همه چيز درباره ویندوز Vista

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جایی رو هم پیدا نکردم که این رو بنویسم به خاطر همین اینجا می نویسم
تو سایت http://www.winbeta.net نسخه سوم موزیلا رو گذا شته خیلی باحال تر و زوتر از ie7 با opera9.2 پنجره ها رو باز می کنه حتما امتحانش کنید

جایی رو هم پیدا نکردم که این رو بنویسم به خاطر همین اینجا می نویسم
تو سایت http://www.winbeta.net نسخه سوم موزیلا رو گذا شته خیلی باحال تر و زوتر از ie7 با opera9.2 پنجره ها رو باز می کنه حتما امتحانش کنید
من خودم در تاپیک نرم افزار های روز گزاشتمش ولی در تاپیک کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟ هم میشد گزاشت!

.Kasi mitoone ye rah hal baraye crack kardan vista bede
bebakhshid ke pinglish bood :blushing:
pss beta ro ham agar darin khoobe
من خودم امروز از یه سایت تارنت دانلود کردم ولی یه دونه تروجان با خودش داره (Win32/PSW.VB.NAO trojan)

Vista Activation 1.7
اگه خواستی بگو برات آپلود کنم

لطفا یک Win Xp Sp2 انگلیسی بدون امکانات و دستکاری های فارسی که برای بازی کردن مناسب باشد به من معرفی کنی
میدونم تازه عضو شدی!!! ولی این پستت چه ربطی داشت به ویستا :eek:

اگه کسی مایل هست کسی براش نصب گام به گام ویستا را بگم . نمیذونم ویستا جدید که اومده بازار خبر دارید همراه با یک cd . اگه مایل هستید بگم خیلی فرق میکنه در کار کردنش و مشکلاتش .با اینکه هنوز نسخه کامل نیست.و هرکی گفته دروغ گفته .

اول بگم که حرفم سر کرک بودن یا نبودن و نصب ویستا روی یک هارد تکی نیست (چون خودم بدون مشکل نصبش کردم) ولی وقتی صحبت سر raid میشه قضیه فرق میکنه...
من برای اطمینان بیشتر دو تا dvd ویندوز ویستا از دو شرکت مختلف گرفتم که هر دو rtm هستند و نسخه نهایی:|...
آخرین درایور raid ام رو از سایت اینتل گرفتم و در فلاپی ریختم... بعد از بوت شدن دی وی دی و ریخته شدن ویندوز ویستا و ریست شدن سیستم تمامی آرایه raid ام از بین رفت یعنی چند صد گیگا اطلاعات دود شد رفت هو:(ا (این در حالیه که مدتها بود ویندوز اکس پی بخوبی روش کار میکرد و هیچ مشکلی نداشته:hug:)
دوباره raid رو ساختم و یه dvd ویندوز ویستا از یک شرکت دیگه رو امتحان کردم ولی باز هم اون مشکل پیش اومد !:|دفعه بعد از داخل ویندوز ایکس پی نصبش کردم و باز هم همونطوری شد...
رفتم تو انجمنهای خارجی و فروم خود مایکروسافت و دیدم ای داد بیداد خیلی های دیگه هم این مشکل رو دارن(حتی با ورژن های بتای قبلی ویستا)
http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=522548&pid=588153048&st=0&#entry588153048
http://forums.microsoft.com/TechNet/ShowPost.aspx?PostID=1022278&SiteID=17
بنظر میاد ویستا بیشتر با ICH8R و ICH7R و raid های اینتل موجود در چیپستهای 965 مشکل داره...
من 4 هارد مکستور sata2 رو بصورت raid 0 ساختم و هیچ مشکلی هم در ویندوز اکس پی با هاش نداشتم...مادربردم هم 965p-dq6 از گیگابایت هست و چیپست 965 اینتل رو داره...
بنظر شما آیا این مشکل با آمدن نسخه ماه ژانویه 2007 ویستا حل میشه؟
آیا راه حل دیگه ای وجود داره؟

بابا برید سی دی سرزمین بگیرید هم گفته چطوری اصلیش کنید هم داخل سایتش گفته چطوری کد اکنیوشو بگیرید فقط تا آپدیت کنید اینم دانلود میکنه Windows Genuine Advantage که بعدش ویندوز شروع می کنه به پیغام دادن که ویندوز اصلی نیست:mad: :(( :confused:

بابا برید سی دی سرزمین بگیرید هم گفته چطوری اصلیش کنید هم داخل سایتش گفته چطوری کد اکنیوشو بگیرید فقط تا آپدیت کنید اینم دانلود میکنه Windows Genuine Advantage که بعدش ویندوز شروع می کنه به پیغام دادن که ویندوز اصلی نیست:mad: :(( :confused:

خب اول بگم که سرزمین برای اکتیو کردن ویندوز لقمه دور سرش چرخونده(یه ایمیل درست کنیدو...)
اقا من چند تا نکته می گم گه اگه به درستی اجرا کنید مشکلی پیش نمی یاد
1-ویندوز ویستا را از طریق بوت نصب کنید(حتما این کار کنید)
2-درایو مورد نظر را حتما فرمت کنید
3-در هنگام نصب ویندوز را بدون سریال نصب کنید
حلا مراحل زیر انجام بدید تا ویندوز قانونی بشه
1-یکconnection اینترنتی درست کنید
2-به اینترنت وصل شید
3-بر روی my computer کلیک راست کنید و گزینه propertis را انتخواب کنید
4-در قسمت پایین بر روی: days left to active click here to active windows now 30
کلیک کرده و گزینه activate windows online now را انتخاب کرده ودر نتیجه از شما یک کلیک می خواهد که شما کلید زیر را وارد می کنید.
HQGPD-CD9PH-VKYPH-8TCDF-JG627
و کار را ادامه دهید تا به شما پیغام زیر را نشان دهد
ACTIVATION WAS SUCCESSFUL را نشان دهد
سر انجام ویندوز شما قانونی می باشد
در ضمن بچه ها در مورد اون پیغام کپی که در سمت راست پایین قرار داره باید یه 40 تا مرحله را انجام بدید که بیشترش توC:\WINDOWS\system32 را انجام بدید که اونو در چند روز اینده یا به صورت فلش یا همینطوری به صورت توضیح براتون می ذارم الان هم خودم دارم بدون هیچ مشکلی باش کار می کنم و به همتون توصیه می کنم ویندوز من ULTIMATE است که این نسخه به همتون توصیه می کنم.

به نظرم روشی که در بالا ذکر شده کمی ایراد داره (در حقیقت ناقص). راه حل بسیار خوبی که الان برای کرک کردن ویستا وجود داره اینه که شما با جایگزین کردن دو فایل از فایل های سیستم، ویندوزتون (که نسخه RTM هست) رو از نظر مایکروسافت به RC2 تبدیل می کنید.
سپس می تونید با گرفتن یک پسورد RC از سایت مایکروسافت اقدام به Active کردن ویندوزتون کنید (که سایت مایکروسافت فکر میکنه نسخه مورد استفاده شما RC هستش). هر پسورد بتا هم مثل اینکه می تونه ده بار ویندوز رو اکتیو کنه (پس بهتره که یک پسورد اختصاصی برای خودتون داشته باشید).
اون دو فایل به همراه آدرس سایتی برای گرفتن پسورد بتا و راهنمای برداشتن اون Evaluation Copy از پایین صفحه دسکتاپ در اینجا توضیح داده شده.

ضمنا اینجور که به نظر میرسه این نسخه موجود از Vista با RAID Intel (یعنی ICHx از سری ششم تا هشتم) ناسازگار. البته aligh نباید RAID شما از بین بره. فقط بعد از اولین ریستارت و وقتی که RAID چک میشه می نویسه Error occured که بازهم RAID باید کار کنه و ویندوز قبلی شما بالا بیاد. راه حلی هم برای رفع این مشکل به نظر نمیرسه که وجود داشته باشه! مادربورد شما هم ASUS هستش؟

نسخه RTM (Release To Manufacturer)هم نسخه آلفا به حساب میاد و در حقیقت نسخه اصلی هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or