همه چيز درباره تراوين

سلام
كيا تراوين رو ميشناسند
تراوين يك بازي به صورت انلاين هست كه به چند زبون دنيا ترجمه شده
بايد در اين سايت ثبت نام كنيد و نژاد خود را تعيين كنيد و بعد شروع كنيد
در ابتدا در گوشه بالا سمت چپ ادمكيست كه تا يه جاهاي شمارو راهنمايي ميكنه
شما ميتونيد يك جنگجوي خونخوار باشيد يا ميتوني يك فرد صلح پذير باشي و با همه تجارت داشته باشي
در ابتدا كه ثبت نام ميكنيد چند دقيقه بعد يك ايميل براي شما فرستاده ميشود كه ميتوانيد به وسيله اون ايميل ثبت نام خوتون رو تكميل و يك دهكده از سايت دريافت كنيد و شروع به كار كنيد
در ابتدا هيچ كس نميتونه به شما حمله كنه ولي طي مور زمان و وقتي راهنمايي ها توسط همون راهنما كه بهتون گفتم تموم بشه كسايي هستند كه به شما حكله ميكنند و مهماتو و وسايل شما رو ميدزدند پس پس بايد مراقب باشيد
اين بازي طرفداران بسيار زيادي داره در سراسر دنيا
سرور ايراني
Code:
http://www.travian.ir
سايت جهاني
Code:
http://www.travian.com
من مشخصات خودم رو مينويسم
نام_Mehr knight
نژاد_رومي ها
نام پايتخت_Liberty Village
مختصات_11/139

سلام همگی:
این سرور وقتی رست شد بعد جای بازیکنا عوض میشه؟یا خیر؟
بعد از رست همه ی دهکده ها جمعیتشون همون2 میشه و از نوع شروع میکنن؟
--------------------------
بعد این سرور دات کام چیه شما میگین؟
میشه یکم راجبش توضیح بدین بعد لینکشم بزارین...
--------------------------
بعد از بزرگان هم یک سوال داشتم:
به نظرتون تو سرور اسپید یا همون سرور 4 ایران که داره راه میفته بازیکنای تاپ برای انتقام گرفتن از هم و جلوی پیشرفت هم رو گرفتن میرن یا نه همه میرن واسه اینکه امارت جادو رو بکارن و فقط واسه ناتار ها خودشونو آماده میکنن و همه با هم صلح میکنن یا همینطوری مثل سرور های دیگه معمولی و واسه فان دنبال میشه؟؟؟؟
چون من تاحالا تو سرور اسپید بازی نکردم نمیدونم به چه هدفی دنبال میشه سرور.
ممنون میشم جواب بدید.:smile:

آخرین ویرایش:
منم يه اكانت دارم
نام : malektayyebi
نژاد: رومي
پايتخت: زابلستان
مختصات: 178|-56
سرور: 3 ايراني
هركي دوست داره بياد با هم متحد شيم
ويك امپراطوري بزرك درست كنيم

آخرین ویرایش:
بابا من یه هفته است اومدم تراویان مگه این ایرانی های گشنه میزارند راه به راه بهم حمله میشه و غارت میکنند خسته ام کردن
اونوقت شماها میگین سوت و کوره باید باشد از این یه مشت آدم بی شخصیت چه انتظاری دارید؟

بابا من یه هفته است اومدم تراویان مگه این ایرانی های گشنه میزارند راه به راه بهم حمله میشه و غارت میکنند خسته ام کردن
اونوقت شماها میگین سوت و کوره باید باشد از این یه مشت آدم بی شخصیت چه انتظاری دارید؟

عزیز من با این حرف شما کاملا مخالفم.شما کار اصلیت اینه که با اینا مقابله کنی و بعد خودت گنده شدی از بین ببریشون.من برات پیشنهادی دارم.اگه رمی سعی کن چون دو چیز میتونی با هم بسازی مخفیگاه و منابعت رو فعلا ببر بالا و اصلا سرباز نساز.اگه گولی تله بساز و برای آزاد کردن سربازان دشمن باج بگیر.اگه توتنی که از همون اول که بازی رو آغاز میکنی سرباز بساز و بشو قدرت منطقت.

موقعیتت رو بگو جومونگم رو بفرستم بیاد بکششون(قهرمانم رو میگم:biggrin1:)

سرعت که هیچی نمیخواد.با همین اینترنت چیز نفس هم میشه بازی کرد.
------------------------
johnny_23:اولا بزرگترین اشتباهت این بود روم رو انتخاب کردی.واقعا به نظره من بد ترین نژاده.
بعدش اگه چند بار بهت حمله کنن ببینن چیزی گیرشون نمیاد دیگه طرفت آفتابی نمیشن.پس نزار چیزی ازت ببرن.
به دیگرون هم خرده نگیر واسه اینکه غارتت میکنن.فکر کن یه توتنی که تولید گندمش منفی خدا تا هست باید چه کار بکنه خب؟؟؟البته ایشالله به اون روز نیفتیم.
کلا هرچی نصیحت و اینجور چیزا از اینو اون بشنوی فایده نداره. تو تراوین.باید تجربه داشته باشی تا بتونی خوب بازی کنی.برای همین اگه یه سرور رو تا 5/6 ماه بازی کنی کم کم خیلی تجربت زیاد میشه و خودت میشی یه شاخ و مدعی واسه همه.
آخرین چیزی هم که میتونم بهت بگم اینه که هیچوقت جا نزن.هیچوقت.
تو تراوین همیشه میتونی جبران کنی چیزایی رو که از دست دادی.
------------------------------
ما هم چه بد بختی هستیم اینجا.:biggrin1:خب یکی جواب سوال مارو بده:biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام

دوستان می خواستم بدونم میشه تو یک سرور دو اکانت داشت (با ای پی ادرس های دیگه برم)

---------------------------------

بله میشه...
:eek:

اما این کار مولتی اکانت حساب میاد.... و مولتی هانتر شما رو جریمه میکنه....

پس به نفع ت که یک اکانت داشته باشی و روی همون هم تمرکز کنی.:smile:

سلام

این رمز های تراوین (گرسی مانکی و ... ) رو میفهمن؟؟؟؟ تا حالا شده کسی رو بفهمن که داره؟؟؟؟

لطفا به من بگین من از اینا استفاده کنم یا نه

آره بابا روزی 100 تا از این مولتی اکانت هارو میگیره.:biggrin1:
ولی 2 تا هم داشته باشی اگه ازشون به نفع هم استفاده نکنی مشکلی فکر نکنم پیش بیاد.
این رمز ها که گفتی چی هست؟:confused::biggrin1:اگه بدرد بخوره مارو فراموش نکنین.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or