همه چيز درباره مدلهاي جديد (arcade pack - elite - halo edition)

درود ب همه
این هم یه سری اطلاعات تکمیلی در مورد محتویات HDD مدل Halo Edition

یه حال اساسی به مشتری دادن و 3.5 گیگ هارد رو پر کردن که میشه:

Games: 449mb
Demos: 2.2gb
Video : 872mb
Theme: 28mb

این بازی های قسمت دموها ست:

Call of Duty 3
Lost Planet Online
Fuzion Frenzy 2
Lego Star Wars III
Madden NFL 07
و بازی های XBL
Assault Heros
Cloning Clyde
Feeding Frenzy
Geometry Wars
Heavy Weapon
Lumimes
Small Arms
Street Fighter II
Uno
Zuma

مفید بود که هیچ، اگر نبود ببخشید.

سلام سلام. من تا آخر اسفند حدود 450 تومان دارم که ميخوام بهترين مدلی که ميشه با این مقدار پول خريد رو بدونم؟
دوستام قبلا يک ایکس باکس پريميوم داشتم که 3 چراغ شد و از دست رفت. نميخوام ديگه این بلا سرم بياد. خواهشا کامل و دقيق راهنماييم کنيد.
ممنون

لطفا" یکی جوابه این آقارو بده منم متا"سفانه به این موضوع گرفتار شدم ودیگه 360ام درست نشد:(

سلام سلام. من تا آخر اسفند حدود 450 تومان دارم که ميخوام بهترين مدلی که ميشه با این مقدار پول خريد رو بدونم؟

دوستام قبلا يک ایکس باکس پريميوم داشتم که 3 چراغ شد و از دست رفت. نميخوام ديگه این بلا سرم بياد. خواهشا کامل و دقيق راهنماييم کنيد.

ممنون

دوست عزیز بهترین انتخاب هالو ادیشن هست که از پردازنده های 65 نانومتری استفاده شده داخلش و اصلا مشکل حرارتی نداره.قیمتش هم که آقا پیام میده 500 اما مثل این که جاهای دیگه بیشتر هست.شایدم همون قیمت باشه...نمی دونم...

خوب اقا پيام ميگه که هنوز هيلو با فالکون ديده نشده. هيچ جا نه ایران نه دبی. ميگه اما آرکيد ها هم 65 نانومترين هم فاکون. اختلاف قيمت این دوتا هم تقريبا 50 تومان هست.
چيکار کنم؟

ممنون
بهتره صبر کنی وقتی پول راست و ریست شد به فکرش بیافتی. این مدلهای زایفر هم چیز بدی نیست، امار خرابیش که صفره :biggrin1: نمیدونم چرا گیر دادید به زافیر :confused:.
این موضوع گرفتار شدم ودیگه 360ام درست نشد
جونت سلامت، پولش دوباره جور میشه :biggrin1:.
دوست عزیز بهترین انتخاب هالو ادیشن هست که از پردازنده های 65 نانومتری استفاده شده داخلش و اصلا مشکل حرارتی نداره.قیمتش هم که آقا پیام میده 500 اما مثل این که جاهای دیگه بیشتر هست.شایدم همون قیمت باشه...نمی دونم...
65 نانو نیستن ;). ولی در کل کنسولی خوبیه. همون کیت شارژش کلی ارزش داره :love::biggrin1:.
خوب اقا پيام ميگه که هنوز هيلو با فالکون ديده نشده. هيچ جا نه ایران نه دبی. ميگه اما آرکيد ها هم 65 نانومترين هم فاکون. اختلاف قيمت این دوتا هم تقريبا 50 تومان هست.
چيکار کنم؟
رفتم یه HDMI دار بگیرم 480 تومن، کنسول رو بردیم مغازه بقلی کپی کنیم، طرف تا چشمش افتا به 2 تا ایندکتور خوابیده گفت یک کلام 600 تومن :lol:. فروشندها تا ببینن یه چیزی طالب داره سریع فیتیله رو میکش بالا ;). این مورد رو میتونید در بازی های ps3 ببینید :-". البته منظورم با کسی نبودها :p.

ببینید با توجه به صحبت های بچه ها و افرادی مثل پیام که کنسول وارد می کنند ولی این چند وقته اصلا فالکون پیدا نمی شه حتی تو دبی من به این نتیحه رسیدم که مایکروسافت مدل های فالکون رو بعد از ساخت مستقیما می فرسته امریکا و بعد اروپا، و مدل های دیگر رو بیشتر می فرسته به آسیا و خاورمیانه چون از اهمیت کمتری در فروش برخوردارند برای همینه که فالکون کم گیر میاد و تقریبا هیچ کس نداره. تنها راه حل برای این مشکل صبر کردن برای زیاد شدن فالکون هست.

ببینید با توجه به صحبت های بچه ها و افرادی مثل پیام که کنسول وارد می کنند ولی این چند وقته اصلا فالکون پیدا نمی شه حتی تو دبی من به این نتیحه رسیدم که مایکروسافت مدل های فالکون رو بعد از ساخت مستقیما می فرسته امریکا و بعد اروپا، و مدل های دیگر رو بیشتر می فرسته به آسیا و خاورمیانه چون از اهمیت کمتری در فروش برخوردارند برای همینه که فالکون کم گیر میاد و تقریبا هیچ کس نداره. تنها راه حل برای این مشکل صبر کردن برای زیاد شدن فالکون هست.

ashkan jan fekr mikoni cheghadr tool bekeshe ta falkon ziad she?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or