morteza-fl
کاربر سایت
به نظرم روشي که در بالا ذکر شده کمي ايراد داره (در حقيقت ناقص). راه حل بسيار خوبي که الان براي کرک کردن ويستا وجود داره اينه که شما با جايگزين کردن دو فايل از فايل هاي سيستم، ويندوزتون (که نسخه RTM هست) رو از نظر مايکروسافت به RC2 تبديل مي کنيد.
سپس مي تونيد با گرفتن يک پسورد RC از سايت مايکروسافت اقدام به Active کردن ويندوزتون کنيد (که سايت مايکروسافت فکر ميکنه نسخه مورد استفاده شما RC هستش). هر پسورد بتا هم مثل اينکه مي تونه ده بار ويندوز رو اکتيو کنه (پس بهتره که يک پسورد اختصاصي براي خودتون داشته باشيد).
اون دو فايل به همراه آدرس سايتي براي گرفتن پسورد بتا و راهنماي برداشتن اون Evaluation Copy از پايين صفحه دسکتاپ در اينجا توضيح داده شده.
ضمنا اينجور که به نظر ميرسه اين نسخه موجود از Vista با RAID Intel (يعني ICHx از سري ششم تا هشتم) ناسازگار. البته aligh نبايد RAID شما از بين بره. فقط بعد از اولين ريستارت و وقتي که RAID چک ميشه مي نويسه Error occured که بازهم RAID بايد کار کنه و ويندوز قبلي شما بالا بياد. راه حلي هم براي رفع اين مشکل به نظر نميرسه که وجود داشته باشه! مادربورد شما هم ASUS هستش؟
نسخه RTM (Release To Manufacturer)هم نسخه آلفا به حساب مياد و در حقيقت نسخه اصلي هستش.
صد درصد درسته و من تا حالا روي 5 تا کامپيوتر کار کردم و جواب داده پس وقتي به اين راحتي کارت را ميفته براچي...........
1-به نظر من هیچ وقت فایل های سیستم دستکاری نکن
در موردEvaluation Copy هم اگه يکم وقت بديد راهنماي فلش براتون مي ذارم تا ديگه مشکلي نداشته باشيد.

از هفت دنیا آزاده

:biggrin1: