همه چیز درباره ویندوز 7

• Thread starter Thread starter Medusa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ويندوزي كه داري 64 بيته؟اطمينان داري در اين مورد؟
نسخه 22 اكتوبر نسخه نهاييه
ببینین من یک dvd دارم که همه ی نسخه ها توش هست توی ستاپ چند دقیقه بعد از اینکه منطقه ی زمانی و زبان رو پرسید نوع ویندوز رو میپرسه.
اونجا starter-home basic-home premium-professional-ultimate هست که همه ی نسخه ها به جز starter هم 32 هستن هم 64.
من اول خواستم ultimate 64 رو نصب کنم که نشد گفتم شاید ویندوز مشکلی داره.professional 64 رو هم امتحان کردم باز هم همون اروری که گفتم میده.
الان فقط تونستم ultimate 32 رو نصب کنم.
واقعا نمیدونم مشکل چیه. فقط درایوی که میخوام وین رو توش نصب کنم 16gb هست.
و مشخصات سیستم هم که قبلا گفتم ممنون میشم اگر کسی راهنمایی کنه که باید چیکار کنم.

ببینین من یک dvd دارم که همه ی نسخه ها توش هست توی ستاپ چند دقیقه بعد از اینکه منطقه ی زمانی و زبان رو پرسید نوع ویندوز رو میپرسه.
اونجا starter-home basic-home premium-professional-ultimate هست که همه ی نسخه ها به جز starter هم 32 هستن هم 64.
من اول خواستم ultimate 64 رو نصب کنم که نشد گفتم شاید ویندوز مشکلی داره.professional 64 رو هم امتحان کردم باز هم همون اروری که گفتم میده.
الان فقط تونستم ultimate 32 رو نصب کنم.
واقعا نمیدونم مشکل چیه. فقط درایوی که میخوام وین رو توش نصب کنم 16gb هست.
و مشخصات سیستم هم که قبلا گفتم ممنون میشم اگر کسی راهنمایی کنه که باید چیکار کنم.

فضاي درايو رو بيشتر كن.من سعي مي كنم يه Ultimate 64bit از MicrosoftStore.Com رديف كنم كه بتوني دانلود كني.
اما شما ببين اصلا CPU كامپيوترت 64 بيت رو پشتيباني مي كنه يا نه!

فضاي درايو رو بيشتر كن.من سعي مي كنم يه Ultimate 64bit از MicrosoftStore.Com رديف كنم كه بتوني دانلود كني.
اما شما ببين اصلا CPU كامپيوترت 64 بيت رو پشتيباني مي كنه يا نه!

من نصبش کردم حدودا 10gig جا میخوادش به نظر من بره یک cd دیگه تست کنه بهتر هست cpuش پشتیبانی میکنه amd x2 dual core هست

سلام
یک لپ تاپ خریدم و ویندوز7 روش نصب است؟
فقط هم یک درایو داره.ایا میشه توی همون درایو یعنی c ویندوز xpنصب کنم؟
--------------------------------------
یک سوال دیگه :بازی های قدیمی مثل most wanted یا counter strike روی 7 نصب میشه؟

سلام
یک لپ تاپ خریدم و ویندوز7 روش نصب است؟
فقط هم یک درایو داره.ایا میشه توی همون درایو یعنی c ویندوز xpنصب کنم؟
--------------------------------------
یک سوال دیگه :بازی های قدیمی مثل most wanted یا counter strike روی 7 نصب میشه؟

شما می تونی از Virtual PC و حالت XP Mode استفاده کنی و دیگه نمی خواد ویندوز XP نصب کنی.البته اگر می خوای نصب کنی می تونی از طریق خود ویندوز درایوهات رو گسترش بدی که در صفحات قبل اشکان جان توضیح دادن در موردش.

من Counter Strike رو روش نصب کردم.Most Wanted هم احتمال زیاد روش نصب میشه.

-----------

دوستان در مورد ویندوز 7 از نظر رندر کردن خیلی جالب نیست.کسانی که تو کار استفاده از DVB هستن اصلا استفاده نکنن چون به مُشکل برخورد می کُنن.

شما می تونی از Virtual PC و حالت XP Mode استفاده کنی و دیگه نمی خواد ویندوز XP نصب کنی.البته اگر می خوای نصب کنی می تونی از طریق خود ویندوز درایوهات رو گسترش بدی که در صفحات قبل اشکان جان توضیح دادن در موردش.

من Counter Strike رو روش نصب کردم.Most Wanted هم احتمال زیاد روش نصب میشه.

-----------

دوستان در مورد ویندوز 7 از نظر رندر کردن خیلی جالب نیست.کسانی که تو کار استفاده از DVB هستن اصلا استفاده نکنن چون به مُشکل برخورد می کُنن.

منظورم اینه که اصلا روی7 میشه xp نصب کرد؟چون لپ تاپ را ازآلمان برام آورده اند و ویندوزش هم 7 home هست و زبان دیگری هم نداره.می خوام این ویندوز حفظ بشه تا دوستم که آلمانیه از اون استفاده کنه و من از xp .بد بختی هم فقط دو درایو داره.یکی ویندوز و دومی ریکاوری لپ تاپ.

من با hibernate سیستمم مشکل دارم.
از طریق دکمه ی power روی کیبورد تنظیم کردم و اینطوری میتونم سیستمو hibernate کنم ولی توی منوی shut down خبری از hibernate نیست .sleep هست ولی hibernate نیست.
تمام بخش های cpanel رو هم زیرو رو کردم ولی چیزی پیدا نکردم که بتونم hibernate رو توی منوی shut down فعال کنم.
کسی هست که بدونه چطوری باید hibernate رو به منوی shut down اضافه کنم؟

ولی من که به مشکلی برنخوردم تا حالا، خیلی عالی و روون پخش میکنه
فقط تنها مشکلم اینکه تا حالا نتونستم با اسکای نت آفلاینم رو فعال کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or