همه چیز درباره ی Xbox Live

نمی دونم سوالم دارم جای درستی بیان می کنم یا نه:
اکانت گلد XBL تو ایران هم پیدا میشه؟قیمتش چنده؟از ایران بخرم به صرفه تره یا از خارج(امریکا)؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------
بازی هایی مثل HALO3 یا ORANGE BOX هم میشه از XBL دانلود کرد؟با مایکروسافت پوینت میشه بازی دان کرد؟

اگر سوالام تکراری بود،از همه معذرت می خوام:blushing:

با سلام

نمی دونم سوالم دارم جای درستی بیان می کنم یا نه:
اکانت گلد XBL تو ایران هم پیدا میشه؟قیمتش چنده؟از ایران بخرم به صرفه تره یا از خارج(امریکا)؟
بله تو ایران هم پیدا میشه و قیمتش حدود 50 تا 60 هزار تومانه . از لحاظ کارایی فرقی نداره اما اگر reedom کد بگیری خارج از ایران بهتره چون از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه تر هست.

بازی هایی مثل HALO3 یا ORANGE BOX هم میشه از XBL دانلود کرد؟با مایکروسافت پوینت میشه بازی دان کرد؟
شما بازی هایی مثل halo و orange box رو نمیتونی از XBL دانلود کنی و فقط متونید تریلر تبلیغاتی بازیها رو به صورت رایگان و بعضی مپ های خاص و تمها یا بازیهای آرکید رو با مایکروسافت پوینت خریداری کنید .

موفق باشید
فریدون

دیگه اعصابم داره خورد میشه... :evil:
من به خوبی و خوشی به live وصل شدم و مراحل ساخت gamertag را هم تا جایی که ازت آدرس میخواهد رد کردم... ولی هر آدرسی رو که می زنم ازم قبول نمیکنه... حتی یباز از google map آدرس نسبتا دقیق اون شهر رو هم نوشتم بازم قبول نکرد... :(
بابا شما ها چی نوشتین آخه؟......... :((

دیگه اعصابم داره خورد میشه...
من به خوبی و خوشی به live وصل شدم و مراحل ساخت gamertag را هم تا جایی که ازت آدرس میخواهد رد کردم... ولی هر آدرسی رو که می زنم ازم قبول نمیکنه... حتی یباز از google map آدرس نسبتا دقیق اون شهر رو هم نوشتم بازم قبول نکرد...
بابا شما ها چی نوشتین آخه؟.........

باسلام
شما آدرس رو هر چی بدید مهم نسیت فقط باید به حالت پستی نوشته بشه (یعنی اول شماره پلاک بعد خیابان) اما چیزی که خیلی مهمه آدرس شهر و ایالت انتخابی شماست که چک میشه.
شما کشور رو آمریکا و ایالت رو washangton (یا washanton dc دقیقا یادم نیست اما هر دو رو امتحان کن ) و شهر رو N.Y بزن (اختصاری NewYork )
امیدوارم مشکلت حل بشه.
موفق باشید
فریدون

بچه ها من وقتی واسه لایو تست کانکشن میزنم توی قسمت faild xbox liveمیشه نکنه بن شدم من خیلی وقته به لایو وصل نشدم

با سلام

امیدوارم بن نشده باشید اما برای اطمینان بعد از تست کانکشن اگر روی xbox live خطا داد به یکی از کزینه های بالاتر برید و متن توضیحش رو بخونید . اگر این متن نوشته شده بود شما متاسفانه بن شدید :
[LTR]This Consol (account) is Banned For Violance Of Term Of Use[/LTR]

اگر در این حات کلید Y رو بزنید status code رو خواهید دید و اگر کد Z:8015 -190D رو در انتهاش دیدید تایید بن شدن شماست .در غیر این صورت شما بن نشدید و نگران نباشید .

موفق باشید
فریدون

یک سوال البته نمی دون کسی قبلا پرسیده باشه یا نه :
اگر کسی بن بشه از امکانات مارکتپلیس هم محروم میشه ؟ و اینکه اگر کسی فقط از مارکتپلیس استفاده کنه باز هم ممکنه بن بشه ؟

یک سوال البته نمی دون کسی قبلا پرسیده باشه یا نه :
اگر کسی بن بشه از امکانات مارکتپلیس هم محروم میشه ؟ و اینکه اگر کسی فقط از مارکتپلیس استفاده کنه باز هم ممکنه بن بشه ؟
اگه از مارکت پليس استفاده کنی بن نميشی!ولی اگر شدی ديگه تو لايو نميره يعنی مارکت پليس هم بيخيال

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or