همه چيز درباره مدلهاي جديد (arcade pack - elite - halo edition)

سلام به همگي
من ديروز الايتي كه خريده بودم با پست رسيد دستم.تاريخش مال برج 9 هست البته هنوز نتونستم اداپتر 220 به 110 واسش بگيرم.ولي به احتمال زياد درايوش هم بنكيو هست.واقعا خوشگله.فردا چند تا عكس ازش ميزارم.

سلام به همگي
من ديروز الايتي كه خريده بودم با پست رسيد دستم.تاريخش مال برج 9 هست البته هنوز نتونستم اداپتر 220 به 110 واسش بگيرم.ولي به احتمال زياد درايوش هم بنكيو هست.واقعا خوشگله.فردا چند تا عكس ازش ميزارم.

مباركت باشه (حالشو ببر)

مواظب باش آداپتورش 500w باشه, پاييتر از اون نباشه مگه نه خدايي نكرده زبونم لال.......

روي خود آداپتور زده : Input 110-127~5A = 500W

براي خودم هم 500 وات گرفتم (تاريخ كنسولم من مال برج 3 است)

راستي كپي خورش كردي.....؟

salam

سلام به همگي

مبارکت باشه عزیز:love::love:

چند گرفتی ؟؟؟ کپی خور کردنش آسونه یا نه؟؟:((

سلام ...
Elite گرفتم راستش اصلا نميدونم چرا گرفتم ؟!

چون يك معمولي داشتم و خوب كار ميكرد. بهر حال ما همه جور كنسول و بازي ميگيريم ولي بشخصه كلا وقت كنم روزي 2 ساعت بازي كنم اونم نه هر روز !

640 از تهران و هومن گرفتم UC هم هست 6/2007 . در كل راضي هستم ازش كم صداتر و كم لرزش هست كه اونم بيشتر بخاطر درايو و از لحاظ گرمايي اينجور كه دوتاشونو تست كردم فقط همون ساعت اول Elite كمي خنك تر از معمولي هست و معمولي از همون اول گرم ميشه ولي بعد از گذشت يك ساعت دوتاشون بنظر من يك حرارت دارند. بيشتر ميشه روي اين خروجي HDMI و هاردش حساب باز كرد.

سلام دوستان.
راستش من میخوام X360 بگیرم مدل الیت.اما قبلش میخواستم چند سؤال از شما بپرسم:
1-این کنسول الآن کاملا کپی خور شده و اگر من برم پشت شهرداری میتونم راحت بخرم و بازی کنم.چون من از این چیزایی که شما میگین فعلا چیزی سر در نمیارم.
2-این مشکل سه چراغ قرمز که میگید تو این کنسول حل شده؟
3-من میتونم راحت روزی 3-4 ساعت باهاش بازی کنم.یعنی گرم نمیکنه؟
4-این هلو ادیتیشن که میگید 64nv متری هست یعنی چی؟:blushing:
5-بازیهاش همون بازیهای معمولی هستش که مغازه ها میفروشن.
در کل میشه بدون دردسر باهاش راحت بازی کرد؟
-------------------------------
دوستان نظر تمام شما برای من ارزش داره ولی لطفه کسی که اطلاعات جامعی داره به این پرسشهای من پاسخ بده.مرسی.:p

سلام دوستان.
راستش من میخوام X360 بگیرم مدل الیت.اما قبلش میخواستم چند سؤال از شما بپرسم:
1-این کنسول الآن کاملا کپی خور شده و اگر من برم پشت شهرداری میتونم راحت بخرم و بازی کنم.چون من از این چیزایی که شما میگین فعلا چیزی سر در نمیارم.
2-این مشکل سه چراغ قرمز که میگید تو این کنسول حل شده؟
3-من میتونم راحت روزی 3-4 ساعت باهاش بازی کنم.یعنی گرم نمیکنه؟
4-این هلو ادیتیشن که میگید 64nv متری هست یعنی چی؟:blushing:
5-بازیهاش همون بازیهای معمولی هستش که مغازه ها میفروشن.
در کل میشه بدون دردسر باهاش راحت بازی کرد؟
-------------------------------
دوستان نظر تمام شما برای من ارزش داره ولی لطفه کسی که اطلاعات جامعی داره به این پرسشهای من پاسخ بده.مرسی.:p

1.بله کپی خور شده.خیلی از جاها دارن و می تونید بخرید.
2.بله کامل حل شده و مشکل 3 چراغ ندارید دیگه.
3.بشین 10 ساعت بازی کن.3-4 ساعت که من با این کنسول مشکل دارمم بازی می کنم کمه تازه.
4.یعنی از پردازنده های بسیار کوچک 65 نانومتری توش استفاده شده و دیگه گرمای زیاد ایجاد نمی کنه که بخواد با هیتسینک(خنک کننده) های اضافی جبران بشه.
5.بله در صورت کپی خور بودن دستگاه همون بازی هایی که توی بازار هست می تونید بازی کنید.
بله کاملا بی دردسر.اگر هیلو یا الایت بگیرید اصلا پشیمون نخواهید شد. ;)

آقا مباركت باشه ! ان شا الله 100 سال برات كار كنه !:biggrin1:

فقط يه سوال داشتم ! درايوش BenQ هستش ديگه ؟ با فريمور كپي خور شده ؟

100% BenQ هست و اگر درایوش کپی خور نبود بازیهاش رو توی عکس صف نمیداد دور و برش.

1.بله کپی خور شده.خیلی از جاها دارن و می تونید بخرید.
2.بله کامل حل شده و مشکل 3 چراغ ندارید دیگه.
3.بشین 10 ساعت بازی کن.3-4 ساعت که من با این کنسول مشکل دارمم بازی می کنم کمه تازه.
4.یعنی از پردازنده های بسیار کوچک 65 نانومتری توش استفاده شده و دیگه گرمای زیاد ایجاد نمی کنه که بخواد با هیتسینک(خنک کننده) های اضافی جبران بشه.
5.بله در صورت کپی خور بودن دستگاه همون بازی هایی که توی بازار هست می تونید بازی کنید.
بله کاملا بی دردسر.اگر هیلو یا الایت بگیرید اصلا پشیمون نخواهید شد. ;)
بسیار بسیار از شما ممنونم.همین فردا پس فردا میرم میگیرم.:p

سعی کن از یه جایی بخری که مورد اعتماد باشه و بقولا 1-2 نفر از همین دوستان ازش خریده باشن.اینطوری برای خودت بهتره.یعنی هم برای خرید راحتی هم غیره...

مبارک باشه:cool:... ما که انگار قرار نیست 360 دار بشیم این آقا هومن هم 360 halo edition نمیاره!!! یکی راهنمایی کنه من از کجا میتونم تهیه کنم؟

من ایکس باکس قبلیم سه چراغ قرمز شد ودیگه درست نشد که نشد ولی بعد از ترس اینکه دوباره به این مشکل دچار نشم رفتم و یک Halo pack گرفتم. من به تمامی دوستان که بین Halo pack و Elite نمی دونن کدوم دستگاه رو انتخاب کنند میگم که Halo pack رو انتخاب کنند. چون یک کمی داغ میکنه(نصف گرمای پرمیم) ولی با فنی که من روش گذاشتم اصلا داغ نمیکنه وسرده.

ديشب راهش انداختم. يه آداپتر مدل ntscj asiaاز يكي از دوستان قرض گرفتم و بالاخره روشنش كردم.بايد بگم از نظر گرما اصلا با پرميوم قابل قياس نيست و بعد از 3 ساعت بازي با ديسك ارجينال فورزا 2 كاملا زير و روي دستگاه خنك بود.اليت منuc, سه هت سينك با درايو بنكيو وتاريخ ساختش هم برج 9 سال 2007 هستش.از همه جالبتر اون لوله مسي هست كه هت سينك ها رو به هم وصل ميكنه.فقط از تنها چيزي كه من ميترسم درايو دستگاه هست چون يه عده ميگن بنكيو درايو خوبي نيست .من با انداختن دوربين موبايل با نور فلش تونستم چند تا عكس از پشت توري هاي بيرون كنسول از داخل كنسول بگيرم.كه اگه دقت كنيد هت سينك اضافي و لوله مسي رو ميبينيد.ببخشيد اگه كيفيت عكس ها پايينه.ديگه از دوربين 2 مگا پيكسلي w700بيشتر از اين نميشه انتظار داشت.
395ed_2606.jpg

55fc2_2602.jpg

d3970_2603.jpg

7e5b3_2604.jpg

7576b_2605.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or