همه چیز درباره ی Xbox Live

منم دارم ميرم كانادا آخراي تير
چون ديگه مجبوريم اوريجينال بازي كنيم رفتم ته و توهش رو دراوردم

گلدش هيچ فرقي نداره راحتي ميتوني Redeem كني ولي واسه پوينت دردسره
يه سايتايي هست كه كارت پوينت آمريكا يا اروپا رو (بستگي به اكانتت) ميفروشه كه ميخري و كدش رو Redeem ميكني فقط ميمونه يه مساله كه من هنوز نفهميدم!!

وقتي اكانتت واسه يه جايي غير از كانادا باشه تكليف DLC هايي كه ميخري چي ميشه؟! مثلا روي بازي كه از كانادا خريدي DLC كه با اكانت آمريكا دانلود كردي كار ميكنه؟! /:)
لازم نیست اریجینال بازی بگیری میری از سایت xbox360iso.com دانلود میکنی (اینترنتت خفنه دیگه؟!) بعد dvd9 میخری رایت میکنی روش
کاری نداره که!!

چه جوری انتقال بدم ؟

اول بايد آخرين آپديت داشبورد رو برزي كه قابليت انتقال پروفايل روي USB رو بهت بده (اگه اين آپديت رو داري كه هيچي)

بعد هم پروفايلت رو ميريزي روي فلش ميبري روي اسليم بعد از رو فلش ميريزيش رو هارد اسليم و Sign in ميكني

من درایو benq دارم و ال تی پلاس ورن 1.9 رو ریختم و سه بازیه call of duty :modern warfare 2 و black ops و halo reach نمیاد ولی بقیه ی بازی هارو می تونم انلاین یازی کنم
مشکل چیه؟

من درایو benq دارم و ال تی پلاس ورن 1.9 رو ریختم و سه بازیه call of duty :modern warfare 2 و black ops و halo reach نمیاد ولی بقیه ی بازی هارو می تونم انلاین یازی کنم
مشکل چیه؟
چون این بازی ها فقل AP2.5 دارن و باید بازی رو پچ کنید و دوباره ازش یه رایت بگیرین
توضیحات بیشتر:http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=23814

اقا چرا پست منو پاک می کنید؟:-/
LT1.9 اومده بعد اگه بریزم دیگه ایکس باکس لایو اپدیت نمیخواد؟و بن نمیشم؟
جون مادرتون جواب بدین

اگه میخواید به صورت کپی تو لایو بازی کنید تنها راه چاره و تنها راه مطمئن حال حاضر همین lt1.9 هست...هیچ کسی هم هیچ تضمینی نمیتونه بده که بن میشید و یا نه...اگه قرار به بن شدن باشه همه ی کسایی که کپی بازی میکنن بن میشن طبق چیزایی که گفتن عمل کن نگران هم نباش!

تاپیک 19 می بسته شد (بهتر داشتین اسپم میدادین) یه سوال دارم اگه LT+1.9 با آپدیت قبلی بریزم بعدش آپدیت 19 می رو نصب کنم دوباره از حالت کپی خوانی خارج میشه یا نه؟ یا باید باید حتما قبل از ریختن LT+1.9 قبلش آپدیت 19 می رو نصب شده داشته باشیم رو داشبورد !؟ (آپدیت 19 می نصب نکردم چون بازی های کپی اجرا نمی کرد برای همین تا زمان ریختن Lt+1.9 دست نگه داشتم)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or