بستگی به سرعت اینترنتتون داره![FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif]سلام به همگی، میخواستم بپرسم آیا امکان خریدن و دانلود بعضی از ایکسباکس لایو وجود داره یا نه ؟ و کلا آیا با سرعت اینترنتی ایران میشه دانلود کرد یا نه؟[/FONT]
متشکرم
شما اول فرمت کلی کن.مشکلی هم نداره و اگر هارد اصلی باشه برید لایو بن نمیشید.اما اگر هارد اصلی نباشه رو نمیدونم ولی ممکنه اگر لایو وصل بشید بن بشیدسلام
دوستان من یه هارد 360 بن شده رو به یه 360 بن نشده وصل کردم ، ولی بعد از وصل کردن هر چبزی که تو هارد بود ( سیو ، بازی و پروفایل و.. ) رو حذف کردم .
حالا ممکنه که این 360 دومیه به خاطر این هارد بن یا فلگ بشه ؟
سلام من هنوز نتونستم یه جواب درست حسابی بگیرم من دفه ی اولمه میخوام به لایو وصل بشم وقتی همه کارا ی کانکشنشا کردم join xbox live را زدم که game trag بسازم که یه منویی باز شد و شروع به ابدیت کردن کرد از طرفی که ابدیت جدید داشبورد باعث پریدن lt+ میشه ترسیدم و دستگاهو خاموش کردم حالا میخواستم بدونم این ابدیت مربوط به دفعه ی اوله که میخوام به لایو وصل شم یا مربوط به داشبرد ؟ بزارم ابدیت شه یا نزارم؟
سلام من هنوز نتونستم یه جواب درست حسابی بگیرم من دفه ی اولمه میخوام به لایو وصل بشم وقتی همه کارا ی کانکشنشا کردم join xbox live را زدم که game trag بسازم که یه منویی باز شد و شروع به ابدیت کردن کرد از طرفی که ابدیت جدید داشبورد باعث پریدن lt+ میشه ترسیدم و دستگاهو خاموش کردم حالا میخواستم بدونم این ابدیت مربوط به دفعه ی اوله که میخوام به لایو وصل شم یا مربوط به داشبرد ؟ بزارم ابدیت شه یا نزارم؟
آپدیت مربوط به داشبرد هست.شما ورژن 12 رو از سایت مایکروسافت بگیر و بعد با فلش آپدیت کن
دوست عزیز میشه بگین چه اروری میده .با سلام من بیک ماه ایه که ایکس باکس لایو رایگان دارم با بروفایل خودم که میخوام فیفا یازده بازی کنم ارور میده اما داداشم بابروفایل خودش بدون مشکل بازی میکنه منم میتونسم بازی کنم اما الان ادور مید کشما اجازهبازی کردن ندارید دو بازیهدیگد هم به بروفایل من همین ارور رو میدن خواهشا کمک کنید دیوانه شدم
واقعا دیوانه شدمبجز اون مشکل یه مشکل یگه درست شد وقتی میخوام به ایگس بگس لایو کانکت شم ارور میده میگه nat رو ابن کن و یاupn رو اینیبل کن داخل تنظیمات روتر من اینا وجود ندارن تازه دفعه قبل بدون ارور ب لایو کانکت شده بودم نگید بن شدی که تازه داشتم از لاو لذت میبردم