دوستان عزیز من م که نزدیک یک ماه و نیم هستش هر روز دارم میرم لایو ولی بن نشدم شاید ماکروسافت دست از بن شدن کنسولها کشیده نمیدونم ولی من باز هم اگه خطم درست شد میرم لایو واگه خدایی نکرده بن شدم اطلاع میدم در ضمن ممنون از اینکه به سوالم پاسخ دادین![]()
من تمام بازی هام رو از Nextgenمیگیرم وهیچ کاری هم نکردم فقط اپدیت کردم دستگاهم رو اونم فکر نکنم به بن شدن ربطی داشته باشه چون مال کابل Vgaبود حالا نمیدونم شاید چند ماه دیگه بن بشم یا فردا بن بشم نمیدونم در ضمن هیچ کاری هم رو دستگاهم انجام ندادمدستگاه من Ucهستش ودرایوشم سامسونگه همیین
فرقی نمی نکنه!چه مدل ديسكي ؟
Fuji , Data Right , HP , Verbatim
يعني اصلا فيرم وير دستگاهت رو Update نكردي ؟من تمام بازی هام رو از Nextgenمیگیرم وهیچ کاری هم نکردم فقط اپدیت کردم دستگاهم رو اونم فکر نکنم به بن شدن ربطی داشته باشه چون مال کابل Vgaبود حالا نمیدونم شاید چند ماه دیگه بن بشم یا فردا بن بشم نمیدونم در ضمن هیچ کاری هم رو دستگاهم انجام ندادمدستگاه من Ucهستش ودرایوشم سامسونگه همیین
سلام دوستان من اینترنت یک گیگ یورد استفاده میکنم حساب کردم دیدم میتونم 50ساعت تو لایو بازی کنم نظرتون چیه خوبه یا بد البته سرعتش هم بد نیست خوبه
یعنی ایشون ماهی فقط 1 گیگابایت میتونن از اینترنت استفاده کنن .منظورت از يك گيگ يورد چيه ؟
سرعتش چجوريه ؟ راهت همه چي اتفاق مي افته ؟ تيكه تيكه نمي شه ؟
يعني اصلا فيرم وير دستگاهت رو Update نكردي ؟
منظورت از يك گيگ يورد چيه ؟
سرعتش چجوريه ؟ راهت همه چي اتفاق مي افته ؟ تيكه تيكه نمي شه ؟
من مي خوام از Pars Online اي دي اس ال بگيرم !!!یعنی فقط یک گیگ میتونم دانلود کنم و50ساعت میتونم ازش استفاده کنم خوبه یا نه در ضمن بد نیست قابل تحمل هستش البته خارج از ایران _ اگه با دوستام داخل ایران بازی کنم که سرعتش خیلی خیلی خوب هستش در ضمن نه تیکه تیکه بعضی موقع که سرعت اینترنت میاد پایین میشه که اونم زود رفع میشه من که خیلی راضی هستم در ضمن 50 ساعت میتونم استفاده کنم خوبه یا نه اگه میشه جوابم رو بدین ممنون میشم تشکر از مدیران هم معذرت میخوام که پشت سر هم تاپیک زدم
شما اگه از "سیدی" های غیر "سالت" استفاده کنید علاوه بر اینکه از Live بن میشید از اینجا هم احتمال داره بن بشید!:confused:من frimware سی دی های ضد سالت نریخدم ونمی دونم بازی هام سالتن یا نه حالا اگهfrimware ضد بن و ضد سی دی های سالتو بریزم و با سیدی های سالت برم live بازم مایکرو می فهمه بازی ها قبلم کپی بودند؟ و ban میکنه؟:confused: