همه چيز درباره مدلهاي جديد (arcade pack - elite - halo edition)

سلاممن می خواستم یک xbox360 مدل halo3 بخرم ولی می خواستم بدونم ایا مادربوردشون 100%هستند یا نه ؟ می خواستم بدونم قیمت ان چنده تو تهران اگر کسی قیمت یک ندا به من بده

سلاممن می خواستم یک xbox360 مدل halo3 بخرم ولی می خواستم بدونم ایا مادربوردشون 100%هستند یا نه ؟ می خواستم بدونم قیمت ان چنده تو تهران اگر کسی قیمت یک ندا به من بده

نمیشه گفت 100% اما خوب اگر تاریخش بعد از 9 یا 10 سال 2007 باشه میشه با اطمینان گفت فالکونه... ;) قیمتش هم حدودا 550 تا 600 هزار تومان باید باشه.
فروشگاه NextGen.Ir فکر می کنم داشته باشه.

مدل xbox 360 premium اگر مادربوردش فالکوم باشه باز هم مشکل حرارتی داره؟

مشکل حرارتی توی این مدل خیلی کم شده.

حتی بدون 12w و sd کردن دستگاه؟

بدون 12 ولت کردن و SM می تونی راحت بازی کنی اما برای اطمینان بیشتر میگن این روش ها رو انجام بده.

دوستان من میخوام یک 360 بخرم arcadeبا مدار elite که سفید بود تاریخ 2008 به بعد است . خواستم ببینم ارزش داره فردا بگیرم . ( سه چراغه منظورمه )با تشکر .

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام یک 360 بخرم arcadeبا مدار elite که سفید بود تاریخ 2008 به بعد است . خواستم ببینم ارزش داره فردا بگیرم . ( سه چراغه منظورمه )با تشکر .
نه بذار قضیه این جاسپر معلوم بشه بعد
البته اگه نمیتونی وایسی بخر بره :cheesygri

سلام :biggrin1:
سری جدید xbox 360 60 gig تو e3 معرفی کرد (ماکروسافت و میگم)
عکساشو دانلود کردم حدوده 300 mb هست نمی تونم بذارم ولی دارم حجم شو کم می کنم
میذارم

آخرین ویرایش:
از پستای این تاپیک میشه فهمید که مدل الیت تا حالا هیچ مشکلی نداشته منم تصمیم گرفتم که یکی بخرم فقط یه سوال داشتم که ایا ممکنه مادربوردش فالکون نباشه یعنی عوضش کنن بعد اینکه یکی یه جای مطمئن معرفی کنه که منصف باشه

از پستای این تاپیک میشه فهمید که مدل الیت تا حالا هیچ مشکلی نداشته منم تصمیم گرفتم که یکی بخرم فقط یه سوال داشتم که ایا ممکنه مادربوردش فالکون نباشه یعنی عوضش کنن بعد اینکه یکی یه جای مطمئن معرفی کنه که منصف باشه

ارتباطی به مدل نداره مشکل پیش اومدن.اما بهترین و کامل ترین مدل الایت هست.
من پیشنهاد می کنم از آقا پیام بخری...توی مباحث گوناگون تو بخش فروشگاه مجازی تاپیک دارن. ;) قیمت هاش خوبه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or