همه چيز درمورد سريال Prison break

• Thread starter Thread starter Hooshi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من از تورنت استفاده می کردم! اگر با این سیستم مشکلی نداری ، یه سر به این سایت بزن : eztv.it

مرسی فرزاد جان . فقط حقیقتش من تا حالا با تورنت کار نکردم . میشه یه توضیح در مورد طریقه ی دانلود از تورنت بدی ...... . (سرعتش کم نیست ؟)

کسانی که سریال رو تا آخر ندیدن توصیه می کنم نخونن.
همتون دید که آخرش با مرگ مایکل تموم شد. ولی برای هممون جای تعجب بود و سوالاتی از این قبیل که چرا در آمریکا نیستند در اذهان مطرح بود. قطعا همتون هم فکر می کردین که از سرطانش مرده. در Final Break این مسائل رو واضح تر کردن. سارا به جرم قتل به زندان می افته و مایکل هم برای نجات اون مجبور میشه وارد عمل بشه. در آخر راه مایکل که برای Overwrite کردن یک قفل الکترونیکی دستگاهی رو درست کرده بود ، موفق نشد با اون دستگاه این کار رو بکنه و در نتیجه مجبور به استفاده از بدنش برای اتصال مستقیم 1200 ولت خودش رو فدا می کنه تا سارا رو فراری بده و اون هم به خارج از آمریکا فرار می کنه.

من از اول سریال منتظر بودم که نویسنده یک جا کم بیاره که این اتفاق افتاد!!!
همونطور که در Final Break دیدید ، در گفتگویی که بین ماهون و مایکل صورت گرفت ماهون به این اشاره می کنه که این ولتاژ انسان رو می کشه و مایکل هم از این موضوع مطلع بود. هممون هم میدونیم که مایکل نابغه بود ، پس فکر نمی کنید این غیر منطقی است که مایکل برای جونش ارزش قائل نشه و با اینکه می دونست احتمالا نتونه با استفاده از دستگاهش مشکل رو حل کنه فکری به حالا این اتصال مستقیم نکنه و وارد عمل بشه؟! اصلا از اول میشد یک وسیله برای اینکار درست کنه.
قضاوت با خودتونه ، ولی این پایان برای من غیر قابل قبول بود. چون این معمایی نبود که مایکل از پسش بر نیاد.

دوستاني كه تا آخر نديدن، اينجا رو نخونن :
مي دونيد قضيه چي بود، اگر دقت كنيد بعد از اينكه سارا از زندان فرار كرد، توي ماشين يه كاغذ بهش دادن كه ظاهراً جواب آزمايشات مايكل بود و نشون ميداد كه كلاً وقت زيادي براي زندگي كردن نداره و از طرفي شما مي فرماييد كه مايكل يه دستگاه مي تونست طراحي كنه تا برق رو با استفاده از اون منتقل كنه،‌ اين هم كاملاً حرف درستيه ولي اين رو هم در نظر بگيريد كه اونها فقط چند ساعت وقت داشتن تا سارا رو فراري بدن، پس شايد زمان كافي در اختيارش نبوده!
البته من هم قبول دارم كه كلاً اين season آخر سريال رو نابود كرد متاسفانه.

دوستاني كه تا آخر نديدن، اينجا رو نخونن :
مي دونيد قضيه چي بود، اگر دقت كنيد بعد از اينكه سارا از زندان فرار كرد، توي ماشين يه كاغذ بهش دادن كه ظاهراً جواب آزمايشات مايكل بود و نشون ميداد كه كلاً وقت زيادي براي زندگي كردن نداره و از طرفي شما مي فرماييد كه مايكل يه دستگاه مي تونست طراحي كنه تا برق رو با استفاده از اون منتقل كنه،‌ اين هم كاملاً حرف درستيه ولي اين رو هم در نظر بگيريد كه اونها فقط چند ساعت وقت داشتن تا سارا رو فراري بدن، پس شايد زمان كافي در اختيارش نبوده!
البته من هم قبول دارم كه كلاً اين season آخر سريال رو نابود كرد متاسفانه.
دوستاني كه تا آخر نديدن، نخونن :

راستش فکر کردم نیازی به توضیح این مورد نیست ولی چون بحثش شد توضیح میدم! در هر صورت مایکل اگر از اول فکرش خودکشی بود اون وسیله رو درست نمی کرد. اگر می خواست بچش رو ببینه باز این وسیله که احتمال موفقیتش کمه رو درست نمی کرد. میرفت برای 100% کردن کار و وقتش رو صرف یک راهی برای اتصال اون دو بدون از دست دادن جونش میکرد ولی در کل همچین وسیله ای سیستم پیچیده ای نمی خواد . اون هم آدمه و دلش می خواد مدتی رو در آسایش با همسرش باشه ، بچش رو یکبار هم که شده ببینه و شاید می تونست تحت شرایطی تا حدی در تربیت فرزندش نقش داشته باشه. در کل زنده موندن تو این مورد خیلی راحتتر از خودکشی بود و این چیزیه که تو کتم نمی ره. هر چند که وقت کمی برای زندگی داشته باشه ولی باز ممکن بود در جای دیگه از دست دادن جونش ارزش بیشتری داشته باشه. شاید سارا دوباره دستگیر می شد. اون وقت چی؟! به غیر از اینکه نویسنده باشی و 100% مطمئن باشی که از هزاران احتمال اونی که خودت مینوسی ، اتفاق می افته( ضعف نویسنده ). وگرنه اون نابغه ای که ما میشناسیم همیشه فکر نقشه دومی هم هست و به این راحتی های تسلیم نمیشه.

مرسی فرزاد جان . فقط حقیقتش من تا حالا با تورنت کار نکردم . میشه یه توضیح در مورد طریقه ی دانلود از تورنت بدی ...... . (سرعتش کم نیست ؟)

یکی از برنامه های Bit Torrent , uTorrent , BitLord یا Azureus ( که من همینو پیشنهاد می کنم ) دانلود کن! از اون سایتی که بهت دادم torrent مورد نظر رو که حجمی در حد 50-60 kb داره دانلود می کنی و بعد با یکی از برنامه ها بازش می کنی! سرعت هم بستگی به تعداد seed و peerـش داره! ولی برای PB معمولا خوبه.

مهدی موندم میخوان چه صفتی به تی بگ بدن
سناریو زندان کلا عوض میشه
فکر کنم ماری کروز را کلا از داستان حذف کنن. سوکره هم به دنبال خواهر گمشدش میره:d
خدا کنه بیخیالش بشن اگر نه همه جوره گند زده میشه تو سریال ..... !
دیگه ازاین حرفا گذشته. زدن توی روزنامه کثیر الانتشار:d

کلا صحنه هایی که تی بگ است رو زوم می کنند روی سینه اش . چون اگر قسمت صورت اش رو نشون بدند ، ماشالله همیشه زبونش بیرونه و در حال بچه ... . اگر پایین تنه رو نشون بدند ، یک دست اش مصنوعی است و باز برای بچه ها و .. ترسناکه . کمر به پایینم کلا نمیشه نشون داد موقع حرف زدن یعنی چی تی بگ حرف بزنه و پاهاش رو نشون بدن ؟‌ کلا آرزوی ما است که نشون بدند . خیلی وقت است مهران مدیری برنامه ای در دست نداره فعلا با همین مشغول بشیم /.

:-"

یکی از مدیران رده بالای صدا و سیما اعلام کرد : پخش سریال های امریکایی مثل لاست و فرار از زندان در دستور کار این سازمان قرار ندارد ! و تمام شایعات در مورد پخش این سریال در فصل تابستان رو رد کرد !
ازش پرسیدن پس سریال فرار زندان که هم اکنون در حال دوبله هست قضیش چیه ؟
ایشون گفتن برای یک رسانه ی ویدئویی در حال دوبله است تا در ویدئو کلوپ ها به فروش برسد .
در ضمن شایعه شده بود که PB برای پخش از شبکه 3 اماده است ولی فعلا به ان اجازه پخش داده نمیشود
==================
اون جوری که من خودم میدونم PB در دو استدیوی مختلف در تهران در حال دوبلاژ است
یکی استدیو دوبلاژ صدا و سیما و یکی هم یه استدیو مربوط به یه رسانه ی پخش فیلم !
در مورد دوبله در استدیو دوبلاژ صدا و سیما مطمئنم ! برا همین مطمئننا برا صدا و سیما دوبله شده ولی حرف اون مدیر صدا و سیما هم میتونه درست باشه ! چون اجازه ی پخش نداره عنوان کردن که از اول چنین برنامه ای نداشتیم در حالی که خیلی وقته کار دوبلش شروع شده .
به نظرم هر کی میخواد ببینه بهتره بره نسخه اصلی رو ببینه خیال خودشو راحت کنه !
========================
البته فکر کنم از شبکه 2 قرار پخش بشه !
House MD رو قراره شبکه 2 پخش کنه و Pb هم برا شبکه 3 دوبلش به پایان رسیده .

امروز به طور خیلی اتفاقی توی دکه روزنامه فروشی با دیدن جلد مجله ی "همشهری ســرنخ" که راز رد شدنِ دیوید کاپرفیلد از دیوار چین رو فاش کرده بود این مجله رو خریدم..(جالبه که شماره ی 2ش هست این مجله)
در مورد PB هم یه مطلبی راجع به پخشش تو رادیو نوشته که اینجا میزارم که خودتون بخونید..

عــکــس 1 عــکــس 2

پ.ن:ببینید من چه پسر خوبیم:smile: 3 ساعت با Dialup داشتم این عکسا رو واستون Upload میکردم:biggrin1:

ویرایش: همین الان توی سوپر دم در خونمون دیدم که Prision Break رو داشت.(سیزن 1 قسمت 1و2و3) مال شرکت "جوانه پویا" هم بود..حالا نمیدونم دوبله بود یا زیرنویس..ولی به احتمال زیاد دوبله ـس

آخرین ویرایش:
سیزن 4 الان تموم شد.. یعنی در حد یوزارسیف. هر کار کردن دلشون خنک نشده.. از زنده کردن مادره و قضیه برادر بودن نبودن اینا و چپوندن دوباره Paul در داستان. اوج فاجعه هم Alex و اون Lang بود به نظر من :biggrin1: داغون تر از این پیدا نکردن برای Alex.. به این خوبی.

کلا همه جور ایراد از این 2 سیزن آخر میشه گرفت. Miller هم که چاق شده بود خفن :biggrin1: نای حرف زدن نداشت.

الان با خودم درگیرم که میَرزه وقت صرف کنم برای دانلود The Final Break یا نه..

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or