همه چيز درباره مدلهاي جديد (arcade pack - elite - halo edition)

سلام دوستان
میخواستم بدونم چه طور میشه از x360 خوب مراقبت کرد ؟
یعنی چی کار کنم یه وقت سه چراغه نشه یا زیاد گرم نشه ؟
یا کجا بزاری اونو بهتره ؟

1. هر 2-3 ساعت که بازی می کنید بین 30 دقیقه تا 1 ساعت بهش استراحت بدید و دوباره استفاده کنید.
2. فضای اطرافش هم بسته نباشه.
3.اگر به صورت افقی استفاده می کنی زیر کنسول(از 4 گوشه) چیزی بذارید که 2-3 سانتی متر از سطح زمین ارتفاع پیدا کنه.
4. در صورتی که علاقه دارید یا لازم می دونید می تونید روش های کولینگ رو انجام بدید.مثل 12 ولت کردن و ...

سلام
آقا این الایت هم بخریم باید درایو ش رو عوض کنیم ؟ یا اینکه موردی نداره ؟!

تعویض درایو ارتباطی به مدل ها نداره.روی همشون الان Lite-On قرار گرفته که اگر بخوای بازی کپی خور استفاده کنی باید درایو رو تعویض کنی.

سلام
ممنون
خوب بعد چقدر هزینه اش میشه حدودا ؟

ارزون ترین جا BigGame هست که 30000 هزار تومان میگیره.البته درایو از خودتون باشه ولی بهش بگید براتون درایو هم پیدا می کنه.NextGen و West Game هم فکر کنم حدود 60000 تومان به بالا هزینه می گیرن.

ارزون ترین جا BigGame هست که 30000 هزار تومان میگیره.البته درایو از خودتون باشه ولی بهش بگید براتون درایو هم پیدا می کنه.NextGen و West Game هم فکر کنم حدود 60000 تومان به بالا هزینه می گیرن.
ممنون
من میخوام الان الایت بخرم . بعد به نظر شما کدوم درایو بهتر هستش ؟!یعنی درایو رو خودم باید بخرم ببرم براشون ؟ شرمنده اگه سوال هام مبتدی هستش
ممنون میشم یه توضیحاتی بدین که من مبتدی دیگه مزاحم نشم :blushing::love:

ممنون
من میخوام الان الایت بخرم . بعد به نظر شما کدوم درایو بهتر هستش ؟!یعنی درایو رو خودم باید بخرم ببرم براشون ؟ شرمنده اگه سوال هام مبتدی هستش
ممنون میشم یه توضیحاتی بدین که من مبتدی دیگه مزاحم نشم :blushing::love:

درایو روی خود کنسول Lite-On هست.اما بیشتر پیشنهاد میشه درایوی که بعد از تعویض می گذارید یا Hitachi باشه یا Samsung.البته اگر Hitachi 79 گیرت بیاد عالیه.
بله درایو رو خودت می خری می بری برات انجام میدن.البته خود جاهایی مثل BigGame و NextGen و ... که انجام میدن براتون درایو هم پیدا می کنن.

درایو روی خود کنسول Lite-On هست.اما بیشتر پیشنهاد میشه درایوی که بعد از تعویض می گذارید یا Hitachi باشه یا Samsung.البته اگر Hitachi 79 گیرت بیاد عالیه
چرا سامسونگ يا هيتاچي مگه بنكيو بده؟اخه بنكيو از سامسونگ كه بهتره!من با سامسونگ پدرم درومد هي درش موقع اجكت گير ميكرد كه اخر با ضرب چماق بيرون ميومد
تا اونجا كه ميدونم Big Game درايو اماده و 100% تست شده داره از 2 مدل هيتاچي و فكر كنم سامسونگ ولي نكست جن رو تا اونجا كه شنيدم درايو اماده نداره وست گيم هم همينطور:-"

چرا سامسونگ يا هيتاچي مگه بنكيو بده؟اخه بنكيو از سامسونگ كه بهتره!من با سامسونگ پدرم درومد هي درش موقع اجكت گير ميكرد كه اخر با ضرب چماق بيرون ميومد
تا اونجا كه ميدونم Big Game درايو اماده و 100% تست شده داره از 2 مدل هيتاچي و فكر كنم سامسونگ ولي نكست جن رو تا اونجا كه شنيدم درايو اماده نداره وست گيم هم همينطور:-"

هومن به من گفت که Hitachi بیشتر میندازم رو کنسول ها.
BenQ زیاد حال نمی کنم باهاش :biggrin1: ( حالا درایو تعویضی خودم هم قرار از ناچاری BenQ باشه )

یعنی الان هر جایی که درایو لایتون رو تعویض میکنن و یه درایو دیگه میزارن این کارو میکنن؟؟؟
تاثیری هم داره؟؟؟
ممنون

نه همه این کار رو نمی کنن.
تاثیرش اینه که لنز درایوت نو هست دیگه.ترس از این نداری که لنز کار کرده باشه و ضعیف یا خراب بشه.

این خرج همینجوری داره میره بالا که :)
آقا کلا الایت بخوام با دوتا دسته و تعویض درایو اینا کلا چند میشه ؟!
در ضمن این بیگ گیم آماده داره ؟! چون من تهران نیستم باید برم تهران ازشون خرید کنم و برگردم . دیگه معطلی اینا نداره که نه ؟!
این داستان 3 چراغ رو اینا هم همچنان موجود هستش ؟
ممنون میشم یه سری راهنمایی در باره خرید بهم بکنید که یه وقت چیز چرند نخرم
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or