همه چیز درباره ی Xbox Live

برای تنظیمات NAT هر بازی و پورتهایی که باید باز بشن یه سری به این سایت بزنین.ابتدا نوع مودم و بعد بازی رو انتخاب کنید.اگر نوع مدل مودمتون رو نداشت سعی کنید در همون برند یه سری به مدلهای مشابه بزنین یه چیزایی از تنظیمات دستگیرتون میشه . در ضمن برای بازی های XBOX کلمه اول بازی با XBOX360 شورع میشه مثلاً PES 2011 اسمش هست XBOX360 PES2011.
http://www.portforward.com

رفقا یه نفر یه اطلاعات جامعی راجه به آپذیت جدید و تاثیر اون رو ذرایوای هیتاچی بهم بگه آخه انگار خبری از ال تی برای هیتاچی نیست
تورو خدا یه جوابی بدین

خیلی داستانت پیچیدست.
راستی با یک ایمیل نمی تونی دوتا اکانت بسازی.

آره میدونم پیچیدس:d
ببین من وقتی اومدم با این 360م گیمرتگمو(که از قبل با یه 360 دیگه ساخته بودم) ریکاور کنم یه ایمیل و پسوردی خواست که بهش دادم. بعد گیمرتگ coaching رو برام ریکاور کرد.منم که دنبال گیمرتگ fu11 game بودم هرچی ایمیل و پسورد که به ذهنم رسید وارد کردم ولی fu11 game رو نیاورد.بعد رفتم تو اون ایمیل که باهاش coaching رو ریکاور کردم دیدم از طرف مایکروسافت به گیمرتگ fu11 gameم خوش آمد گفته!!!!!!!!!
حالا موندم چطوری برگردونم گیمرتگ fu11 game م رو؟!!!!
نمیدونم چرا همیشه مشکلات من خاصه:(:d:(

آقا من یک سوال داشتم اونم اینه که تو یک ایکس باکس چندتا میشه اکانت لایو ساخت؟
یعنی اگه من پروفالم پاک بشه میتونم یکی دیگه ثبت نام کنم؟
بعد تو این پروفایل جدید که بسازم اکان گلد 1 ماهه رایگان فعال میشه دوباره یا نه؟
ممنون

آقا من یک سوال داشتم اونم اینه که تو یک ایکس باکس چندتا میشه اکانت لایو ساخت؟
یعنی اگه من پروفالم پاک بشه میتونم یکی دیگه ثبت نام کنم؟
بعد تو این پروفایل جدید که بسازم اکان گلد 1 ماهه رایگان فعال میشه دوباره یا نه؟
ممنون
تا3 بار میشه ساخت. یعنی با سه پروفایل و هرکدوم یه ماه گلد دارن.
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
یکی محض رضای خدا جواب سوال منو بده;)
من بازیMW2(نسخه پچ نشدش رو) اول ریختم تو هارد بعد پلیش کردم وحواسم نبود که پچ نشدس و یه صفحه سیاه رنگ اومد ولی پیغامunreadable disk رو نداد و تا صفحه سیا شد زود دوزاریم افتاد و دیسکو درآوردم.
حالا می خوام بدونم که دستگاه من فلگ شده یانه؟؟

با اولین بار وصل شدن یه ماه گلد داره، پوینت هم داره؟یعنی میشه چیزی دانلود کرد؟با گلد و بدون پوینت میشه چیزی دانلود کرد؟برای بازی کردن نیاز به پوینت داریم؟
میانگین حجم مصرفی اینترنت چقدر هست؟

آخرین ویرایش:
با اولین بار وصل شدن یه ماه گلد داره، پوینت هم داره؟یعنی میشه چیزی دانلود کرد؟با گلد و بدون پوینت میشه چیزی دانلود کرد؟برای بازی کردن نیاز به پوینت داریم؟
میانگین حجم مصرفی اینترنت چقدر هست؟

خیر پوینت رو باید جدا بخرید.
برای آنلاین بازی کردن نیاز به پوینت نیست.اون برای خرید بازی و DLC و ... استفاده میشه :)

خیر پوینت رو باید جدا بخرید.
برای آنلاین بازی کردن نیاز به پوینت نیست.اون برای خرید بازی و DLC و ... استفاده میشه :)
آخه شنیدم بعضی بازی های EA نیاز به پوینت داره!
بدون پوینت و با گلد بودن میشه چیزی دانلود کرد؟

سلام

میشه یه نفر بهم بگه که من که بار اول هست میخواهم به لایو وصل بشم باید چه اپدیتی روی دستگاهم باشه تا بن نشم؟

اگه کسی از دوستان هم میتونم در زمینه لایو(از وصل گرفته تا بقیه موارد)بهم کمک کنه بهم PM بده
صواب داره به خدا:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or