همه چیز درباره ویندوز 7

• Thread starter Thread starter Medusa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
sharmande injoori type mikonam.Farsi nadaram.
ye moshkel daram too win7.vaghti miam narm afzari berizam in peyghamo mide.harkariam mikonam nemishe halesh kard.windows ham ultimate x86 hast.geniun ham shode.nemidoonam chikar konam.

51231934304624.jpg

آقا ویندوز من 64 بیت هستش .....بعضی از بازی ها اجرا نمیشن مثل Metro 2033 , Just Cause 2 , GTA.....هیچ راهی نداره که بتونم اجرا کنم ؟ البته به جز عوض کردن ویندوز چون کلی خرت و پرت رو ویندوز دارم که لازم دارمشون.....

آقا کسی لینک سالم دانلود یاهو مسنجر برای ویندوز 7 داره ؟

Yahoo Messenger 10.0.0.1270

Download Now

آقا ویندوز من 64 بیت هستش .....بعضی از بازی ها اجرا نمیشن مثل Metro 2033 , Just Cause 2 , GTA.....هیچ راهی نداره که بتونم اجرا کنم ؟ البته به جز عوض کردن ویندوز چون کلی خرت و پرت رو ویندوز دارم که لازم دارمشون.....

ببینم ارور میده چی میشه ؟ کارت گرافیکت چیه ؟

ارورش یادم نیست ولی رفیقم گفت به خاطر 64 بودن ویندوزت هستش.....
مشکل از کارت گرافیکم هم نیست چون رو ویندوز قبلیم یعنی xp امتحانشون کرده بودم.......

نه ربطی به Win 7 نداره چون تمام این بازیهارو خودم اجرا کردم سعی کن ببینی چه اروری میده بیخود ویندوزت رو عوض نکن نظر من این هست

من يه لپ تاپ vostro 1320 دارم که بيس اين لپ ها vista هستش....حالا اگه من رو اين ويندوز 7 اصل بريزم برای لپ ام مشکلی پيش نمياد؟
من شنيدم که حتی سرعتش هم افزايش ميده و هيچ مشکلی نداره.....درسته؟

من يه لپ تاپ vostro 1320 دارم که بيس اين لپ ها vista هستش....حالا اگه من رو اين ويندوز 7 اصل بريزم برای لپ ام مشکلی پيش نمياد؟

ببیم لپ تاپ شما برای چه سالی هست الان بیشتر لپ تاپها یا الان دیگه وین 7 تا یا none os هستند یعنی وین ندارن در کل معلومه که 7 بهتر vista هست حالا اگر دو دل هستی میتونی ازش backup بگیری

دوستان میخوام هر چی رو به عنوان اکانت Guest داشتم رو پاک کنم باید چی کار کنم ؟
میخوام دستکاپ مرورگر ها و. .... پاک شن :دی

منظورت رو دقیق نفهمیدم میخوای از روی desktop ت پاکشن یا کلن از وینت شما یک اکانت جدید باز کن اونها دیگه نیستن تو اکانت جدید

ببیم لپ تاپ شما برای چه سالی هست الان بیشتر لپ تاپها یا الان دیگه وین 7 تا یا none os هستند یعنی وین ندارن در کل معلومه که 7 بهتر vista هست حالا اگر دو دل هستی میتونی ازش backup بگیری

نه.....من منظورم اين هست که چون لپ ام بيس اش ويستا هست مشکلی نداره که 7 بريزم يا نه؟
(پايين لپ مارک خورده windows vista basic)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or