همه چيز درباره مدلهاي جديد (arcade pack - elite - halo edition)

من بعد از يه سري تماس كه با فروشنده ها وتعمير كاراي 360 گرفتم به اين نتيجه رسيدم كه درايو بنكيو درايو خوبي نيست و هيتاچي از بنكيو بهتره.اينا رو من از آقا روح ا... كه تعمير كار قابلي در زمينه 360 هستن شنيدم. همچنين ايشون ميگفت كه براي كپي خور كردن هيتاچي يه اي سي لازمه كه تا چند روزه ديگه ميرسه دستم وبراي كپي خور كردن بايد اون ايسي رو به درايو وصل كرد وبعد ازاينكه كپي خور شد ايسي رو برميدارن وبراي كپي خور كردن بعدي دوباره از همون اي سي استفاده ميكنن .آقا هومن هم گفت كه بنكيو يه كم لودش كند تره.حالا يه سوال داشتم اونم اينه كه:اين الايتهاي جديد كه ميگن 3 تاهتسينك دارن فقط با درايو بنكيو اومدن يا هيتاچي هم داره؟وسوال دوم اينكه هالو اديشن فقط با درايو بنكيو اومده يا هيتاچي هم داره؟ اگه كسي ميدونه جواب بده كه حياتيه.

آخرین ویرایش:
به نظر من کنسول رو آب بندی کنید.یعنی کم کم زمان بازی رو بیشتر کنید تا دستگاه عادت کنه.

برای درایو بنکیو که گفته میشه لنزش زود اشکال پیدا می کنه بهترین راه همینه.

Halo Edition که یه سری لوازم جانبی داره و بهتر هست !
در ضمن این دوستمون گفت خارجم پس درایو واسش مهم نیست,همون halo edition رو بگیر که 65 نانومتری هم هست;)

یکی به من کمک کنه من تا کی میتونم xbox360 halo edition رو کپی خور بگیرم؟؟؟به نظر شما کدوم کمتر داغ میکنه؟؟؟
خب درایو بنکیو که هک شده هر وقت پول داشتی برو بخر و حالشو ببر:) فکر نمیکنم فرقی بکنه ولی شاید halo edition چون 65nm هست!

پاندورا جون (ببخشید اسمتون رو بلد نبودم)

من واسه کس دیگه ای تو ایران هست میخوام بخرم . خواهرزادمه تو کرمان به عنوان هدیه. آخه میام ایران. مگه الیت هم 65 نانومتری نیست و این که میگین لوازم جانبی اش بهتره موضوعش چیه؟ در ضمن این الیت ها 2 تا بازی هم دارند.

Halo Edition بگیری به دلیل 65 نانومتری بودن خیلی بهتر هست.

الایت 90 نانومتری هست اگر اشتباه نکنم.

اما بازم این هارد 120 گیگابایتی الایت دل رباست.

پاندورا جون (ببخشید اسمتون رو بلد نبودم)

من واسه کس دیگه ای تو ایران هست میخوام بخرم . خواهرزادمه تو کرمان به عنوان هدیه. آخه میام ایران. مگه الیت هم 65 نانومتری نیست و این که میگین لوازم جانبی اش بهتره موضوعش چیه؟ در ضمن این الیت ها 2 تا بازی هم دارند.

اليت 65 نانومتري نيست.در اليت از هارد 120 استفاده شده وكابل hdmi هم داخل پكش موجوده وهمچنين كليه كابل هاي لازم براي خروجي صدا وتصوير رو داره.
شما كدوم سري اليت رو قصد خريد داري كه دو تا بازي ارجينال هم داره؟ميشه ازتون سوال كنم شما تو چه كشوري هستيد؟در كل با اين دوتا بازي كه ميگي واسه خريد لنگش نكنو حتما بخر.اگه ميتوني يه دونه هم واسه من بيار.

آخرین ویرایش:
من UK هستم اینم لینک خرید دستگاه البته قیمتو بالا بردن :( آخه مهلت دستگاهاشون با قیمت 399.99 $ تموم شده و میدن 449.99 $ که موضوع مهمی نیست فرقش 50 است.;)
http://www.ebgames.com/product.asp?product_id=020083

2 تا بازی داره روش :
FROZA 2 و Ultimate Alliance

شاید هر 2 تا شو بگیرم Halo و Elite :p

آخرین ویرایش:
من UK هستم اینم لینک خرید دستگاه البته قیمتو بالا بردن :( آخه مهلت دستگاهاشون با قیمت 399.99 $ تموم شده و میدن 449.99 $ که موضوع مهمی نیست فرقش 50 است.;)
http://www.ebgames.com/product.asp?product_id=020083

2 تا بازی داره روش :
FROZA 2 و Ultimate Alliance

شاید هر 2 تا شو بگیرم Halo و Elite :p

با سلام به شما
والا الان چند تا مشکل هست این وسط، اگر شما قراره که تو انگلیس بمونی و دستگاه بخری که باید دستگاهت Pal باشه نه NTSC. چون اصلا تو اروپا بازی های NTSC به زحمت گیر میاری. البته اگر بخوای بخری بیاری ایران و کپی خور کنی که مشکلی نیست. ضمنا کنسول ELITE هیچ وقت 399 دلار نبوده یعنی از 450 دلار هیچ جایی ارزون تر نمی دن.
موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or