همه چيز درباره ویندوز Vista

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظرم روشي که در بالا ذکر شده کمي ايراد داره (در حقيقت ناقص). راه حل بسيار خوبي که الان براي کرک کردن ويستا وجود داره اينه که شما با جايگزين کردن دو فايل از فايل هاي سيستم، ويندوزتون (که نسخه RTM هست) رو از نظر مايکروسافت به RC2 تبديل مي کنيد.
سپس مي تونيد با گرفتن يک پسورد RC از سايت مايکروسافت اقدام به Active کردن ويندوزتون کنيد (که سايت مايکروسافت فکر ميکنه نسخه مورد استفاده شما RC هستش). هر پسورد بتا هم مثل اينکه مي تونه ده بار ويندوز رو اکتيو کنه (پس بهتره که يک پسورد اختصاصي براي خودتون داشته باشيد).
اون دو فايل به همراه آدرس سايتي براي گرفتن پسورد بتا و راهنماي برداشتن اون Evaluation Copy از پايين صفحه دسکتاپ در اينجا توضيح داده شده.

ضمنا اينجور که به نظر ميرسه اين نسخه موجود از Vista با RAID Intel (يعني ICHx از سري ششم تا هشتم) ناسازگار. البته aligh نبايد RAID شما از بين بره. فقط بعد از اولين ريستارت و وقتي که RAID چک ميشه مي نويسه Error occured که بازهم RAID بايد کار کنه و ويندوز قبلي شما بالا بياد. راه حلي هم براي رفع اين مشکل به نظر نميرسه که وجود داشته باشه! مادربورد شما هم ASUS هستش؟

نسخه RTM (Release To Manufacturer)هم نسخه آلفا به حساب مياد و در حقيقت نسخه اصلي هستش.

صد درصد درسته و من تا حالا روي 5 تا کامپيوتر کار کردم و جواب داده پس وقتي به اين راحتي کارت را ميفته براچي...........
1-به نظر من هیچ وقت فایل های سیستم دستکاری نکن
در موردEvaluation Copy هم اگه يکم وقت بديد راهنماي فلش براتون مي ذارم تا ديگه مشکلي نداشته باشيد.

صد درصد درسته و من تا حالا روي 5 تا کامپيوتر کار کردم و جواب داده پس وقتي به اين راحتي کارت را ميفته براچي...........
1-به نظر من هیچ وقت فایل های سیستم دستکاری نکن
در موردEvaluation Copy هم اگه يکم وقت بديد راهنماي فلش براتون مي ذارم تا ديگه مشکلي نداشته باشيد.
وقتی پایین ویندوزت (بدون دستکاری) بعد از نصب می نویسه Evaluation Copy یعنی چی اونوقت؟
اصلا این جمله نباید در نسخه اصلی باشه. مگر اینکه نسخه شما فاینال نباشه یا از قبل دستکاری شده باشه.
امکان داره من اشتباه کنم ولی یک پسورد نباید به این راحتی روی چندتا کامپیوتر کار کنه!
ضمنا این دستکاری چیز خاصی نیست که بخواد سیستم رو بهم بریزه یا ما بخوایم به ویندوز بگیم دستکاری شده.

وقتی پایین ویندوزت (بدون دستکاری) بعد از نصب می نویسه Evaluation Copy یعنی چی اونوقت؟
اصلا این جمله نباید در نسخه اصلی باشه. مگر اینکه نسخه شما فاینال نباشه یا از قبل دستکاری شده باشه.
امکان داره من اشتباه کنم ولی یک پسورد نباید به این راحتی روی چندتا کامپیوتر کار کنه!
ضمنا این دستکاری چیز خاصی نیست که بخواد سیستم رو بهم بریزه یا ما بخوایم به ویندوز بگیم دستکاری شده.

بابا من که نگفتم بعد از این مراحلEvaluation Copy دیگه نیست. گفتم تازه بعد از این کارا چند تا تغییرات دیگه باید انجانم بدید تاEvaluation Copy از بین بره.

درست شنیدی:) برو مغازه نرم افزار فروشی بعد بخر:biggrin1: اگه میخوای اینترنتی بخری بگو تا لینک سایتی رو بدم تا بخری!
نه بابا نيومدي همين ديروز اخبار گفت فعلا قرار نيست بياد اينا همش ازمايشه نسخه اصلي تو فبراي 2007 مياد يعني موقعي كه سري MId-range كارت سري 8 مياد تو بازار:biggrin1: (اينو فقط بخاطر امين گفتم):biggrin1:

نه بابا نيومدي همين ديروز اخبار گفت فعلا قرار نيست بياد اينا همش ازمايشه نسخه اصلي تو فبراي 2007 مياد يعني موقعي كه سري MId-range كارت سري 8 مياد تو بازار:biggrin1: (اينو فقط بخاطر امين گفتم):biggrin1:
حسه توضیح دادن ندارم!
فقط اینو بدون که این نسخه ی فاینالشه;) این نسخه ای که مایکروسافت واسه شرکتهای کامیپوتری داده که روی محصولات جدیدشون نصب کنن برای فروش در کریسمس که این نسخه لو رفته و ....
ولی در اصل موقع کریسمس میاد که البته چند روزی بیشتر نمونده:)

درست شنیدی:) برو مغازه نرم افزار فروشی بعد بخر:biggrin1: اگه میخوای اینترنتی بخری بگو تا لینک سایتی رو بدم تا بخری!

حسه توضیح دادن ندارم!
فقط اینو بدون که این نسخه ی فاینالشه;) این نسخه ای که مایکروسافت واسه شرکتهای کامیپوتری داده که روی محصولات جدیدشون نصب کنن برای فروش در کریسمس که این نسخه لو رفته و ....
ولی در اصل موقع کریسمس میاد که البته چند روزی بیشتر نمونده:)

حالا بيا بزن :biggrin1:
جاي تشكرته :p
من كه نگفتم اخبار گفت:biggrin1:
راستي اون قسمت كه گفتم مخصوص امين منظورم گرافيك بود :biggrin1: چرا نميگيري؟:biggrin1:

حالا بيا بزن :biggrin1:
جاي تشكرته :p
من كه نگفتم اخبار گفت:biggrin1:
راستي اون قسمت كه گفتم مخصوص امين منظورم گرافيك بود :biggrin1: چرا نميگيري؟:biggrin1:
سلام.
خب اخبار که نمیاد بگه یه نسخش دزدیده شده اونا میرن تو یه سایت و خبر رو میخونن و بعد میگن!
در ضمن من کارت گرافیک رو بی خیال شدم فقط 360 :love::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or