همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام به همه والا من تازه کنسول رو گرفتم زیاد بلد نیستم تازه کارم تازه می خوام انلاین بزنم طرف گفتش که lt2 رو ریخته می خواستم بدونمچه بازی هایی رو میشه انلاین بازی کردش مثلا pes 2012 و fifa 12 و mw3 یا این بتلفیلد جدیده 3 رو میگم میشه انلاین بازی کردش و پچی چیزی نمی خوادش ؟

سلام به همه والا من تازه کنسول رو گرفتم زیاد بلد نیستم تازه کارم تازه می خوام انلاین بزنم طرف گفتش که lt2 رو ریخته می خواستم بدونمچه بازی هایی رو میشه انلاین بازی کردش مثلا pes 2012 و fifa 12 و mw3 یا این بتلفیلد جدیده 3 رو میگم میشه انلاین بازی کردش و پچی چیزی نمی خوادش ؟
هر زمان که LT 3 رو روی دستگات نصب کردی می تونی بازی کنی
شرط دوم هم اینکه بازی های خودت رو که می خوای آنلاین بازی کنی باید به روش برنر ممکس رایت کنی که اگه فرم رو خوب بگردی همه این آموزش ها هست

سلام دوستان من 1200 پوینت با بد بختی گرفتم حالا که میخوام از مارکت خرید کنم میگه به منطقه شما تعلق نمیگیره اکه کسی بلد چه جوری با ایکس باکس از طریق وی پی ان به لایو وصل شد لطفا توضیح بده با تشکر:x

با سلام

من زمانی که میخوام لایو بازی کنم وقتی گیمرتگمو Sing in میکنم تا کنسول به لایو متصل بشه با این Error مواجه میشوم، در قسمت بالا یکسری نوشته و در پایین صفحه این کد: 807b0194که پس از تایید این Error گیمرتگ به لایو وصل میشود سوال من از شما دوستان اینکه این Error نشانه چیه؟:-/

با سلام

من زمانی که میخوام لایو بازی کنم وقتی گیمرتگمو Sing in میکنم تا کنسول به لایو متصل بشه با این Error مواجه میشوم، در قسمت بالا یکسری نوشته و در پایین صفحه این کد: 807b0194که پس از تایید این Error گیمرتگ به لایو وصل میشود سوال من از شما دوستان اینکه این Error نشانه چیه؟:-/
این ارور فکر کنم بخاطر dns هایی که دادی یا داده شده! برو تو network connection و بعد DNS هاتو به 8.8.4.4 و 4.2.2.4 تغییر بده! درست میشه! این ارور زیاد مهم نیست

دوستان یک سوال از وقتی با داشبورد جدید به لایو وصل شدم در قسمت انتخاب هارد یک گزینه اومده به اسم Cloud Saves با یه همچین چیزی . . . . یه عکس ابر هم داره .. .

این برای چی اومده و کاربردش چیه ؟ ممنون

دوستان یک سوال از وقتی با داشبورد جدید به لایو وصل شدم در قسمت انتخاب هارد یک گزینه اومده به اسم Cloud Saves با یه همچین چیزی . . . . یه عکس ابر هم داره .. .

این برای چی اومده و کاربردش چیه ؟ ممنون

اگه بخوای بدون پروفایل و سیو شدن داخل یک بازی بشی این گزینه رو انتخواب میکنی.

سلام.از سایت speed test همچین جوابی رو گرفتم.ping:321 download speed :1.04mbps upload speed:0.12mbps
1-من adsl دارم 128 از شرکت شاتل.حالا میتونم با این مشخصات راحت cod :mw3 بازی کنم؟
2-از این به بعد هر بازی که میگیرم باید به روش burner max رایت شده باشه یا فقط اونایی که میخوام تو لایو بازی کنم؟

پس چرا بعضی سه ماه گلدی رو که تو جعبه هست باهاش 3 تا گیمر تگ جدید می سازن؟
کسانی که اینکارو میکنن نمی خوان هزینه کنن! چون برای هر پروفایل 1ماه گلد میده! منظور دوستمون این بوده که شما می تونی با یک گیمرتگ هر ساله گلد بگیری و استفاده کنی;)

سلام،
اگر من بازی پچ شده بگیرم با اپدیت التی 3 می تونم لایو بازی کنم؟
بله چرا نمیشه! البته اگه مشکل اینترنت نداشته باشی

سلام.از سایت speed test همچین جوابی رو گرفتم.ping:321 download speed :1.04mbps upload speed:0.12mbps
1-من adsl دارم 128 از شرکت شاتل.حالا میتونم با این مشخصات راحت cod :mw3 بازی کنم؟
2-از این به بعد هر بازی که میگیرم باید به روش burner max رایت شده باشه یا فقط اونایی که میخوام تو لایو بازی کنم؟
وقتی تست میگیری Share رو بزن بعد عکسشو بذار تا ببینیم! ضمن اینکه به سرور های اروپا و امریکا باید تست کنی!

سلام دوستان خسته نباشین راستش من میخام بدونم که الان lt3 اومده درسته برا اسلیما بعد من الان میخام lt 3 بریزم بعد میخام بدونم lt3 رو ریختم بعد میتونم راحت اپدیت کنم داشتبوردمو یعنی برم لایو اپیدت کنم مشکلی پیش نیاد دوستان کسی میدونه خبر داره بگه ممنون میشم .

وقتی تست میگیری Share رو بزن بعد عکسشو بذار تا ببینیم! ضمن اینکه به سرور های اروپا و امریکا باید تست کنی!

1723671047.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or