ببخشید
اینجا می گم پرمیم جدیدا تو ایران چنده و کجا داره
خوبه یا نه؟
اتفاقا زيادم بيراه نيومدي
پرميوم جديدا رو الان آقا پيام داره ميفروشه.تو بازارچه به نام فروش 360 با خروجي hdmi
ببخشید
اینجا می گم پرمیم جدیدا تو ایران چنده و کجا داره
خوبه یا نه؟
سلام به همگي
من ديروز الايتي كه خريده بودم با پست رسيد دستم.تاريخش مال برج 9 هست البته هنوز نتونستم اداپتر 220 به 110 واسش بگيرم.ولي به احتمال زياد درايوش هم بنكيو هست.واقعا خوشگله.فردا چند تا عكس ازش ميزارم.
سلام به همگي
من ديروز الايتي كه خريده بودم با پست رسيد دستم.تاريخش مال برج 9 هست البته هنوز نتونستم اداپتر 220 به 110 واسش بگيرم.ولي به احتمال زياد درايوش هم بنكيو هست.واقعا خوشگله.فردا چند تا عكس ازش ميزارم.

سلام دوستان.
راستش من میخوام X360 بگیرم مدل الیت.اما قبلش میخواستم چند سؤال از شما بپرسم:
1-این کنسول الآن کاملا کپی خور شده و اگر من برم پشت شهرداری میتونم راحت بخرم و بازی کنم.چون من از این چیزایی که شما میگین فعلا چیزی سر در نمیارم.
2-این مشکل سه چراغ قرمز که میگید تو این کنسول حل شده؟
3-من میتونم راحت روزی 3-4 ساعت باهاش بازی کنم.یعنی گرم نمیکنه؟
4-این هلو ادیتیشن که میگید 64nv متری هست یعنی چی؟:blushing:
5-بازیهاش همون بازیهای معمولی هستش که مغازه ها میفروشن.
در کل میشه بدون دردسر باهاش راحت بازی کرد؟
-------------------------------
دوستان نظر تمام شما برای من ارزش داره ولی لطفه کسی که اطلاعات جامعی داره به این پرسشهای من پاسخ بده.مرسی.![]()

آقا مباركت باشه ! ان شا الله 100 سال برات كار كنه !:biggrin1:
فقط يه سوال داشتم ! درايوش BenQ هستش ديگه ؟ با فريمور كپي خور شده ؟
بسیار بسیار از شما ممنونم.همین فردا پس فردا میرم میگیرم.1.بله کپی خور شده.خیلی از جاها دارن و می تونید بخرید.
2.بله کامل حل شده و مشکل 3 چراغ ندارید دیگه.
3.بشین 10 ساعت بازی کن.3-4 ساعت که من با این کنسول مشکل دارمم بازی می کنم کمه تازه.
4.یعنی از پردازنده های بسیار کوچک 65 نانومتری توش استفاده شده و دیگه گرمای زیاد ایجاد نمی کنه که بخواد با هیتسینک(خنک کننده) های اضافی جبران بشه.
5.بله در صورت کپی خور بودن دستگاه همون بازی هایی که توی بازار هست می تونید بازی کنید.
بله کاملا بی دردسر.اگر هیلو یا الایت بگیرید اصلا پشیمون نخواهید شد.![]()