SNAKE=BIGBOSS
کاربر سایت
دوست عزیز خیالت رو راحت کنم شما وقتی میخوای بیای لایو و اون بازی که میخوای چند ماه ازش استفاده کنی رو اورجینال بخر بقیه بازیهات رو که کپی هستن بدون اینکه به لایو وصل بشی بازی بکن اگه اینکار رو بکنی بن نمیشی
يعني اگر کسي کنسولش کپي خور شده باشه ، و وقتي آفلاين است از بازي هاي کپي استفاده کنه و وقتي مي خواد لايو بازي کنه از بازيه اورجينال بازي کنه ، ديگه بن نمي شه ؟ :confused:دوست عزیز خیالت رو راحت کنم شما وقتی میخوای بیای لایو و اون بازی که میخوای چند ماه ازش استفاده کنی رو اورجینال بخر بقیه بازیهات رو که کپی هستن بدون اینکه به لایو وصل بشی بازی بکن اگه اینکار رو بکنی بن نمیشی
ببين پوهان جان به ظاهر نبايد بن شي ... ولي تو فروم هاي خارجي افرادي بودن که کاري که شما مي گي رو کردن ولي بازم بن شدن ...کنسول جان متوجه منظورم نشدي.
من يه بار ديگه سوالم رو مطرح مي کنم ( ان شا الله به جواب برسم .... ان شااااااااااااااااااااااا الللللله :biggrin1: ).
من کنسولم کپي خور شده ، در حالت آفلاين هم با بازي هاي کپي ام بازي کرده ام .
وقتي مي خوام مثلا ً بازي GOW رو به صورت اورجينال بخرم ديگه عملا ً Stealth Patch وجود نداره که بخوام سرش بحث بکنم. ( اگه يه بازي اورجينال رو بگيرم و فقط با اون لايو بازي کنم ، آيا باز هم بن مي شم ؟ ) :confused:
با تشکر
من فکر میکنم اطلاعات در جایی دیگری به غیر از هارد ذخیره میشه و هنگام اتصال اونا چک میشه!ببين پوهان جان به ظاهر نبايد بن شي ... ولي تو فروم هاي خارجي افرادي بودن که کاري که شما مي گي رو کردن ولي بازم بن شدن ...
تا اونجايي که من به نتيجه رسيدم Stealth Patch داشتن يا نداشتن بازي ها روي هارد ذخيره نمي شه چون اگه اينطوري بود اينايي که بن مي شن و هارد رو واسه Gamer Card مي زارن رو يه کنسول جديد بايد دوباره بن شن که نمي شن ...
منم خودم 3-4 تا از بازي هايي که زياد آنلاين بازي مي کنم رو Orginal گرفتم به فرض اينکه حرف شما درست باشه ولي مثل بحث بن از طريق 12 ولت کردن فن ها ... اين مورد هم هنوز جواب مشخصي واسش پيدا نشده
اميدوارم درست جواب داده باشم
درود به همه
ببخشید میشه یه توضیح کامل راجع به unban شدن ارایه کنید و اینکه این روش تو ایران جواب داده؟
می شه بگید اصلا توی ایران می شه آنلاین بازی کرد... من adsl دارم و سرعتش بد نیست؟؟؟
ببخشيد بجز استيلث كامل بازي ها ديگه بايد چيكار كنيم كه بن نشيم