همه چيز درباره ویندوز Vista

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر میشه ته توی این قضیه را در بیارید من سی پیوم 64 بیتی هست ولی رمم 512 و سی پیو 3 دارم نکنه حالت سه بعدیش نیاد:(
راستی اگر به این راحتی کرک شده پس کو اون امنیتی که میگفتن:confused:

آخرین ویرایش:
اگر میشه ته توی این قضیه را در بیارید من سی پیوم 64 بیتی هست ولی رمم 512 و سی پیو 3 دارم نکنه حالت سه بعدیش نیاد:(
راستی اگر به این راحتی کرک شده پس کو اون امنیتی که میگفتن:confused:
به کارت گرافیک هم ربط داره که باید اونم قوی باشه (نمی دونم تا چه حدی;))
رمت هم یه مقدار کمه بهتره 1 گیگ باشه.
------------------------------------------------
تنها چیزی که از مایکروسافت نباید انتظار داشت امنیته!
در ضمن هنوز کرک به اون معنا نشده انگار کرک های الان فقط تاریخ انقضای ویندوز رو از 30 روز بیشتر می کنند. به هر حال تا زمان اومدن ویستا OEM کامل کرک میشه!:cheesygri

بابا شما ديگه كي هستين ؟
مايكروسافت خودش گفته كه براي ويستا 13 گيگابايت فضا لازم داره .

اين به اين منظور نيست كه فقط روي اين فضا نصب ميشه يعني ويستا اين مقدار فضا را اشغال ميكنه كه در اينده دچار مشكل نشه . خيلي ها فكر ميكنن چون ويستا 4 گيگ حجمش هست پس چهار گيگ هم فضا لازم داره .
اگر منظورت با منه من این ویندوز رو نصب دارم و چیزی رو که رو هارد 300 گیگی بنده جا گرفته رو دارم میگم پس الکی افه نیا واسه ما....

dj-mj جون شرمنده نیمیتونم کمکی کن
امین مشکلم رو خودم حل کردم....من یه جا پسوورد رو اشتب میدادم...رفتم تصحیح کردم درست شد...

با کرکش خیلی ور رفتم ولی هنوز موفق نشدم ولی مطمین باشید قسم میخورم کرکش میکنم
بگو کجاش گیر کردی...چون من خودم 2 ساعت پیش کرکش کردم و الان دارم صفا میکنم......

آقا من الان اين ويندوز رو نصب کردم سيستمم هم اينه:ram 512/cpu 1.6 intel/5200 fx
Aeroش هم رو سيستم من کار ميکنه و تا حالا هيچ مشکلی با اين ويندوز نداشتم اصلا هم به سيستم خيلی بالا نياز نداره

آقا من الان اين ويندوز رو نصب کردم سيستمم هم اينه:ram 512/cpu 1.6 intel/5200 fx
Aeroش هم رو سيستم من کار ميکنه و تا حالا هيچ مشکلی با اين ويندوز نداشتم اصلا هم به سيستم خيلی بالا نياز نداره

آخه خودش Auto Detect میکنه ! عجیبه !! به هر حال من زیاد هنوز باش ور نرفتم ..

ویرایش : بالاخره کرکش کردم ولی انصافا شانس اوردم .. دیشب آخرین شبی بود که مایکروسافت Product Key مجانی میداد که این روشی که من ازش کرک میکردم باید Product Key رو میزاشتم واسش که خوشبختانه درست شد ...

آخرین ویرایش:
همه چیز درست شد و Aero هم کار میکنه .. ولی خداییش تو اینترنت خیلی این سیستمه 3 بعدی رو بزرگتر از اون چیزی که هست نشون دادن .. یعنی خیلی بزرگش کردن هرکی ندونه چی فکر میکنه !!
به هرحال من الآن رو سیستمه خودم نصبش کردم ولی هنوز نتونستم به اینترنت وصل شم . مشکل اینجاست که من وقتی میخوام نصب کنم و اینترنت من PPOA هست ولی بعد از نصب و همه چیز دوباره میبینم ویندوز فقط یه انتخاب رو بهم میده اونم PPOE ـه ! خب آخه من سیستمه اینترنتم PPOA هست .. رفتم تو سایته مودمم دیدیم آپگریدهای ویستا رو گزاشته اونارو هم گرفتم گذاشتم روش بازم نشد که نشد .. اصلا در واقع ویندوز بهم نمیگه چی میخای ، خودش میاد PPOE ور میداره میره ..

راستی مودمم Speed Touch ـه

با وجود آنکه هنوز موعد فروش ویندوز ویستا بصورت خرده فروشی (Retail) فرا نرسیده است، امروز رسماً به عنوان نخستین روزی است که نسل جدید سیستم عامل های شرکت مایکروسافت، ویندوز ویستا بصورت تجاری منتشر شده است.
با وجود آنکه مایکروسافت معتقد است ارائه ویندوز ویستا بدلیل برخورداری از سیستم های امنیتی پیشرفته، سیستم بازیابی و حفاظت اطلاعات و محیط ظاهری بسیار جذاب، گامی بزرگ است و حتی امکانات افزوده شده به آنرا با ارائه ویندوز 95 پس از مدتها استفاده از ویندوز 3.1 برای کاربران مقایسه می کند، بسیاری از کارشناسان معتقدند ویندوز ویستا بیشتر یک "پیشرفت" در زمینه سیستم عامل ها می باشد تا یک "انقلاب".

با تمام این موارد اکنون بسیاری از مشتریان مایکروسافت علاقه مند به تجربه ی ویندوز جدیدی هستند که گفته می شود نسبت به ویندوز XP تغییراتی بنیادی داشته است.

در نخستین ماههای سال جاری میلادی "بیل گیتس" ابراز امیدواری کرده بود که با ارائه ویندوز ویستا، استقبالی حتی بیشتر از ویندوز 95 در اولین روزهای معرفی، صورت بگیرد. برای به واقعیت پیوستن این امر لازم است که تا ماه ژانویه یعنی زمانی که ویندوز ویستا برای خرید به بازار روانه می شود در انتظار بمانیم. اما انتشار رسمی ویندوز ویستا، بسته نرم افزاری آفیس 2007 و نرم افزار Microsoft Exchange Server بصورت تجاری که همزمان امروز انجام گرفت نیز بخوبی می تواند رفتار کلی کاربران را به نمایش بگذارد.

همه چیز درست شد و Aero هم کار میکنه .. ولی خداییش تو اینترنت خیلی این سیستمه 3 بعدی رو بزرگتر از اون چیزی که هست نشون دادن .. یعنی خیلی بزرگش کردن هرکی ندونه چی فکر میکنه !!
به هرحال من الآن رو سیستمه خودم نصبش کردم ولی هنوز نتونستم به اینترنت وصل شم . مشکل اینجاست که من وقتی میخوام نصب کنم و اینترنت من PPOA هست ولی بعد از نصب و همه چیز دوباره میبینم ویندوز فقط یه انتخاب رو بهم میده اونم PPOE ـه ! خب آخه من سیستمه اینترنتم PPOA هست .. رفتم تو سایته مودمم دیدیم آپگریدهای ویستا رو گزاشته اونارو هم گرفتم گذاشتم روش بازم نشد که نشد .. اصلا در واقع ویندوز بهم نمیگه چی میخای ، خودش میاد PPOE ور میداره میره ..

راستی مودمم Speed Touch ـه

مايكرو قبلا اعلام كرده بود كه در نسخه هاي غير ارجينال بسياري از امكانات از كار خواهد افتاد . ويكي از مهمترين ابزار ها كه به صورت كامل نميشه در نسخه هاي غير ارجينال نميشه استفاده كرد ابزار Aero هست . من خودم تا حالا نصب نكردم ببينم . ولي ما مايه داريم!!! وگفتيم در اولين روز عرضه دايم يه ويستا ارجينال از خارج بفرسته اونم نسخه ي خانگي كه 199 دلار قيمت داره .:biggrin1:

مايكرو قبلا اعلام كرده بود كه در نسخه هاي غير ارجينال بسياري از امكانات از كار خواهد افتاد . ويكي از مهمترين ابزار ها كه به صورت كامل نميشه در نسخه هاي غير ارجينال نميشه استفاده كرد ابزار Aero هست . من خودم تا حالا نصب نكردم ببينم . ولي ما مايه داريم!!! وگفتيم در اولين روز عرضه دايم يه ويستا ارجينال از خارج بفرسته اونم نسخه ي خانگي كه 199 دلار قيمت داره .:biggrin1:

نسخه Home Basic توش Aero وجود نداره..تنها نسخه Home سری Aero که داره Home Premium هست که 239$ هستش..

34hfhir.jpg

نسخه Home Basic توش Aero وجود نداره..تنها نسخه Home سری Aero که داره Home Premium هست که 239$ هستش..

34hfhir.jpg

من یه بار گفتم بازم میگم ، Aero یک امتیاز تبلیغاتیه شک نکینید ، چون تبلیغاتی که واسه این سیستم شد یکی از تبلیغاته بزرگه Vista بود ، در حالی که این سیستم همچین جادویی هم نمیکنه !!

salam Dustan bebakhshid nemitoonam farsi benevisam chon alan too vista hastam va activate nemishe seriali ke man daram ghadimie kasi serial jadid nadare

man tamam crackhaye safheye ghabl ke dustemoon gozashtebood ro emtehan kardam nashod

merci

من یه بار گفتم بازم میگم ، Aero یک امتیاز تبلیغاتیه شک نکینید ، چون تبلیغاتی که واسه این سیستم شد یکی از تبلیغاته بزرگه Vista بود ، در حالی که این سیستم همچین جادویی هم نمیکنه !!

۱)این به پست من چه ربطی داشت نمیدونم!
۲)معمولاGraphical User Interface برای یک user عادی مهم به حساب میاد..یکی از امتیازات MacOSX همین interface زیبایی که داره هست!..گسترش علاقه بیشتر مردم به لینوکس هم به خاطرimprove شدن و راحت تر شدن استفاده از GUI شده...تا اونجایی هم که هست مایکروسافت نگفته Aero قراره جادویی بکنه!
۳)GUI اگه مهم نبود هتوز مردم سر interface داس مونده بودن!

۱)این به پست من چه ربطی داشت نمیدونم!
۲)معمولاGraphical User Interface برای یک user عادی مهم به حساب میاد..یکی از امتیازات MacOSX همین interface زیبایی که داره هست!..گسترش علاقه بیشتر مردم به لینوکس هم به خاطرimprove شدن و راحت تر شدن استفاده از GUI شده...تا اونجایی هم که هست مایکروسافت نگفته Aero قراره جادویی بکنه!
۳)GUI اگه مهم نبود هتوز مردم سر interface داس مونده بودن!

ممنون بابت اطلاعات . :)
آقا این مودمه نصب نشده که نشد ... ای خدااا :( راستی میدونم همتون میدونید ، زبان فارسی تو ویستا Persian ـه نه Farsi در ضمن به همه بیکارانی که همیشه در حال ورق بازی کردن با کامپیوتر خود در سره کار یا جایی هستند مژده میدم که بازیهای ورق بازی Solite و اینا به شدت از نظر بصری پیشرفت کردن و ورقا مثه این ورق گرونان که رو دست لیز میخورن :biggrin1:

43pr29s.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or