همه چيز درمورد سريال Prison break

• Thread starter Thread starter Hooshi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان سلام !

من زیرنویس فارسی سیزن 2 اپیزود 16 تا 19 (هماهنگ با نسخه ی 350MB ) رو میخوام ..... .

پ.ن : از دو جا زیرنویس دانلود کردم . اما خیلی جلو جلو هستش .... .

اه اه اه این همه اتفاق خوب افتاد آخرش با مردن مایکل همه چیزو خراب کردن. حالا مثلا چی میشد اینهمه آدم خوشبخت شدن و رفتن سره خونه زندگیشون مایکل هم زنده میموند. سریال که از سیزن 3 دیگه آب دوغ خیاری شده بود دیگه لازم نبود پایان نوستالوژیک درست کنن که
اصلا خوشمان نیامد از آخرش

دو قسمت اضافه فیلم که قراره به صورت episode اضافه حدود دو ماه دیگه بروی DVD عرضه بشه انگار در تاریخ 27 may از شبکه sky1 در انگلستان پخش می شه:
http://data.skyprogrammeinformation.co.uk/wtv.php?week=299&chan=SKD1#
اسم این دو اپیزود the final break هست.

اتفاقایی که در این دو اپیزود می افته:
در این دو اپیزود قراره اتفاقاتی که در این 4 سال می افته رو نمایش بده و یسری سوال های نا تمام رو هم جواب بده. داستان هم طبق گفته Matt Olmstead مدیر تهیه کننده فیلم، از تعقیب و به زندان افتادن سارا به خاطر قتل مادر مایکل شروع می شه (چه مسخره!!) و همچنین گفته شده که در این قسمت ultimate sacrifice یا آخرین فداکاری که مایکل در حق همه انجام می ده نشان داده می شه که یکی از دلایل اصلی در مرگشم هست. یعنی تومور مغزی تنها دلیل مرگش نیست در این فیلم.

ولی کلاً من که از این سریال خیلی لذت بردم تو این 2 سال که بینندش بودم. نمی گم سریال بی نقصی بود ولی مطمئنم یک سریال کاملاً unique بود که فکر نکنم دیگه شبیهش ساخته بشه.

به نظر من که سریال بی نظیر و فوق العاده ای بود.ارزش این همه وقت گذاشتن و دنبال کردنش رو داشت

یعنی تموم ـه تموم؟! نه به اون لاست که اون طوری کشش میدن نه این pb !!

اگه میگفتن یه سیزن دیگه هم میخواند بسازند میومدی میگفتی چرا اینهمه کشش دادند:دی

این سریال این همه کشته مرده داره همش 11 صفحه تاپیک رو بردین جلو؟؟؟

نمیدونم یا جای بحث نداشته!!!:-"
یا طرفدار نداشته:smile:
حد اقل الان یکمی بحث کنید!!بابا تموم شدا!!!از دست رفت!!چیزی بگید خوب:biggrin1:

حالا

بچه ها کسی اگه کسی (سمت میدون ولیعصر تهران میشینه)!!!و
2 قسمت اخر فصل 5 لاست رو داره.
+
5 قسمت اخر فصل 4 prison break
با کیفیت دایویکس 350 مگی
فوری بمن زنگ بزنه

09355324973

برای امروز ردیف کنید!!ممنون:love:
5 تومن بهش میدم:love:فقط فوری!!!امروز رو بیکارم!!

سریال خوبی بود اما سرنوشت خوبی نداشت و بینندگانشو به مرور از دست داد اونم بخاطر اینکه سریال کشش 4 سیزن رو نداشت به نظر من باید همون سیزن 2 تمومش میکردن .
اما در کل فصل اول سریال فوق العاده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or