البته فرزاد جان تو همین سایت یکی از بچه ها گلد 12 ماهه کانادا رو روی انگلستان تست کرده بود و کار نکرده بود. ولی امریکا و انگلستان موردی ندارن و هردوشون به هم می خورن.نه خیر!
اکانت گلد رو از هر جا بخری ، هیچ ایرادی نداره.
این مورد رو امتحان کردم ، یکی از دوستانم یک اکانت 3 ماهه گلد از انگلستان برام آورد! برای اکانت آمریکام کار کرد.
only Colin Mcrae DIRTسلام میخواستم بدونم که ما هیچ رقمه نمیتونیم با دیال آپ بازی کنیم
طریقه Share کردن اینترنت بین PC و XBOX360 (اتصال به XBOXLIVE)آقا سلام!
شرمنده اگر سوالم بي مورد هستش!!!
من تا حالا نخواستم باهاش به live وصل شم!
ولي الان مي خوام وصل شم!
يه سوال داشتم!!!
اينجا توي انجمن كسي روش وصل شدنش رو كلي توضيح نداده قدم به قدم!
يه وساله ديگه هم داشتم!
حتما بايد به كامپيوتر وصلش كنيم؟
يه وساله ديگه1
فقط مدم adsl رو بردارم وصل كنم بهش؟نميشه همون جا وصل شد؟!ديگه درش نيارم؟
اقا من الان طبق گفته شما وصل كردم!!!اگه Adsl داری که همین کار رو بکن !
اقا من الان طبق گفته شما وصل كردم!!!
ولي اصلا نه يوزنيم پسورد و نمي دونم كجا وارد كنم نه چيزي ديگه اي رو!!
اون از كجا مي خواد بفهمه؟من يوزرم چيه؟
800 تا point مايکرسافت ميخواد:cheesygri:biggrin1::cursing:درود
ببخشید میخوام Gamertag ام رو عوض کنم. باید چیکار کنم یعنی از کجا اقدام کنم. کسی میدونه دریق نکنه
.
سرعت با پینگ نمی شه گفت ارتباط ندارن ولی خیلی هم تاثیر گذار نیست. پینگ به کیفیت خطوط اینترنت خیلی ربط داره یعنی شما اگه یه اینترنت 128kbps داشته باشی با کیفیت انتقال دیتا بدون نوسان و بدون share از یه isp درستو و حسابی (که تو تهران وجود نداره!) پینگت حتی از یدونه 512 هم بهتر هست. بازی Stranglehold پینگ رو با host نشون می ده که برای من که اینترنتم 384/192 شاتل هست پینگ حدود 300-350 بود با اروپایی ها! پینگ زیر 150 فکر نمی کنم اصلا تو ایران کسی بتونه تو لایو داشته باشه (البته منظورم بازی با خارجی هاس)یه سوال : پینگ و سرعت اینترنت رابطه مستقیم دارن ؟ چون تو اینجا از یکی شنیده بودم که سرعت تو پینگ تاثیر نداره الان می خوام ببینم الان که من 64 دارم پینگم 350 تا 400 ه128 بگیرم پایین میاد ؟ مثلا 300 یا بهتر بشه؟
شما اگه gamertag ت آنلاین هست و به live وصله باید 800 پوینت بدی تا بتونی تغییرش بدی. باید بر تو تنظمیات gamertag در خود کنسول و edit profile رو بزنی.درود
ببخشید میخوام Gamertag ام رو عوض کنم. باید چیکار کنم یعنی از کجا اقدام کنم. کسی میدونه دریق نکنه
.