همه چیز درباره ی Xbox Live

من frimware سی دی های ضد سالت نریخدم ونمی دونم بازی هام سالتن یا نه حالا اگهfrimware ضد بن و ضد سی دی های سالتو بریزم و با سیدی های سالت برم live بازم مایکرو می فهمه بازی ها قبلم کپی بودند؟ و ban میکنه؟

سالت چیه بابا؟!؟! آبرومون رو بردی! استیلت یا به عبارتی استیلث ( Stealth ) درسته!
--------
اگر دقت کرده باشید در فایل ReadMe این Firmware ها هم نوشته شده : Use on XBox Live at your own risk ! یعنی هر چیزی امکان داره!

1.با با **** برو صفحه های قبل بخون می بینی چند نفر ابروتو بردن فرزاد جون
2.پست خیلی وقته که ویرایش شده احتمالا شما بدون ویرایششو دیدی;)

دوستان ، کسایی که با Adsl 128 بازی می کنن ، راضین؟!؟
میرزه برم 20 تومن بابت هرماه ( در مجموع 40 تومن بابت 2 ماه ) اضافه بدم ، 128 نامحدود بگیرم ( الآن 256 با محدودیت 1 Gb دارم بابت هر ماه 24 تومن دادم )!

دوستان ، کسایی که با Adsl 128 بازی می کنن ، راضین؟!؟
میرزه برم 20 تومن بابت هرماه ( در مجموع 40 تومن بابت 2 ماه ) اضافه بدم ، 128 نامحدود بگیرم ( الآن 256 با محدودیت 1 Gb دارم بابت هر ماه 24 تومن دادم )!
خب فرزاد برو يك سه ماهه Open Brandwich بگير با محدوديت 10GB كه فكر ميكنم مناسب باشه

خوب از این رو که تعداد مشترکین این سرویس در ایران سر به فلک میکشه.. ملت جوابی برای سوال شما ندارن.
اما کار کردن نکردن نداره... کار میکنه اما قابل استفاده برای ماها نیست. اونم بخاطر سیستم مزخرف شبکه و اینترنت ماست که معلوم نیست چیکار میکنن که حتی پینگمون با کشورهای همسایه هم سر به فلک میکشه... پس شما میتونی به XBL کانکت شی اما اینکه بخوای بازی کنی... متاسفم...

نکته دوم اینه که این سرویس پولیه و شما باید ماهانه اونو شارژ کنی... در نتیجه نیاز به یک کارت اعتباری داری یا یکنفر که حاضر باشه با کارت خودش برات این هزینه رو پرداخت کنه... پس عملاً استفاده از این سرویس برای ما ایرانی ها بیشتر میتونه جنبه برقراری ارتباط با بقیه کاربرای XBL باشه... تازه XBL سیستمی شبیه به Xfire داره که بازیهایی رو که شما بازی میکنی رو برات تو پروفایلت ثبت میکنه... و خوب از این هم میتونی استفاده کنی به هر حال... اینا حدود چیزائی هست که میشه گفت... شایدم بتونید از این طریق با ملت دیگه ای که تو ایران هستن و کاربر این سرویسن بازی کنید اگر DSL داشته باشید البته چون همونطور که گفتم اینجا پینگ هست که نقش تعیین کننده داره.. و روی این سرویس خوب پینگها پائینترن...

hamash mozakhrafe man khodam daram ba dial-up gears of war bazi mikonam hich moshkeli ham nist faghat baraye download film kami moshkel hast

یکم بیشتر توضیح بده!
اصلا نفهمیدم چی گفتی!
در ضمن محض اطلاع من شیرازم!

نگاه كن سرويسهاي Open Brandwich به سرويسهايي گفته ميشه كه اگه شبكه خلوت باشه به شما سرعت بالاتر خواهد داد. به طور مثال من الان اكانتم 128 هست اگر من موقعي كه شبكه خلوت باشه Connect بشم به من سرعت 512Kbps ميده!!! (البته يك نكته جالب : من الان حدود 6 ماهه كه ازين سرويسها استفاده ميكنم تا حالا نشده كه من Connect بشم اما سرعت كمتر از 512 بده و هر موقع كه وصل ميشم سرعتم 512 هست ) البته اون سرعت يكم كاذب هست و كاملا داراي فراز و نشيب به طور مثال در ساعات معمولي سرعت دانلود من به طور متوسط بالاي 20 كيلوبايت در ثانيه هست ولي اگه ساعات خلوت وصل بشم سرعتش كمتر از 60 كيلوبايت در ثانيه نيست!!!! البته اين كلا براي همه ي سرويسهاي ADSL هست.
سرويس من هم سبانت هست براي اطلاعات بيشتر (خدمت شما فرزاد جان) اين هم سايت سرور من هست. براي اطلاع از تعرفه ها و هزينه ها همه در سايت سبانت هست.
http://www.sabanet.ir/

hamash mozakhrafe man khodam daram ba dial-up gears of war bazi mikonam hich moshkeli ham nist faghat baraye download film kami moshkel hast
شما اگه کمی دقت میکردی میدیدی که تاریخ اون پست مال 1 سال پیش هست! و اون زمان کسی اینجا تجربه لایو نداشت به اون صورت.
خوشبختانه پیش بینی های سیاوش در مورد شارژ اکانت و لایو بازی کردن اشتباه از آب درومد و اگه کمی این 55 صفحه رو ورق بزنید می بینید که افراد زیادی اینجا از جمله خود سیاوش لایو بازی کردن توی این مدت.
اما حرفش در مورد پینگ کاملاً درست بوده و هست. پینگ سرویس های ایران مزخرف هست. فقط یک بقول سیاوش نوب میتونه با این پینگ لذت زیادی ببره! مثلاً در مورد GOW شاید اوایل برید توی لایو و جوین بشید توی یک بازی و خیلی خوشحال از اینکه دارید لایو بازی میکنید گند بزنید به بازی اون 7 نفر دیگه که دارن بازی میکنن. اخطار زیبای connection error رو گهگاه وسط بازی روی صفحه مشاهده نمیکنید؟ که برای چند لحظه بازی متوقف میشه. فکر نمیکنید این اخطار بخاطر کانکشن مزخرف شماست؟ یا وقتی بازی یهو قطع میشه فکر نمیکنید اون فردی که host بوده با لگد شما رو انداخته بیرون؟
برفرض هم وضعیت بهتر از این بود و تونستین دووم بیارین. بعد مدتی که حرفه ای شدید براتون سوال پیش میاد که چرا با شات گان میرید تو حلق یارو و با اینکه به موقع شلیک میکنید اما بطرز فجیعی متلاشی میشید. بله دلیلش اینه که قبل از اینکه تیر شما از اسحله خارج بشه تیر اون طرف رسیده به شما. اینجا پینگ برنده رو مشخص میکنه نه حرفه ای بودن شما.
حتی پینگ 200-300 میلی ثانیه هم در این موارد آزار دهنده خواهد بود و در یک نبرد برابر باعث شکست شما خواهد شد. .
حالا به همه اینها سرعت افتضاح dial up رو هم اضافه کنید.

با تمام این احوال باز هم لایو لذت بخش هست ولی نه با DIAL UP

اصلا این طور نیست کامل درست گفته!!!! من با ADSL 512 که بازی میکردم با خارجی ها نمیشد بازی کرد شما امتحان کن وقتی شلیک میکنی تیرت با اختلاف 2 ثانیه به بالا میرسه البته dial up بدتره!!!:cheesygri

در ضمن واسه download فیلم یکم بشتر از اون چیزی که شما میگی مشکل هست با dial up نمیتونی فیلم download کنی چون هر 1مگابایت 5 دقیقه طول میکشه!!!!!
چي ميگي بابا ، با 256 ميشه بازي كرد شما ميگي با 512 نميشه بازي كرد حتما ADSL ت داقون بوده !! :laughing:

چي ميگي بابا ، با 256 ميشه بازي كرد شما ميگي با 512 نميشه بازي كرد حتما ADSL ت داقون بوده !!
بازی میشه کرد راحت ولی فقط با ایرانیا ! شما یه بار برو R6:Vegas آنلاین هر سرور خارجی بری درجا Kick میشی. میری GOW انقدر Delay داره که اعصابت به هم میریزه. در هر صورت با این سرویس های اینترنتی که توی ایران میدن نباید انتظار بالا داشته باشین.

بازی میشه کرد راحت ولی فقط با ایرانیا ! شما یه بار برو R6:Vegas آنلاین هر سرور خارجی بری درجا Kick میشی. میری GOW انقدر Delay داره که اعصابت به هم میریزه. در هر صورت با این سرویس های اینترنتی که توی ایران میدن نباید انتظار بالا داشته باشین.

تو بدجور گیر دادی به من مثل اینکه سوزنت گیر کرده!

من داتک دارم Ping خوبی هم داره بعضی مواقع حتی زیر 100 میره Ping!!! ولی با خارج راحت نمیشد بازی کرد!!!!!! 512 که نیست اسمش 512 هست ولی در اصل 400 هستش... 50 kb هم سرعت دانلودم هستش!!!

بزار یه چیزی بهت بگم یاد بگیری !! برای live بازی کرن با خارجی ها اگه 2 مگ هم داشته باشی بازم به مشکل بر میخوری علتش هم به خاطر فاصله زیاد و سرورهای کند ایرانه!!! تو بازی درسته راحت راه میری مثلا gears of war ولی این دلیل نمیشه !! چون بازی روی کنسول خودت داره اجرا میشه!!! در بعضی مواقع تو راه رفتن هم یه پرشهایی میبینی که این قضیش مثل شلیک کردنه !!!! تو live مختصات ردو بدل میشه !!! واسه همینه که وقتی شلیک میکنی دیر میرسه و یا موقع حرکت بعضی وقتها پرش داره چون تا اطلاعات بخواد بره و برگرده زمان میبره به خاطر اینترنت بد و فاصله زیاد!!! حالا تو دلت خوشه که کاراکتر راحت راه میره !!! تو یه جا واسا کنار دیوار شلیک کن ببین چقدر طول میکشه تا تیر بخوره به دیوار!

من سوزن ندارم آهنربا دارم !!

من شنيده بودم كه با 256 راحت ميشه بازي كرد ولي نميدونستم با خارجي ها نميشه بازي كرد.
خودم تعجب كردم كه با فاصله كه با كشور هاي خارجي هست چه جوري جواب ميده .
بعد پينگ براي بازي بايد خيلي پايين تر از ايني باشه كه شما ميگي خب معلومه كه داتك ميگيري
پينگت ميشه 100 ديگه از قديم گفتن هرچقدر پول بدي آش ميخوري .;)

مگه نميگن بالاتر از 128 kbps براي خونه ممنوع است ؟

البته من خودم kbps 256 دارم از داتک (IPW) وقتي ازشون اين سئوال رو ميکنم ( مگه نميگن بالاتر از 128 kbps براي خونه ممنوع است ؟)

ميگن شما چون از قديم داشتين اجازه داریم بهتون بديم .:confused:

من الان حدود یک سال از این سرویس استفاده میکنم .

راضی هم هستم .

کمترین پینگم 80 هست و بیشترین 1000 + :confused::confused:

کی پینگش ثابت 100 ه آخه؟ 100 باشه که مشکلی ندارین.
من با 128 پارس آنلاین بازی میکردم، بازی های خیلی کمی توی لایو امتحان کردم. GOW , COD3 موقع انتخاب host با یه علامتی کنار هر host کیفیت اتصال شما به اون رو نشون میده، اکثراً هم داغون هست. سعی کنید اونایی رو برید که اتصال بهتری بهشون دارین. اگه اتصال خوب باشه و سرویس شما هم پینگش داغون نباشه ( پارس آنلاین خوب بود نسبتاً ) میتونید خوب و راحت بازی کنید.
ولی مثلاً ویرچوا تنیس 3 پینگ خیلی بهتری احتیاج داره و تقریباً همیشه موقع ضربه زدن یه تأخیر داشت.
البته بستگی داره اونی که host شده کدوم کشور باشه ... ممکنه پینگتون باهاش خیلی خوب باشه ممکنه افتضاح باشه طوری که اصلاً نشه بازی کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or