همه چیز درباره ی Xbox Live

مشکل اینکه شما احتمالا بن شدید. برو یکبار test connection رو اجرا کن تو کنسول، اگه تو قسمت XBOX LIVE گزینه Failed اومد یعنی بن شدی.
تو تست کانکشن failed نمیده... بعدش که می خواهی وارد Live بشی این اختار رو داد... حالا امروز امروز هم یه دور دیگه امتحان می کنم ببینم چی میشه... ;)

سلام یه سوال:
من windows idمو اشتباهی بجایhotmail@ زدم hotmal@ حالا دیگه نمیتونم با کردیت کارد گلد بخرم چون این ایمیل خراب شده هرچی هم pass رو درست بزنی بازم وارد نمیشه بخاطره همین مجبورم خوده کارت رو تهیه کنم
حالا سوالم اینه وقتی کد پشت کارت رو تو قسمت redeem code زدی بازم ازت windows id میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟()؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟;)

با سلام

در خصوص اینکه شما به windows live ID برای دادن Reedom code هم من گفته جید جان (mmmm) رو تصدیق میکنم.
من فکر می کنم میتونم کمکتون کنم تا windows live Id رو درست کنید. به این لینک https://login.live.com برید و در اونجا آیدی فعلیتون رو وارد کنید .چون شما گیمرتگ دارید اگه یوزر و پسورد رو درست وارد کرده باشید مشکلی نیست و میتونید وارد بشید.بعد از وارد کردن سال تولد و انتخاب کشور در صفحه جدید Account information رو انتخاب کنید و بعد از باز شدن صفحه با انتخاب Change your e-mail address به راحتی یک email جدید رو وارد کنید و windows live Id تون رو تغییر بدید.

موفق باشید
فریدون

کمک فوری

درود

adsl من همین امروز وصل شد. ولی من موقعی که می خوام به لایو وصل بشم از ip ایراد می گیره و جلوتر نمیره اگه میشه کمک کنید:blushing:(ipدستی هم وارد کردم نشد)
و اگه میشه یه بار برام طریقه ی درست کردن کانکشن adsl بگید:biggrin1: البته الان یدونه داریم ولی نمیدونم چه جوری درست شده

در ضمن من قبلا به لایو وصل شدم ولی چون قبل از ورود می خواست update کنه و با اون سرعت نمی شد کنسلش کردم

درود

adsl من همین امروز وصل شد. ولی من موقعی که می خوام به لایو وصل بشم از ip ایراد می گیره و جلوتر نمیره اگه میشه کمک کنید:blushing:(ipدستی هم وارد کردم نشد)
و اگه میشه یه بار برام طریقه ی درست کردن کانکشن adsl بگید:biggrin1: البته الان یدونه داریم ولی نمیدونم چه جوری درست شده

در ضمن من قبلا به لایو وصل شدم ولی چون قبل از ورود می خواست update کنه و با اون سرعت نمی شد کنسلش کردم

برای چگونگی اتصال که تاپیک زیر رو مطالعه کنید
چهار روش اتصال به Live

در مورد ساخت کانکشن باید بگم که اگه سرویس شما بصورت PPPOE باشه باید از روش زیر کانکشن بسازید برای فهمیدن این مسئله کافیه به کانکشن قبلی نگاه کنید متوجه می شید .
Network Connections
Create a new connection
Next
اولی رو انتخاب کن Next
دومی رو انتخاب کن (Set up my connection manually )
دومی رو انتخاب کن Next
حالا ISP Name می خواد که اسم شرکتو یا هرچی که خواستی بده Next
User Name و Password رو وارد کن Next
Finish

اون مشکل با وصل کردن کابل xbox مستقیما به مودم درست شد. از اقا میلادم ممنونم

حالا 2 تا مشکل هست:biggrin1:

1 من وقتی gamer tag ساختم امتیازام بهش منتقل نشدن .

2 از کجا می شه فهمید که وقتی تو لایو بازی می کنی ساعتی چقد از محدودیت حجمی استفاده می کنه ؟:confused:
بازم از کمکاتون ممنونم:love:(البته سایت خود شرکت فعلا مثل اینکه خرابه و واردش نمیشه)

آخرین ویرایش:
:mad: دیگه این live داره میره رو اعصابم
من تا حالا point نریخته بودم حالا می خوام 500 پوینت برای dl این add on guitar hero 3 بگیرم ولی هر چی رمز credit card وارد میکنم قبول نمیکنه
یه سوال دارم اگه آدرسی که تو Live وارد کرده باشم با آدرس credit card هم خونی نداشته باشه قبول نمیکنه ؟
آخه آدرسی که وارد کردم مال USA هست ولی credit card ماله UAE :biggrin1:
لطفا کمک کنید به شدت به این 500 پوینت نیاز دارم :biggrin1:

آقا منم يه سوال دارم در مورد بازيهاي Arcade ميخوام بدونم اگه اين بازيهارو بخوايم به صورت آنلاين بازي كنيم هم مثل انجام بازيهاي كپي درصد بن شدنمون خيلي بالاس يه نه ؟

آقا منم يه سوال دارم در مورد بازيهاي Arcade ميخوام بدونم اگه اين بازيهارو بخوايم به صورت آنلاين بازي كنيم هم مثل انجام بازيهاي كپي درصد بن شدنمون خيلي بالاس يه نه ؟

با سلام به شما
ببینید تا کنون تمام تمرکز کسانی که بازی ها رو کپی می کنند و خود مایکروسافت به خود دیسک ها مربوط شده بنابراین اگر دیسک شما موارد امنیتی را نداشته باشه امکان شناسایی شما وجود داره. شما احتمالا از همین دیسکی گرفتید که 5 تا بازی آرکید داخلش هست. ولی در کل اگر دیسک شما StealthPatch و بقیه موارد را به درستی PASS کند مشکل چندانی نیست.
اما اگر بازی های Arcade را از راه دیگری تهیه کرده اید برای مثال اگر از روی هارد دیگری به هارد خودتان منتقل کرده اید(از طریق PC) و یا هر راه غیر متعارف دیگر تهیه کرده ای، دبه نظر من 100% بن میشوید چون تمام این فایلها داخل هارد یک Owner بعلاوه شماره کنسول اولیه را دارند و به محض شناسایی احتمالا اکانت شما بن می شود.

لازم به تذکر است، تمام دوستانی که چه در این اینجا و چه در جاهای دیگر این سوال را می پرسند که آیا اگر ما این کار را بکنیم و یا اون کار با بکنیم بن می شویم یا خیر باید بگویم که هیچ راه %100 مطمئن برای بن نشدن تا به حال پیدا نشده. و اگر کسی به شما گفت که با فلان کار %100 بن نمی شوید بدانید که اشتباه کرده است.
تنها راه چاره برای ما فعلان اینگونه است که مدام اخبار مربوط به سایت XBOX-SCENE را دنبال کنیم تا در صورت پیدا شدن راههای جدید تر مدام خودمان را با آنها همگام سازیم.
باتشکر

سلام
يك سوال دارم اگه جواب بدين ممنون ميشم .
آيا XBOX 1 هم مخاطره استفاده از بازي هاي كپي از لايو بن ميشود ؟
GOOD LUCK
یله بن می شدند. البته فکر نمی کنم دیگه ms کسی رو تو xbox1 بن کنه چون آماری هم در سال 2007 من از بنی ندیدم. کلا بن شدن در xbox1 به شدت 360 نبود و خیلی به ندرت افراد بن می شدند از طریق شناسایی دیسک کپی.
البته کنسول های xbox بن شده رو می شه با تعویض چیپ [SIZE=-1]EEPROM از بن خارج کرد.[/SIZE]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or