Noirique
کاربر سایت
چیزه خاصی توش نیست 1 دفترچه توشه .با سلام به عزیزان.............اقا شرمنده من یه سوال چند قسمتی داشتم:
اول اینکه من میخوام یه ویندوز7 اوریجینال Ultimate (که الان تو بازار ایران هست) بخرم به قیمت 100000 تومان به نظرتون ارزش داره ؟ (برای لپ تاپم میخوام)
دوم اینکه توی بسته این ویندوز قاعدتا چه چیزه دیگه ای به غیر از دیسک خود ویندوز هست؟؟؟ اصلا چیز دیگه همراه باهاش وجود داره یا نه؟
سوم اینکه ایا تو ویندوز7 اوریجینال Ultimate هم نسخه 32bit هم 64bit هست یا نه؟؟؟؟(چون روش چیزی ننوشته) در ضمن این پک شامل نسخه های دیگه 7 هم مثل Home ,...... میشه یا فقط خوده Ultimate داخلش وجود داره؟؟؟؟
ممنون میشم لطف کنید و جواب بدید......مرسی.:d
مشکل از ویندوزتونه منم 1ویندوز کپی 32 بیت داشتم همچین اتفاقی براش میوفتاد.دوستان من وقتی عکسارو با windows photo viewer میبینم بعد از دیدن چند عکس هنگ میکنه!راهی داره درستش کنم؟؟؟
دروددوستان فایل genuine برای ویندوز سون ultimate x86 رو میخوام.ممنون میشم.
همین کار رو بکنای خدا چه بدختی درباره من گیر کردم
دوستان من درباره صدا کامپیوترم رفت امدم درباره KMPlaye را نصب کردم و دیدم هی صدا قطع میشه و هی وصل میشه و بعد درباره درایور را نصب کردم همون درایوری که دوستان دادند به اسمه Realtek High Definition Audio Driver R2.50 for Vista-7 x86 x64 ولی حالا به کل صداش رفت حالا چه کار کنم
به نظر خودم بیام درباره هم KMPlaye و هم Realtek High Definition Audio Driver R2.50 for Vista-7 x86 x64 را پاک کنم و درباره نصب کنم نظرتان چیه![]()
اگه ویندوز قبلیت رو پاک کرده باشی فک نمیکنم بتونی برش گردونی!!ویندوز 7 اصلی لپ تاپم پاک شده و ناچارا یه ویندوز کپی ریختم . حالا کسی از دوستان میدونه چجوری باید از درایو backup که توی لپ تاپ ها هست ویندوز اصلی رو برگردونم . خیلی ممنون
شما احتمالا ویندوزتون رو داخل یه درایو دیگه به جز C ریختید . ویندوز 7 تو هر درایو ی که نصب شده باشه اون رو درایو C درنظر میگیره که این باعث میشه که ترتیب درایو هاتون تغییر کنه .سلام دوستان
من بعد از ریختن ویندوز 7 اسم درایو هام جا به جا شده! چیکارش کنم؟
درودآقا ساعت ویندوز من قاتی کرده
هر بار هم تنظیمش میکنم باز بعد یه مدت یه ساعت دیگه رو نشون میده
مشکل چیه؟
چطور درستش کنم؟
اگر یک ساعت میاد عقب کاری رو که دوستمون گفتن رو انجام بده ولی اگر درست نشد احتمالا باتری Motherboardت تموم شده یا ضعیفه باید عوضش کنی !!آقا ساعت ویندوز من قاتی کرده
هر بار هم تنظیمش میکنم باز بعد یه مدت یه ساعت دیگه رو نشون میده
مشکل چیه؟
چطور درستش کنم؟
اقا این ارور ieframe.dll چیه تو IE پدر مارو درآورده ....
کمک کنید راحت شیم![]()
http://www.winvistatips.com/fix-ieframe-dll-t334501.html
ممنون امتحان کرده بودم .... نشد ...اینو چک کن :
Code:http://www.winvistatips.com/fix-ieframe-dll-t334501.html