Emin3mzizou
کاربر سایت
مرسی فرزاد جان . فقط حقیقتش من تا حالا با تورنت کار نکردم . میشه یه توضیح در مورد طریقه ی دانلود از تورنت بدی ...... . (سرعتش کم نیست ؟)
کسانی که سریال رو تا آخر ندیدن توصیه می کنم نخونن.
همتون دید که آخرش با مرگ مایکل تموم شد. ولی برای هممون جای تعجب بود و سوالاتی از این قبیل که چرا در آمریکا نیستند در اذهان مطرح بود. قطعا همتون هم فکر می کردین که از سرطانش مرده. در Final Break این مسائل رو واضح تر کردن. سارا به جرم قتل به زندان می افته و مایکل هم برای نجات اون مجبور میشه وارد عمل بشه. در آخر راه مایکل که برای Overwrite کردن یک قفل الکترونیکی دستگاهی رو درست کرده بود ، موفق نشد با اون دستگاه این کار رو بکنه و در نتیجه مجبور به استفاده از بدنش برای اتصال مستقیم 1200 ولت خودش رو فدا می کنه تا سارا رو فراری بده و اون هم به خارج از آمریکا فرار می کنه.
من از اول سریال منتظر بودم که نویسنده یک جا کم بیاره که این اتفاق افتاد!!!
همونطور که در Final Break دیدید ، در گفتگویی که بین ماهون و مایکل صورت گرفت ماهون به این اشاره می کنه که این ولتاژ انسان رو می کشه و مایکل هم از این موضوع مطلع بود. هممون هم میدونیم که مایکل نابغه بود ، پس فکر نمی کنید این غیر منطقی است که مایکل برای جونش ارزش قائل نشه و با اینکه می دونست احتمالا نتونه با استفاده از دستگاهش مشکل رو حل کنه فکری به حالا این اتصال مستقیم نکنه و وارد عمل بشه؟! اصلا از اول میشد یک وسیله برای اینکار درست کنه.
قضاوت با خودتونه ، ولی این پایان برای من غیر قابل قبول بود. چون این معمایی نبود که مایکل از پسش بر نیاد.
دوستاني كه تا آخر نديدن، نخونن :دوستاني كه تا آخر نديدن، اينجا رو نخونن :
مي دونيد قضيه چي بود، اگر دقت كنيد بعد از اينكه سارا از زندان فرار كرد، توي ماشين يه كاغذ بهش دادن كه ظاهراً جواب آزمايشات مايكل بود و نشون ميداد كه كلاً وقت زيادي براي زندگي كردن نداره و از طرفي شما مي فرماييد كه مايكل يه دستگاه مي تونست طراحي كنه تا برق رو با استفاده از اون منتقل كنه، اين هم كاملاً حرف درستيه ولي اين رو هم در نظر بگيريد كه اونها فقط چند ساعت وقت داشتن تا سارا رو فراري بدن، پس شايد زمان كافي در اختيارش نبوده!
البته من هم قبول دارم كه كلاً اين season آخر سريال رو نابود كرد متاسفانه.
مرسی فرزاد جان . فقط حقیقتش من تا حالا با تورنت کار نکردم . میشه یه توضیح در مورد طریقه ی دانلود از تورنت بدی ...... . (سرعتش کم نیست ؟)
مهدی موندم میخوان چه صفتی به تی بگ بدن:biggrin1::biggrin1: :biggrin1:به سلامتی تا چند وقت دیگه PB دوبله شده را هم از شبکه 3 خواهیم دید:d

House MD رو قراره شبکه 2 پخش کنه و Pb هم برا شبکه 3 دوبلش به پایان رسیده .البته فکر کنم از شبکه 2 قرار پخش بشه !