همه چیز درباره ی Xbox Live

علی جون غیبش نزده.
وقتی شما رو حالت اتوماتیک میذاریش همینطوری میشه. اگر می خوای ثابت باشه برای هر قسمت بصورت Manually تنظیم کن ( همون تیک پایینیشون رو بزن تا اجازه وارد کردن شماره ها رو بده ).
شماره ها رو چند صفحه قبل بگرد تا پیداشون کنی. من چون بصورت مستقیم به مودم وصل کردم الآن نمی تونم اطلاعات دقیق بدم. ولی اگه XBox با PC شبکه شده و کاملا همدیگه رو میشناسن ، بهترین راه اینکه که به تنظیمات XBoxت نگاه کنی ببینی چی نوشته ، بعد همونا رو وارد کنی.

حالا برا چی می خوای اینو؟! مگه همدیگه رو نشناختن.
مرسی درس شد مثل اینکه رو Auto بوده الان که یه بار دیکه Test xboxlive connection رو زدم درست شده مث اینکه

آخرین ویرایش:
من تازه 25 تا بازی تموم کردم :mad: halo3 هم اخربش بود
تو این شکلک ها یه دونه پیدا نمیشه که طرف از عصبانییت خودش رو با اره برقی بکشه اگه نیست بی زحمت یه دونه درست کنید من نیاز دارم:mad:

درود
یکی کمک کنه :biggrin1: میخوام وارد مارکت بشم این رو مینویسه

Xbox live marketplace is Currently Unavailable
Please Check Back Later

جریان چه! اشکال کار کجاست:biggrin1:.

درود
الان تا میخواد به لایو وصل بشه یه گذینه میاد که میگه باید پروفایلت رو اپ دیت کنی :confused:. همه کارهاش رو میکنم ولی باز کاری از پیش نمیبره.
کمک کنید :biggrin1:

اقا من امروز رفتم یهو شانسی پستالم رو قبول کرد و پروفایلم دیگه لایو شد ولی وقتی خواستم conect live بشم گفت :your account is suspeensed بعد هم گفت باید پستال ایناتو دوباره درست کنی حالا چی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا من امروز رفتم یهو شانسی پستالم رو قبول کرد و پروفایلم دیگه لایو شد ولی وقتی خواستم conect live بشم گفت :your account is suspeensed بعد هم گفت باید پستال ایناتو دوباره درست کنی حالا چی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این چیزی که برای شما اومده خیلی عجیبه چون ساسپند شدن اکانت ربطی به آدرس فکر نمی کنم داشته باشه ولی یه لینک الان اینجا می زارم که کلی آدرس مال ایالت New York داره که می تونی یکیشو انتخاب کنی:
http://www.jgsny.org/nycem.htm
اون عددی که جلوی NY نوشته شده همون postal code هست.

در ضمن اون xxx که در پست قبلی نوشتم یعنی یه اسمی هرچی دلت می خواد اونجا بنویسی نه اینکه مثلا به جای آدرس بزاری xxx !

امیدوارم مشکلت حل شه.

ببخشید یک سوال احمقانه میکنم. ولی من اصلا به ساختار Xbox Live آشنا نیستم.
ببینم من الان بخوام برای اولین بار وارد دنیای Xbox Live بشم و بازی نکنم از اکانت یک ماه Gold استفاده میکنه؟ یعنی از زمانی که وصل بشم تا یک ماه بعدش این اکانت کار میکنه چه بخوام بازی کنم چه نخوام بازی کنم؟
بعد این سیلور این وسط چیکارست؟

ممنون.

ببخشید یک سوال احمقانه میکنم. ولی من اصلا به ساختار Xbox Live آشنا نیستم.
ببینم من الان بخوام برای اولین بار وارد دنیای Xbox Live بشم و بازی نکنم از اکانت یک ماه Gold استفاده میکنه؟ یعنی از زمانی که وصل بشم تا یک ماه بعدش این اکانت کار میکنه چه بخوام بازی کنم چه نخوام بازی کنم؟
بعد این سیلور این وسط چیکارست؟

ممنون.
میثم جان شما به محض ثبت نام از طریق کنسول در LIVE یک ماه گلدت فعال می شه چه استفاده بکنی و چه نکنی.
سیلور در واقع اکانت دائمی در live هست که شما همه کار می تونی باهاش بکنی جز بازی کردن با دیگران.

میثم جان شما به محض ثبت نام از طریق کنسول در LIVE یک ماه گلدت فعال می شه چه استفاده بکنی و چه نکنی.
سیلور در واقع اکانت دائمی در live هست که شما همه کار می تونی باهاش بکنی جز بازی کردن با دیگران.
یعنی پس اصلا مهم نیست که من چه وصل بشم چه نوشم میپره!
بعد یک سوال دیگه.
من یادم نیست اینجا بود یا جای دیگه خوندم که مثلا اگر موقع ثبت نام امریکا رو انتخاب کنی و بعد ماکروسافت پوینت رو از کانادا بخری قبول نمیکنه.
برای اکانت Gold هم همین طور؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or