اخرین ورژن از پارتیشین مجیک رو که میدونم شماره 8 بود که با ویستا و 7 سازگار نیست. مگر اینکه از حالت سازگاری ویندوز استفاده کرده باشید. Paragorn partion manager اما سازگاره.
اصلاً لازم نیست از این جور برنامه ها استفاده کنه. بهترین کار برای کسایی که Vista یا 7 دارن اینکه از سیستم پارتیشن بندی خود ویندوز استفاده کنن که کاملاً هم قابل اطمینان هست.
کافیه وارد Computer Management بشید: Start Menu -> Computer -> (Right-click) Manage
بعد به قسمت Storage -> Disk Management برید. دراینجا تمام درایو های شما به همراه فرمت و نامشون مشخص می شه. برای جدا سازی فضا و ساخت درایو جدید روی اون درایوی که می خواهید فضاشو کم کنید رایت کلیک کنید و گزینه
Shrink Volume رو بزنید. در پنجره ای که باز می شه حداکثر فضای درایو و حداکثر فضایی که شما می تونید ازش جدا کنید رو به شما نشون می ده که می تونید مقدار جدا سازی رو به مقدار دلخواه (با توجه به مقدار حداکثر) جدا کنید. در این صورت یک قسمت unallocated space با نام جدید ایجاد می شود که کافیه روی اون رایت کلیک کرده و new partition کنید. (چنتا مرحله ساده را باید رد کنید.)
به کمک گزینه
Extend Volume هم می تونید درایو هارو به هم بچسبانید و یکی کنید.
البته این برنامه یه مشکلی هم داره که ممکنه بهش بربخورید و اون اینکه ممکنه نتونید از درایو ویندوز به اندازه دلخواه فضا جدا کنید در صورتی که می دونید انقدر فضا رو خالی داره درایو. این بخاطر وجود یکسری system file های ویندوز هست که جاشون در درایو ثابته و اگر در جایی از درایو قرار گرفته باشن اجازه برداشتن رو نمی دن که البته اونم قابل حل هست و تو اینترنت می تونید راهشو پیدا کنید.
شما حتی می تونید نام درایو هارو هم به هر حرف انگلیسی که دوست دارید تغییر بدید!
تو ویندوز ویستا سمت راستش Gadgets داشت که یه مستطیل بود که همیشه ثابت بود.منظورم اینه که هر جایی که می رفتی سمت راست رو پر کرده بود. واسه مانیتور های واید خوبه . تو ویندوز 7 اینو چه جوری بیارم؟
ویندوز 7 دیگه مثل vista یه ستون از gadget نداره. شما می تونی وارد منوی gadget ها بشی و هرکدوم رو که می خوای در هر جای صفحه به صورت دستی قرار بدی. دیگه منویی در گوشه تصویر نیست.
تو درایو C سیستم من یه فولدری هست به نام Program Files x86 .
این ربطی به 32 بیتی بودن داره ؟!
اخه System Type و زده 64 bit .
بعد الان 3 تا رم 2 گیگ رو سیستمم هست اما میزنه 4 گیگ !
شما اگر توی درایوی که ویندوز داری فولدری به نام Program Files (X86) داشته باشی یعنی ویندوزت 64 بیت هست که باید بدون مشکل 6 گیگ RAM رو بشناسه و نشون بده.
ممکنه اصلاً مادربرد شما نتونسته 6 گیگ رو تشخیص بده. بهترین کار اینکه کامپیوتر که روشن شد وارد BIOS بشی و ببینی Available Memory رو چقدر نوشته، بعد اگر درست بود باید بررسی بشه که مشکل چیه.
در مورد ورژن 64 بیتی ویندوز 7 هم توصیه می کنم اگر CPU شما 64 بیتی هست و حداقل 2 گیگ رم دارید در ریختن این ورژن تردید نکنید چرا که قدرت compatability این ورژن با برنامه های 32 بیتی فوق العاده است یعنی شما تقریباً تمام برنامه های 32 بیتی رو می تونید روش نصب و اجرا کنید بدون مشکل. (راستش تنها برنامه ای که من نتونستم نصب کنم anti-cheat بازی Counter-Strike بود:biggrin1

فقط مشکل، درایور هاش هست که باید حتماً 64 بیتی باشه که اونم اگر قطعات کامپیوترتون خیلی قدیمی نباشه به راحتی با سرچ تو سایت هاشون پیدا می شه.