capitan milan
کاربر سایت
سلاممن می خواستم یک xbox360 مدل halo3 بخرم ولی می خواستم بدونم ایا مادربوردشون 100%هستند یا نه ؟ می خواستم بدونم قیمت ان چنده تو تهران اگر کسی قیمت یک ندا به من بده
سلاممن می خواستم یک xbox360 مدل halo3 بخرم ولی می خواستم بدونم ایا مادربوردشون 100%هستند یا نه ؟ می خواستم بدونم قیمت ان چنده تو تهران اگر کسی قیمت یک ندا به من بده
نه فکر نکنم کم پیش میاد شاید 5 % احتمالش باشهمدل xbox 360 premium اگر مادربوردش فالکوم باشه باز هم مشکل حرارتی داره؟
حتی بدون 12w و sd کردن دستگاه؟نه فکر نکنم کم پیش میاد شاید 5 % احتمالش باشه
مدل xbox 360 premium اگر مادربوردش فالکوم باشه باز هم مشکل حرارتی داره؟
حتی بدون 12w و sd کردن دستگاه؟
البته دوست عزيز بايد بگم كه اون درستش فالكون هستش Falconمدل xbox 360 premium اگر مادربوردش فالکوم باشه باز هم مشکل حرارتی داره؟
welcome backمشکل حرارتی توی این مدل خیلی کم شده.
بدون 12 ولت کردن و SM می تونی راحت بازی کنی اما برای اطمینان بیشتر میگن این روش ها رو انجام بده.
نه بذار قضیه این جاسپر معلوم بشه بعددوستان من میخوام یک 360 بخرم arcadeبا مدار elite که سفید بود تاریخ 2008 به بعد است . خواستم ببینم ارزش داره فردا بگیرم . ( سه چراغه منظورمه )با تشکر .
از پستای این تاپیک میشه فهمید که مدل الیت تا حالا هیچ مشکلی نداشته منم تصمیم گرفتم که یکی بخرم فقط یه سوال داشتم که ایا ممکنه مادربوردش فالکون نباشه یعنی عوضش کنن بعد اینکه یکی یه جای مطمئن معرفی کنه که منصف باشه