همه چيز درمورد سريال Prison break

• Thread starter Thread starter Hooshi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اولا که نظر من تنها نیست . نظر اکثر فن های این سریال توی سایت های مختلف خارجی هم همینه ! حالا اینم هیچی ، دو فصل اول که به طور متوسط 9 ملیون بیننده داشت کجا و فصل 4 که فقط 5 ملیون بیننده داشت ؟
نه خیر لازم نبود چیت بزنند . همون آخر فصل 2 اگر می خواستند راحت میشد درست و حسابی تمومش کرد اما مگه این پول پرستی این شبکه ها می گذاره ؟
به نظر شما اگه سریال رو توی 2 تا سیزن تموم میکردن عده بیشتری ناراحت میشدن یا الآن؟همیشه واسه همه چیز نظرات متفاوتی وجود داره و نمیشه همه رو راضی نگه داشت
در ضمن سیزن 4 اون قدر ها هم که شما میگید بد نبود.به نظر من بعد از سیزن 1 بهترین و هیجان انگیز ترین سیزن بود.
من نمیدونم یه سریال دیگه باید چی داشته باشه که شما رو راضی کنه؟

به نظر شما اگه سریال رو توی 2 تا سیزن تموم میکردن عده بیشتری ناراحت میشدن یا الآن؟همیشه واسه همه چیز نظرات متفاوتی وجود داره و نمیشه همه رو راضی نگه داشت
در ضمن سیزن 4 اون قدر ها هم که شما میگید بد نبود.به نظر من بعد از سیزن 1 بهترین و هیجان انگیز ترین سیزن بود.
من نمیدونم یه سریال دیگه باید چی داشته باشه که شما رو راضی کنه؟

البته اینم حرفیه . ببین من نگفتم Prison Break کلا سریال بدیه . سیزن های اول و دومش خیلی خوب بودند ولی قضیه Scylla کلا اضافی بود . به هر حال دیگه تموم شد و رفت دیگه !

یه نکته جالب در مورد بازیگر نقش مایکل : از اول پخش این سریال به این بدبخت گیر دادند که تو G*a**y هستی و رو نمی کنی !! از این بدبخت انکار و از بقیه اصرار !!!!

فقط عشق است شخصیت داداش گلم Theodore T-bag Bagwell من اونقدر دوستش دارم که دادم پوسترش رو چاپ کردن حرکاتم مثل اونه و ......................
اگه این قدر علاقه داری حواست باشه از فصل جدید :sick:Heroes دنبال کنی سریالو . قراره به عنوان یک شخصیت جدید به این سریال اضافه بشه .

فقط عشق است شخصیت داداش گلم Theodore T-bag Bagwell من اونقدر دوستش دارم که دادم پوسترش رو چاپ کردن حرکاتم مثل اونه و ......................
شما احتمالا سریال رو بدون هیچ زیرنویس و احتمالا هم هیچی انگلیسی بلد نیستی و همینزوری واسه خنده و رفع خستگی سریال رو دیدی که از شخصیت منفوری که حتی خبیث ترین ادم رو زمین هم اگر سریال رو نگاه کند ازش متنفر میشه بهش علاقه پیدا کردی.
یه کم تو سریال دیدن بیشتر دقت کن شاید شما هم ازش بدت اومد
Theodor T-Bag Bagwell :sick::sick::sick::sick::sick:
ولی فقط عشق است اپیزود اخر مایکل چه بلایی سرش اورد
ولی خودمونیم فقط عشق است Alex Mahon

این بگول هم زیاد منفور نیست.من خیلی ها (از جمله خودم:blushing:)رو میشناسم که از بگول خیلی خوششون اومده
(ای کاش این تاپیک هم مثل تاپیک lost یه نظر سنجی واسه شخصیت ها داشت)

ما هم بلاخره بعد از عمری تونستیم این سریال رو کامل ببینیم ! خسته نباشم :biggrin1:

تقریبا حالا که پایان فیلم رو دیدم . می تونم بگم بهترین سریال خارجی همینه . پایان فوق العاده بازی اونو کاملا از بقیهه فیلم های کلیشه ای دور می کنه .
همیشه از خودم سوال می کردم چرا تو همه فیلم ها این ادم خوب ها و شخصیت های اول زنده می مونن . این کارگردان ها احمق هستن ! امروز جواب سوالم رو گرفتم ! چون اگه شخصیت اول بمیره . مخاطب می خواد با سر بکوبه تو دیوار :biggrin1: خیلی دردنک بود قبر مایکلو نشون دادن !

منم t-bag رو خیلی دوست دارم
اتفاقا من از اینکه ادم عوضی ای هست خیلی خوشم میاد:cheesygri
بعضی جاها خیلی حرکات با حالی میره:biggrin1:
بازیگر فوق العاده توانمندی هست . ولی دارای شخصیت فوق العاده کثیفی هست تو فیلم . اصلا من نمی دونم چه جوری می شه از این خوشتون بیاد . یه سر داره تو فیلم به ملت تجاوز می کنه و می کشتشون و ... :sick:

کسی می دونه از کجا می تونم sound track های این فیلم رو دانلود کنم ؟ البته من همشو نمی خوام . فقط یکی از موسیقی هاش که موقعی که می خوان کار های حساس و مهم انجام بدن می زنرو می خوام . فکر کنم همه بدونن کدومو می گم :biggrin1:

Last edited by a moderator:
سریال فوق العاده ای ولی سیزن 3 افت کرد چون اون سال اعتصاب نویسنده ها بود و فقط شخصیت گل سریال Theodore T-bag Bagwell بود قبول دارید؟

سریال فوق العاده ای ولی سیزن 3 افت کرد چون اون سال اعتصاب نویسنده ها بود و فقط شخصیت گل سریال Theodore T-bag Bagwell بود قبول دارید؟
سیزن 3 کجاش افت کرد ؟ موضوع زندان سونا و اتفاقاتی که اونجا افتاد . فوق العاده جالب و زیبا بود . هر چند قبول دارم داستان ابکی شده بود . ولی هنوزم پر از هیجان و زیبایی بود . توی این سیزن هم الکس از همه بهتر بازی کرده بود . نقش یک معتاد نسخ رو :biggrin1:

درسته می شد فیلم رو تو سیزن دوم تموم کرد ولی انصافا کوتاه می شد وقتی هم که دیده بودن فیلم خیلی طرفدار داره مگر مرض داشتن که فیلم رو تو سیزن دوم تموم کنن اونم با اون همه طرفدار

سیزن 3 کجاش افت کرد ؟ موضوع زندان سونا و اتفاقاتی که اونجا افتاد . فوق العاده جالب و زیبا بود . هر چند قبول دارم داستان ابکی شده بود . ولی هنوزم پر از هیجان و زیبایی بود . توی این سیزن هم الکس از همه بهتر بازی کرده بود . نقش یک معتاد نسخ رو :biggrin1:
اسپویلر ؟
بابا شاید یکی ندیده سریال رو :evil:
همین بلا سر خودم اومد

من که چیزی لو ندادم از فیلم داداش ! که بخوام بذارم تو اسپویلر .

دوستان کسی هنوز نمی دونه من چه طوری sound track ها رو بگیرم ؟
سریال :biggrin1:
عجب آدمی هستی ! :eek:
زدی فصل سه رو به کل لو دادی بعدا میگی من چی رو لو دادم !
شاید یکی براش ضد حال باشه :evil:
اسپویلر تو این موقع ها ثواب داره والله
حوصله بحث کردن ندارم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or