همه چیز درباره ی Xbox Live

FIFA 12 آنلاین

سلام،

من تا امروز به LIVE وصل نشدم.

آخرین داشبورد و LT3 رو امروز دادم آپدیت کردن.

اولین هدفم FIFA 12 آنلاین بازی کردنه...

سوالات:

0- دیسک فیفای من هنوز پچ LT3 نشده ولی تو آفلاین که داره کار میکنه! ایرادی نداره؟!

1- برای ساخت اکانت XBOX Live کجا برم و مشخصاتم رو چگونه پر کنم که مشکل نباشه (کشور، آدرس...)

2- آیا من یکماه اکانت Live رایگان دارم؟ یا از ابتدا باید اکانت Live خریده باشم؟

3- آیا Point هم برای FIFA 12 لازمه واسه لایو؟ (چقدر؟)

متشکرم

سلام من تازه adsl 256 نامحدود گرفتم و میخوام بدم lt3 بزنن بشینم live بازی کنم زیاد اطلاعات هم ندارم.میشه به چند تا سوال من پاسخ بدین؟
1.آیا رایگان میشه بازی کرد یا باید پول پرداخت کرد؟
2.من نمیدونم پینگ چیه که همه میگن.چجوری بفهمم که چنده و چه فایده ای داره؟ ولی سرعت دانلودم 25 kb/s هست.
فقط اینا به ذهنم رسید خواهشا جواب بدین...:-b
فقط وقتی تو start>run>ping yahoo.com t مینویسم300ms نشون میده

الان با LT3 جدید وصل شیم لایو و آخرین آپدیت رو بگیریم مشکلی نیست یا باید 14699 باشه حتما ؟

آخرین آپدیت همین هست.شما از سایت مایکروسافت دانلود و با فلش بریز که بهتره

---------- نوشته در 01:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:36 PM ارسال شده بود ----------

سلام من تازه adsl 256 نامحدود گرفتم و میخوام بدم lt3 بزنن بشینم live بازی کنم زیاد اطلاعات هم ندارم.میشه به چند تا سوال من پاسخ بدین؟
1.آیا رایگان میشه بازی کرد یا باید پول پرداخت کرد؟
2.من نمیدونم پینگ چیه که همه میگن.چجوری بفهمم که چنده و چه فایده ای داره؟ ولی سرعت دانلودم 25 kb/s هست.
فقط اینا به ذهنم رسید خواهشا جواب بدین...:-b
فقط وقتی تو start>run>ping yahoo.com t مینویسم300ms نشون میده

1.رایگان نمیشه
2.از سایت speedtest.net یک سرورو رو انتخاب کن و تست بزن

سلام دوستان. بنده یک سوال داشتم. چطوری میشه gamer tagi الان دارم رو کلا به یک دستگاه دیگه منتقل کنم؟ من الان یک arcade دارم می خوام یک slim بگیرم. می تونم با همین gamer tag ه الان دارم روی اون دستگاه هم استفاده کنم؟؟ ممنون میشم پاسخ بدین.

اقا تورو دین تورو پیغمبر یک کمک کنه من الان دو هفتست کانکشنم عالیه پینگ عالیه ریت دانلود عالی ولی به لایو کانکت نمیشم اگر هم بشم ساعات بخصوصی نداره هر وقت دلش بخواد . یا مثلا کانکت می شم ولی به محظ اینکه بازی رو استارت میکنم از لایو پرت میشم بیرون پشت سر هم امتحان کردم که اینو میگم و شکم بر طرف شده که اتفاقی نیست که وقتی بازی استارت میشه دی سی میشم حالم گرفته شده بعد از چند سال لایو اولین باره اینطوری میشه و توی تست کانکشن بهم ارور myu eror میده ولی نمیگه که مقدارش کمه یا زیاده فقط ارور میده و میگه مودم رو خاموش و بعد از 30 ثانیه روشن کن اسکلم کرده دیگه کمک کنین مدیرای با تجربه با تشکر:((

اقا من می خوام فقط fifa رو لایو بازی کنم
می تونم اپدیت جدید داشبورد بریزم بعد به جای این که lt 3 بریزم lt 2 بریزم و وصل شم لایو که برای بقیه بازی ها دوباره مجبور نشم patch اینا بریزم؟
میدونین که fifa از قفل xgd2 استفاده میکنه

اقا من می خوام فقط fifa رو لایو بازی کنم
می تونم اپدیت جدید داشبورد بریزم بعد به جای این که lt 3 بریزم lt 2 بریزم و وصل شم لایو که برای بقیه بازی ها دوباره مجبور نشم patch اینا بریزم؟
میدونین که fifa از قفل xgd2 استفاده میکنه

آره می تونی .
این دشبور فقط برای جلوگیری از کپی xgd3 بود که با lt3 حل شد و گرنه بازی هایی رو که xgd3 نبودن راحت اجرا می شدن تو لایو.

اقا تورو دین تورو پیغمبر یک کمک کنه من الان دو هفتست کانکشنم عالیه پینگ عالیه ریت دانلود عالی ولی به لایو کانکت نمیشم اگر هم بشم ساعات بخصوصی نداره هر وقت دلش بخواد . یا مثلا کانکت می شم ولی به محظ اینکه بازی رو استارت میکنم از لایو پرت میشم بیرون پشت سر هم امتحان کردم که اینو میگم و شکم بر طرف شده که اتفاقی نیست که وقتی بازی استارت میشه دی سی میشم حالم گرفته شده بعد از چند سال لایو اولین باره اینطوری میشه و توی تست کانکشن بهم ارور myu eror میده ولی نمیگه که مقدارش کمه یا زیاده فقط ارور میده و میگه مودم رو خاموش و بعد از 30 ثانیه روشن کن اسکلم کرده دیگه کمک کنین مدیرای با تجربه با تشکر:((

دوست عزیز این مشکل رو منم داشتم با پارس انلاین....بزور وارد لایو میشد ولی یا به سرور بازی کاکت نمیشد یا اینکه ام میشد بعد چند دیقه دیسی مشد و دیگه روزی از نو....تا قبل از این قضیه چیز پی انا مشکلی نداشتم ولی بعد از اون همه لایو بازای پارس به اف رفتن...شما دو راه داری:1:هردو کانکشن ppoe va bridge رو امتحان کن که به احتمال زیاد بازم جواب نمیده و راه دومی که خودم اسفاده کردم خداحافظی با پارس افلاین مزخرف بود و با خیال راحت با لایزر دارم بازی میکنم...

دوست عزیز این مشکل رو منم داشتم با پارس انلاین....بزور وارد لایو میشد ولی یا به سرور بازی کاکت نمیشد یا اینکه ام میشد بعد چند دیقه دیسی مشد و دیگه روزی از نو....تا قبل از این قضیه چیز پی انا مشکلی نداشتم ولی بعد از اون همه لایو بازای پارس به اف رفتن...شما دو راه داری:1:هردو کانکشن ppoe va bridge رو امتحان کن که به احتمال زیاد بازم جواب نمیده و راه دومی که خودم اسفاده کردم خداحافظی با پارس افلاین مزخرف بود و با خیال راحت با لایزر دارم بازی میکنم...
من رو جفتش امتحان کردم بازم مشکلش حل نشده!!:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or