروفایلم انتخاب کردم انگلیس هست هر کاری کردم نشد نمیدونم چجوری پستال کد رو بزارم تو اصلا پستال کد انگلیس رو نمیدونم چطوری این بخش رو سالم بگذرونم
(ما که هنوز تو فعال کردن لایو هم مشکل داریم)
ایا شما دوستنا اگه اکانت گلد خریداری کردید این مشکل رو داشتید
شما باید آدرس و zip code رو وارد کنید تا اجازه وارد کردن کد رو به شما بده! در خواست بدی بچه ها واست آدرس + زیپ کد رو میذارن واست ...

خیلی ممنون
خب دوستان گل کی میتونه برام اینا رو بزار آدرس + زیپ کد انگلیس

بفرما داداش::d

آدرسهای انگلیس:

Address : 98 Front Street
City: LACASDAL
Postal Code: HS1 9YE
Phone Number: 07776726326
-----------------------------------------
Address : 50 Fox Lane
City: BODIEVE
Postal Code: PL27 4WY
Phone Number: 07776726326
-----------------------------------------
Address : 96 Southlands Road
City: POLING CORNER
Postal Code: BN18 9RF
Phone Number: 07756838351

سلام یک سوال داشتم اونم اینکه من قبلا فورزا را نسخه ای که نصفه بود بازی کردم و یک چند باری هم وسط بازی پرید بیرون و وقتی توی تاپیک دیدم که این یعنی فلگ شدم دیگه بیخیال لایو شدم البته هیچوقت بعد از اون به لایو وصل نشدم حالا یک سوال اگر الان lt3 بزنم باعث میشه که بن نشم البته نکات امنیتی را رعایت میکنم ولی منظورم اینه که اون فلگ معلوم نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or