همه چيز درباره مدلهاي جديد (arcade pack - elite - halo edition)

بچه کسانی که مادربرد دستگاهاشون زایفر یا فالکون هست اقداماتی برای کولینگ انجام دادن مثلا فن هاشون 12 ولت . جدا کردن کانال ها. گذاشتن اینتر کولر انجام دادن؟
اصلا لازمه این کار چون من ارکیدم فالکون از فن ها بعد از نیم ساعت باد گرم میاد بیرون

بچه کسانی که مادربرد دستگاهاشون زایفر یا فالکون هست اقداماتی برای کولینگ انجام دادن مثلا فن هاشون 12 ولت . جدا کردن کانال ها. گذاشتن اینتر کولر انجام دادن؟
اصلا لازمه این کار چون من ارکیدم فالکون از فن ها بعد از نیم ساعت باد گرم میاد بیرون

باد گرمش به این دلیل هست که گرمای توی کنسول رو خارج می کنه.اما خوب شاید 12 ولتش کنی بهتر عمل کنه.

سلام
من جديدا با مشكل جديدي در رابطه با كنسولم مواجه شدم.مشكلم اينه كه وقتي دارم بازي ميكنم يه دفعه صفحه تلوزيونم كه يهsamsung hdtv lcd r71 26 inch هست،سياه ميشه وكل تنظيماتش ميريزه بهم.مثلا تنظيمات تيوي رو ميذارم رو حالت گيم مود وكنتراست رو ميبرم رو 100 و تون رنگ رو ميزارم رو نرمال ولي هر چند دقيقه يك بار تصويربرايزمان كوتاهي در حدود 2 ثانيه سياه ميشه و همه تنظيمات تيوي ميره به حالت ديفالت.در ضمن هر وقت كنسول رو خاموش ميكنم هم تنظيمات تيوي بر ميگرده به حالت ديفالت .در صورتي كه تا چند روز پيش اينطوري نبود و هر وقت كنسول و تيوي رو روشن ميكردم همه چيز مرتب بود وبا تنظيمات قبلي ميامد. راستي من تنظيمات كنسولم رو روي 1080i و كنسولم رو كه مدل اليت هستش رو با كابل hdmi كه داخل جعبه كنسولم بوده به تيوي وصل كردم.حالا كسي ميتونه كمكم كنه وبه من بگه مشكل از كجاست؟!!!!!
سپاسگزارم

سلام
من جديدا با مشكل جديدي در رابطه با كنسولم مواجه شدم.مشكلم اينه كه وقتي دارم بازي ميكنم يه دفعه صفحه تلوزيونم كه يهsamsung hdtv lcd r71 26 inch هست،سياه ميشه وكل تنظيماتش ميريزه بهم.مثلا تنظيمات تيوي رو ميذارم رو حالت گيم مود وكنتراست رو ميبرم رو 100 و تون رنگ رو ميزارم رو نرمال ولي هر چند دقيقه يك بار تصويربرايزمان كوتاهي در حدود 2 ثانيه سياه ميشه و همه تنظيمات تيوي ميره به حالت ديفالت.در ضمن هر وقت كنسول رو خاموش ميكنم هم تنظيمات تيوي بر ميگرده به حالت ديفالت .در صورتي كه تا چند روز پيش اينطوري نبود و هر وقت كنسول و تيوي رو روشن ميكردم همه چيز مرتب بود وبا تنظيمات قبلي ميامد. راستي من تنظيمات كنسولم رو روي 1080i و كنسولم رو كه مدل اليت هستش رو با كابل hdmi كه داخل جعبه كنسولم بوده به تيوي وصل كردم.حالا كسي ميتونه كمكم كنه وبه من بگه مشكل از كجاست؟!!!!!
سپاسگزارم

با کابل TV/HDTV امتحان کن ببین مشکلی پیش میاد دوباره یا نه...!!!

سلام دوستان.
من ميخوام براي تعطيلات عيد يه 360 بخرم.الان PS3 دارم ولي بازي هاش فعلا گرونه.ميخوام360 بخرم تا بتونم چنتا بازيه درست و حسابي بتونم بازي كنم اما قبلش چنتا سوال داشتم :
=========================================================
1-الان بهترين مدلي كه تو بازار هست و مشكل گرمايي هم نداره و از همه لحاظ خوبه چيه و قيمتش چنده؟(من خودم قصد داشتم Elite بخرم اما تو ماهنامه دنياي بازي خوندم كه نوشته سعي كنيد طرف Elite نريد.يه كم مشكوك شدم بخرم يا نه) در اين مورد راهنماييم كنيد.
2-دسته هاي 360 چنده الان؟
3-اگه چيزهاي ديگه اي هم هست كه بهتره بدونم ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
4-مرسي.

سلام دوستان.
من ميخوام براي تعطيلات عيد يه 360 بخرم.الان PS3 دارم ولي بازي هاش فعلا گرونه.ميخوام360 بخرم تا بتونم چنتا بازيه درست و حسابي بتونم بازي كنم اما قبلش چنتا سوال داشتم :
1-الان بهترين مدلي كه تو بازار هست و مشكل گرمايي هم نداره و از همه لحاظ خوبه چيه و قيمتش چنده؟(من خودم قصد داشتم Elite بخرم اما تو ماهنامه دنياي بازي خوندم كه نوشته سعي كنيد طرف Elite نريد.يه كم مشكوك شدم بخرم يا نه) در اين مورد راهنماييم كنيد.
2-دسته هاي 360 چنده الان؟
3-اگه چيزهاي ديگه اي هم هست كه بهتره بدونم ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
4-مرسي.

1.یا Halo یا Premium With HDMI که احتمالا توی بار بعدی آقا پیام هالو هست و قبل از عید میرسه.
2.الان بی سیمش از 40 تومان تا 55 تومان متغیر هست.

البته الان Arcade ها 100% فالکون هستن و اگر هارد برات مهم نیست یه Arcade بخر.قیمتش به صرفه تر هست و دیگه مطمئنی که Falcon هست.

پس Elite نگيرم ديگه؟چرا ميگن خيلي خوبه كه؟بعد ببخشيد اين مدل Premium With HDMI منظور از HDMI چيه؟:biggrin1:فكر كنم كابل HDيـه.من از اين Arcade و فالكون هم چيزي نميدونم.مرسي.

این آقا پیامی که میگین کیه بگین ما هم بشناسیم

من تو کرمانشاه مغازه دارم میخوام یه چندتایی 360بخرم اگه به ماهم معرفیش کنید ممنون میشم

پس Elite نگيرم ديگه؟چرا ميگن خيلي خوبه كه؟بعد ببخشيد اين مدل Premium With HDMI منظور از HDMI چيه؟:biggrin1:فكر كنم كابل HDيـه.من از اين Arcade و فالكون هم چيزي نميدونم.مرسي.

الایت هم مشکلی نداره.فقط گرون هست.اگر پولش رو داری بخر.بعدشم 12 ولت و X-Clamp کن که از هر نظر مطمئن باشی.Premium With HDMI هم همون Premium هست که خروجی HDMI داره.

این آقا پیامی که میگین کیه بگین ما هم بشناسیم

من تو کرمانشاه مغازه دارم میخوام یه چندتایی 360بخرم اگه به ماهم معرفیش کنید ممنون میشم

این تاپیک ایشون هست : http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516

ساکن بوشهر هم هستن.

xbox 360

سلام ببخشید من اغاز فعالیتمه و میخوام یه 360 از اقا پیام بگیرم ولی موندم halo بگیرم یا
elite میشه یه راهنمایی کامل بکنید
من میخوام تابستون بخرم بودجمم 600 هست

ممنون:laughing::laughing::laughing::laughing::cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

سلام ببخشید من اغاز فعالیتمه و میخوام یه 360 از اقا پیام بگیرم ولی موندم halo بگیرم یا
elite میشه یه راهنمایی کامل بکنید
من میخوام تابستون بخرم بودجمم 600 هست

ممنون:laughing::laughing::laughing::laughing::cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

خوب وقتی 600000 تومان داری همون الایت رو بگیر.ممکنه تا تابستون دیگه Halo نباشه.چون تولیدش انبوه نبوده.اما اگر می خوای Halo Edition بخری می تونی بقیه پولت رو خرج وسایل جانبی کنی.
از نظر من Elite بگیر و بده X-Clamp و 12 ولتش کنن برات که دیگه هیچ مشکلی نداشته باشه.

سلام دوستان.
ببخشيد كه دستتونو درد اوردم.مثل اينكه سوالات ابتدايي ما تمومي نداره!
آقا يه توضيح بدين ببينيم اين X-clamp و 12 ولت كردن كه ميگيد منظورتون چي هست؟هزينه ي اينكار چقدر هست؟اينكار رو از همون جايي كه ميخريم بايد بگيم بكنه؟مثلا بايد بگيم آقا اينو X-clmap هم كن!:laughing:خوب مرده ميزنه زير خنده ديگه!!!!در كل دوستان جايي رو تو تهران يا اگه بود تو كرج ميشناسن كه همه ي كارا رو بدون دردسر بكنه؟
دوستان ببخشيد.همم اينكه به سوالات من نخنديد:biggrin1: مرسي.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or