همه چيز درباره مدلهاي جديد (arcade pack - elite - halo edition)

Pal برای اروپا استفاده میشه که توی خاورمیانه هم میاد.uc هم دقیقا همینطوری هست.

نمیشه گفت 100% یکی از این 2 تا مخصوص خاورمیانه هست.اما Pal اصلش برای اروپا هست.

من چون کنسول دارم زیاد درگیر این مدلهای جدیدتر نیستم.چندتا سوال دارم لطفآ جواب بدید:blushing:
از بین مدلهای arcade pack - elite - halo edition کدامیک بهتره . کدامیک دارای تراشه های 65 نانومتری است.
برتریها نسبت به یکدیگر چیست.(و همینطور معایب)
آیا همگی کپی خور هستند.
(اگر نکته و سوالی را فراموش کردهام که به آن اشاره کنم- لطفآ شما متذکر شوید;))
به دلیل پراکنده بودن اطلاعات در تاپیک این سوالها را مطرح کردم.باشد که جواب آنها برای دیگر دوستان هم مفید واقع شود.
با تشکر.

من چون کنسول دارم زیاد درگیر این مدلهای جدیدتر نیستم.چندتا سوال دارم لطفآ جواب بدید:blushing:
از بین مدلهای arcade pack - elite - halo edition کدامیک بهتره . کدامیک دارای تراشه های 65 نانومتری است.
برتریها نسبت به یکدیگر چیست.(و همینطور معایب)
آیا همگی کپی خور هستند.
(اگر نکته و سوالی را فراموش کردهام که به آن اشاره کنم- لطفآ شما متذکر شوید;))
به دلیل پراکنده بودن اطلاعات در تاپیک این سوالها را مطرح کردم.باشد که جواب آنها برای دیگر دوستان هم مفید واقع شود.
با تشکر.

مدل ها فرقی ندارن فرقشون سر رنگو قطعات جانبی بستگی به پولت داره اگه 600 داری میدی الایت رنگ مشکی اگه 500 داری میدی هالو ادیشن اگه 400 داری میدی ارکید
65 نانومتری بودنش شانسی باید هنگام خرید دقت به اون مواردی که اقا اشکان گفت لازمه
د ضمن همشونم کپی خور میشن بنکیو 30 تومن هیتاچی چون یه قطعه نیاز داره 60 تومن

چند نمونه از کنسول x360 halo وارئ بازار شده و کدمش بهتره؟

دوست عزیز یه سوال رو 1 جا بپرسید.این کنسول با 2 مدل مادربورد فالکون و زفیر عرضه شده.هر دو هم عالی هستند ولی خوب فالکون جدیدتر هست و تا الان به نظر میاد مشکلی نداشته.

من میخوام یه ARCEDE از آقا پیام بگیرم که خودش میگه فالکونه .حالا بنظر شما باید 12 ولتشم بکنم؟
راستی یه سوال متفرقه بهترین درایو 360 چیه؟ و benq چطوره؟

من میخوام یه ARCEDE از آقا پیام بگیرم که خودش میگه فالکونه .حالا بنظر شما باید 12 ولتشم بکنم؟
راستی یه سوال متفرقه بهترین درایو 360 چیه؟ و benq چطوره؟

من زیاد با 12 ولت کردن موافق نیستم اما خوب 12 ولت کنی دستگاهت دیگه گرم هم نمیشه.

هیتاچی ها خیلی عالی جواب دادن،اما خوب بنکیو هم خیلی خوبه.

من توی انجمن سایت XBox خوندم که Hitachi از نظر قدرت و سخت افزاری مثل این که بهتر از BenQ هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or