همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان یک سوال از وقتی با داشبورد جدید به لایو وصل شدم در قسمت انتخاب هارد یک گزینه اومده به اسم Cloud Saves با یه همچین چیزی . . . . یه عکس ابر هم داره .. .

این برای چی اومده و کاربردش چیه ؟ ممنون

دوستان یک سوال از وقتی با داشبورد جدید به لایو وصل شدم در قسمت انتخاب هارد یک گزینه اومده به اسم Cloud Saves با یه همچین چیزی . . . . یه عکس ابر هم داره .. .

این برای چی اومده و کاربردش چیه ؟ ممنون

اگه بخوای بدون پروفایل و سیو شدن داخل یک بازی بشی این گزینه رو انتخواب میکنی.

سلام.از سایت speed test همچین جوابی رو گرفتم.ping:321 download speed :1.04mbps upload speed:0.12mbps
1-من adsl دارم 128 از شرکت شاتل.حالا میتونم با این مشخصات راحت cod :mw3 بازی کنم؟
2-از این به بعد هر بازی که میگیرم باید به روش burner max رایت شده باشه یا فقط اونایی که میخوام تو لایو بازی کنم؟

پس چرا بعضی سه ماه گلدی رو که تو جعبه هست باهاش 3 تا گیمر تگ جدید می سازن؟
کسانی که اینکارو میکنن نمی خوان هزینه کنن! چون برای هر پروفایل 1ماه گلد میده! منظور دوستمون این بوده که شما می تونی با یک گیمرتگ هر ساله گلد بگیری و استفاده کنی;)

سلام،
اگر من بازی پچ شده بگیرم با اپدیت التی 3 می تونم لایو بازی کنم؟
بله چرا نمیشه! البته اگه مشکل اینترنت نداشته باشی

سلام.از سایت speed test همچین جوابی رو گرفتم.ping:321 download speed :1.04mbps upload speed:0.12mbps
1-من adsl دارم 128 از شرکت شاتل.حالا میتونم با این مشخصات راحت cod :mw3 بازی کنم؟
2-از این به بعد هر بازی که میگیرم باید به روش burner max رایت شده باشه یا فقط اونایی که میخوام تو لایو بازی کنم؟
وقتی تست میگیری Share رو بزن بعد عکسشو بذار تا ببینیم! ضمن اینکه به سرور های اروپا و امریکا باید تست کنی!

سلام دوستان خسته نباشین راستش من میخام بدونم که الان lt3 اومده درسته برا اسلیما بعد من الان میخام lt 3 بریزم بعد میخام بدونم lt3 رو ریختم بعد میتونم راحت اپدیت کنم داشتبوردمو یعنی برم لایو اپیدت کنم مشکلی پیش نیاد دوستان کسی میدونه خبر داره بگه ممنون میشم .

وقتی تست میگیری Share رو بزن بعد عکسشو بذار تا ببینیم! ضمن اینکه به سرور های اروپا و امریکا باید تست کنی!

1723671047.png

سلام دوستان خسته نباشین راستش من میخام بدونم که الان lt3 اومده درسته برا اسلیما بعد من الان میخام lt 3 بریزم بعد میخام بدونم lt3 رو ریختم بعد میتونم راحت اپدیت کنم داشتبوردمو یعنی برم لایو اپیدت کنم مشکلی پیش نیاد دوستان کسی میدونه خبر داره بگه ممنون میشم .

اگه بری live که باید آپ کنی. با lt3 می تونی.الان جوونا می آن دیگه!

---------- نوشته در 09:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:01 PM ارسال شده بود ----------

برو بچ کسی تایتل اپدیت بازی بلک اپس رو نداره کلی تو xbuc.net گشتم هیچکدوم نمی اورد همه رو نگشتم اخه زیاده اگه کسی داره بزاره ممنونش میشم.:x

الان که lt3 اومده میای میگی تایتل آپدیت؟!!! برو lt3 رو بریز و با خیال راحت چه آنلاین و چه آفلاین بازی کن:)

سلام.یه سوال داشتم.چطوری میشه چیزهایی که از لایو گرفت رو به دوستانم هم بتونم بدم.مثلا لباس اواتار یا DLC و چیز های دیگه.ممنون میشم راهنمایی کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or